Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Помощ за първото бъги

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Помощ за първото бъги

Здравейте аз сам на 14 години и сам зарибен да си направя бъги но едноместно искам помощ от вас защото немога сам имам едно Рено Шамад 19 но двигателя му е нещо разбазикан не искам нещо мощно да дига поне 100км/ч моля ви праще снимки моляви.

Re: Помощ за първото бъги

Здравей. Като за начало може да се запознаеш с останалите теми за бъгита тук във форума и да разгледаш различни конструкции. Също така би било хубаво да кажеш с какви инструменти разполагаш и какви умения имаш, има ли някой, който да ти помага? Също така разгледай в интернет клипчета, форуми да добиеш представа. Сигорен съм че ще намериш доста информация. За пример ще дам един чуждестранен форум, на който главната тема е DIY (Do it yourself) - направи си сам бъгита и други различни возила. Ето това е форума- http://www.diygokarts.com/vb/index.php Също така ти предлагам да ме намериш в skype. Мога да ти изпратя чертежи на няколко бъгита. Скайпа ми е : kasalmor4o

Успех!

Коментар

От: Помощ за първото бъги

Не искам да те отказвам, но на 14 и гений да си ти е малко раничко да се захващаш с толкова амбициозен проект сам. 100 км/ч не е играчка. По-лошото е че няма да го докараш до никъде и ще се откажеш и разочароваш без да усетиш вкуса от "победата". Тръгвай с нещо по скромничко на база скутер например. И е по-лесно и е по-маломощно и имаш шанс да си го направиш и да му се радваш и да се гордееш с постигнатото.
      0888932647

Никога не се страхувай да правиш това, което не умееш. Помни, че Ноевият ковчег е направен от любители. Професионалистите са построили "Титаник".

Коментар

Здрасти lolu.Жоро Нешев е много прав.100км/ч не са шега работа нито за машината нито за теб и всички около теб.По-добре започни нещо дребно,докарай го до успешен финал и започни да трупаш опит не само в изработката но и в карането.Ще помагаме с каквото можем,че такива млади ентусиасти като теб са на изчезване.Успех и никога не се отказвай.

Коментар

Първоначално публикуван от Жоро Нешев Преглед на мнение
          Не искам да те отказвам, но на 14 и гений да си ти е малко раничко да се захващаш с толкова амбициозен проект сам. 100 км/ч не е играчка. По-лошото е че няма да го докараш до никъде и ще се откажеш и разочароваш без да усетиш вкуса от "победата". Тръгвай с нещо по скромничко на база скутер например. И е по-лесно и е по-маломощно и имаш шанс да си го направиш и да му се радваш и да се гордееш с постигнатото.
          Има ли мерак, става всичко...Стига да имаш матерялите и инстумента за направата..
          Колкото до 100км/ч, верно са много..Едно 50-60 мисля, че стига за бъги, все пак няма да го правиш за надбягване, но....
          Пък кажи от къде си, все някой колега ще се намери да ти помогне, било с части, било с ъкъл..
          За Лада НиВа--->Имам СаМо ДвЕ ДуМи---->НяМаМ ДуМи....!!
          Honda Dominator 650
          088ЧЧ93979-->Борис
          0878956Ч38-->Борис

Коментар

С двигател от Р19 ще вдига много повече от 100км/ч.
            Относно възрастта, хич не е малък. На тия години ние с колегата "Veni 1" сме карали в шампионата по картинг. Там скоростите са сериозни, а седиш на две тръби.
            Освен това, докато го направи ще стане на 16, така че, давай смело.
            Всичко готино на този свят е или незаконно,или неморално или вредно за здравето.
            -----------------------------------------------
            Питието определя съзнанието....
            -----------------------------------------------
            0887770735

Коментар

Първоначално публикуван от trajal Преглед на мнение
              С двигател от Р19 ще вдига много повече от 100км/ч.
              Относно възрастта, хич не е малък. На тия години ние с колегата "Veni 1" сме карали в шампионата по картинг. Там скоростите са сериозни, а седиш на две тръби.
              Освен това, докато го направи ще стане на 16, така че, давай смело.
              Аз мисля,че за бъги е по важна мощността а не скоростта.Щото то се управлява с контролирано плъзгане,за което си е нужна мощност.А със 100 км по черен път без достатъчно мощност ще ти е трудно да уцелиш пътя.Затова според мен е по добре нещо по малко защото след като му е първо бъги едва ли има някакви навици.Пък и с мотоциклетен двигател е по лесно за работа.Идеи има много в интернет.По скоро му трябва инструмент.

Коментар

Колеги само не ми говорете за скорост от 100 км/ч по черен път направо настръхвам.Иначе одобрявам идеята на нашия млад колега.Само срежи рендето набави си малко тръби и тук всеки ще ти даде по някоя и друга идея.Не се отказвай.

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                X