Обява

Свий
Няма добавени обяви.

бъги от фиат типо

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• бъги от фиат типо

здравейте утре сутрин купувам едно фиат типо 1.6 и имам планове да го направя бъги но незнам какво ще се получи дайте ми съвети дали е подходящо моля ви

От: бъги от фиат типо

Успех в начинанието,колега!Тук,във форума има прекалено добри идеи на тази тема и истински вълшебници,които ще ти дават дори и виртуални напътствия,така,че просто стартирай проекта и не се тревожи...УСПЕХ!!!
    HUSGVARNA 630 SMR
    PEUGEOT PARTNER 2,0 HDI

Коментар

незнам как да започна ....
      мисля да позлвам двг инсталация всичко от фиат типо но незнам какво да правя като външен вид колко голям резорвоар и от къде

Коментар

Колега прочети няколко теми от тук,http://www.offroad-bulgaria.com/forumdisplay.php?f=28,и доста от въпросите Ви ще намерят отговор!Успех.
        0осем9осем7шест0осем7едно
        Миро

Коментар

никой до сега не е писал спец. за фиат типо

Коментар

От фиата може да ползваш .мотор с кутия.Рейка на управлението.ел инсталация която трябва да редуцираш до това какво ти трябва.Предни главини с полуоските и апаратите.

Коментар

как бе искам да позвам и малко от пода и всичко под нивото на седалката то аз ще режа багажник
              след това мисля през отзад да вкарвам тръби и като заваря отвътре режа колконки и врати да не се усуче

Коментар

Значи ще се прави нещо наподобяващо бъги.Успех.Куца работа.

Коментар

обаче нагоре да го стеснявам и да стане един зад друг хората да се разпредели тежестта да резна от пода по края и да го подсиля някои да продава подарява резервоар

Коментар

след това мрежи отгоре по страните едната да се отваря и така мисля

Коментар

а какво да сложа отзад като тежест радиатор мисля и акумулатора друго може ли

Коментар

моля ви пишете

Коментар

Ми, кво да пишем. Това, което искаш няма да е бъги, поорязано Типо.
                          Всичко готино на този свят е или незаконно,или неморално или вредно за здравето.
                          -----------------------------------------------
                          Питието определя съзнанието....
                          -----------------------------------------------
                          0887770735

Коментар

Имахме едно катастрофирало Типо преди години. И се бях замислил да направа някакво бъги, но така и сметнах, че не си заслужава и се потури работата, а и раждаса и се самоунищожи машината с годините. Иначе, като се прави бъги си е хубаво да се направи собствено шаси и да се следват определени норми, които са описани в по-горе показаните теми. А вече моторът с трансмисията и задното задвижване са гъвкава работа и може да се вземат от не малко машини. Всмисъл, че посрязяното Типо няма да е много удачно нещо.
                            Hyundai Terracan 2.9 CRDi '04 163h.p.

Коментар

Здравей,ето ти пример това беше моето бъги с двигател от фиат ритмо двигателя на типото е идентичен и захващането му е същото.
                              Прикачени файлове

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                              X