здравейте утре сутрин купувам едно фиат типо 1.6 и имам планове да го направя бъги но незнам какво ще се получи дайте ми съвети дали е подходящо моля ви
Обява
Свий
Няма добавени обяви.
бъги от фиат типо
Свий
X
-
От: бъги от фиат типо
Колега прочети няколко теми от тук,http://www.offroad-bulgaria.com/forumdisplay.php?f=28,и доста от въпросите Ви ще намерят отговор!Успех.0осем9осем7шест0осем7едно
Миро
Коментар
-
Ми, кво да пишем. Това, което искаш няма да е бъги, поорязано Типо.Всичко готино на този свят е или незаконно,или неморално или вредно за здравето.
-----------------------------------------------
Питието определя съзнанието....
-----------------------------------------------
0887770735
Коментар
-
Имахме едно катастрофирало Типо преди години. И се бях замислил да направа някакво бъги, но така и сметнах, че не си заслужава и се потури работата, а и раждаса и се самоунищожи машината с годините. Иначе, като се прави бъги си е хубаво да се направи собствено шаси и да се следват определени норми, които са описани в по-горе показаните теми. А вече моторът с трансмисията и задното задвижване са гъвкава работа и може да се вземат от не малко машини. Всмисъл, че посрязяното Типо няма да е много удачно нещо.Hyundai Terracan 2.9 CRDi '04 163h.p.
Коментар
Активност за темата
Свий
В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.
Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.
Коментар