Първоначално публикуван от go go go
Обява
Свий
Няма добавени обяви.
По-евтина алтернатива на "Дакар"
Свий
X
-
Могат, ако дойдеш през октомври на прехода в Мароко, ще можеш да се пробваш първо на скромните 3000 км, а после ще увеличаваш дистанцията.Първоначално публикуван от go go goговорех за навигатор, аз карам 4х4 не моторетка
само че това са мечти, я се сбъднат я не
Щото ние, с моторетките ще караме
Коментар
-
Моите уважения,Жоре,ама защо така смяташ??? Това съждение доста ме озадачи?!Първоначално публикуван от Жоро Хаджиевблагодарение на двойките тази година в навигацията няма много контузии
Разбира се,че е по сигурно с двойките-някой ако се контузи да не "вие" сам в гората,ама какво пречи да се контузиш когато караш с партньор??Може би ако бяхме по двама и на затворения кръг в Стара Загора нямаше да се хакна в оня бордюр??
К. Кулев
Коментар
-
Имаше и такъв случай Калине, в Хасково Борко си счупи крака и веднага се взеха мерки благодарение на партнера му
Не знам, аз така разсъждавам, тъй като на Смолян по едно време ме "хвана меракът" да карам по макадама (после като си видях максималната скорост на километража беше 120) и хубаво, че Данчо бе поизостанал, та разбрах бесмислието на това, което правя и намалих. Добре че съм го направил, на един завой и с по-малка скорост бях на косъм да изхвърча
Мисля, че има резон в това, което казвам и тази причина поне мен тогава ме спаси
С това не искам да кажа, че шампионатът ще продължи двойков и следващата година, но аз така се чувствувам по-сигурен !
Коментар
Активност за темата
Свий
В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.
Най-много потребители онлайн 9,962 в 11:28 на 09-12-25.
Коментар