Обява

Свий
Няма добавени обяви.

съвет за бъги

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• съвет за бъги

ЗДР взех си готово бъги 150сс
    по простата причина че нямам опит в железата идеята е как да го подсиля и да сложа по голям мотор вече разпитах и стигнах до извода че ми трябва двигател от кросов мотор сас стартер ако е възможно да ми дадете съвет какав да е.
    БЛАГОДАРЯ ПРЕДВАРИТЕЧНО
    Прикачени файлове

От: съвет за бъги

Благодарим Ви за публикацията! Публикацията ви няма да се вижда, докато модератор не я одобри за публикуване.

Коментар

Първоначално публикуван от aleks_gt Преглед на мнение
      Благодарим Ви за публикацията! Публикацията ви няма да се вижда, докато модератор не я одобри за публикуване.
      Ограничения в портала за новите потребители
      Все, что делаешь, надо делать хорошо, даже если совершаешь безумство.
      A2 (+)

Коментар

Ако не е тайна на каква цена го закупи? Иначе колега мисля,че всеки некитайски двигател от 350сс нагоре ще ти свърши работа за любителско каране. Един приятел караше почти същото само,че 200сс. Но като начало задължително намери добър заварчик да ти обшие всички заварки наново, защото оригиналните не струват. И при по мощен двигател задължително ще трябва да смениш лагерите на задната ос със нещо качествено(но може да караш с тези докато се скапят прдполагам,че може и да издържат 1-2 карания). Същото важи за пиньона и веригата. Виждал съм на китайско АТВ как задната му ос буквално се скъса така, че и тя е потенциален проблем.

А може ли да те помоля за малко помощ. Тъй като съм се захванал с подобен проект, но съм начинаещ в проектирането. Та искам да те помоля да ми измериш ширината на бъгито под седалките, междуосовото разстояние и ширината на предните и задните гуми.

Благодаря предварително

Коментар

ЗДР взех си готово бъги 150сс
          по простата причина че нямам опит в железата идеята е как да го подсиля и да сложа по голям мотор вече разпитах и стигнах до извода че ми трябва двигател от кросов мотор сас стартер ако е възможно да ми дадете съвет какав да е.
          БЛАГОДАРЯ ПРЕДВАРИТЕЧНО
          Мой колега и приятел вече мина през тази процедурка донякъде. Резултата - около 5-6хлв. наляти в нещо дето все не е това дето му се иска. Имай впредвид че нормално при МПС рамата се разглежда като основния и най-важен детайл. Двигателя се води резервна част. Тази рама е конструирана да се движи с този мотор и с тези скорости. Опитите да изстискаш нещо повече ще са скъпоструващи и нискоефективни по презумпция.

Съвет - ако ти е омаляла машината - продавай за някакви пари и с тях или купувай по-висок клас или строй собствена конструкция по читави проверени чертежи под благия взор на спецовете в този форум.
          0888932647

Никога не се страхувай да правиш това, което не умееш. Помни, че Ноевият ковчег е направен от любители. Професионалистите са построили "Титаник".

Коментар

Колега утре ще измеря и ще ти кажа.
            Жоре мерси за съвета, но ще се занимавам с това. От там дето го купих това бъги има едно със 850цц двигател от пистов мотор. Преправят се доста работи. Момчето ми поразказа, но каза че ако имам затруднения да званя. То е ясно, ще тябват жокери .
            Не се заяждам с теб във никакъв случай. Само споделям.
            В предишна тема видях, че си от Иваняне. Аз съм от Филиповци, ще се радвам да се видим.

Модератор:
            Текстът е редактиран.
            Следващ пост с такъв правопис няма да бъде публикуван.

Коментар

В предишна тема видях, че си от Иваняне. Аз съм от Филиповци, ще се радвам да се видим.
              И аз!

Очаквам в скоро време въпросното творение /с 600сс мотор от Ямяха/ да го докарат при мен за поредното преправяне - този път на задното окачване. Казвам ти от оригинала са останали само седалките май! Тази рама не е конструрана да се движи с повече от 50 км/ч. Мое мнение! Пък ти естествено ще си правиш каквото ти е на сърце.
              0888932647

Никога не се страхувай да правиш това, което не умееш. Помни, че Ноевият ковчег е направен от любители. Професионалистите са построили "Титаник".

Коментар

Първоначално публикуван от Жоро Нешев Преглед на мнение
                И аз!

Очаквам в скоро време въпросното творение /с 600сс мотор от Ямяха/ да го докарат при мен за поредното преправяне - този път на задното окачване. Казвам ти от оригинала са останали само седалките май! Тази рама не е конструрана да се движи с повече от 50 км/ч. Мое мнение! Пък ти естествено ще си правиш каквото ти е на сърце.

Жоре ако нее проблем можели да пнащракаш някоя и друга снимка на въпросната машина, щесъм ти много благодарен.Благодаря предварително.

Поздрави.
                Въчо Иванов Tel. 0899 837 607

Коментар

Като дойде след някой ден ....
                  0888932647

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                  X