Обява
Свий
Няма добавени обяви.
ЧАГИН
Свий
X
-
До: ЧАГИН
Най-вероятно Т72 или... УАЗПървоначално публикуван от Софианитка Преглед на мнениеа какво е карал Чагин преди Камаза

Коментар
-
Ако Стефан има ресурса, който Чагин има зад гърба си... Мале, чак ми настръхват космите по врата като знам какво може да направи.LZ1LRE, Range Rover 300Tdi
www.ADV-Bulgaria.com
Коментар
-
благодаря, втория линк го прочетох и преди това, но или чета отгоре отгоре или не миждам нищо подробно и как е тръгналПървоначално публикуван от Нейчо Наков Преглед на мнениеМалко от автобиографията на Чагин
http://www.kamazmaster.ru/?page=men&num=149,
http://ru.wikipedia.org/wiki/%D0%A7%...BD.D0.B8.D0.BA
, защо е избрал камиона и т.н.
Коментар
-
Благодаря зd филмчето,много е интересноПървоначално публикуван от Нейчо Наков Преглед на мнениеЕдин филм за Руския Дакар който е по темата,
https://htftp.offroad-bulgaria.com/Nana/Krov'%20i%20pesok%20russkogo%20Dakara/Неможе да вземаш трезво решение ако мозъкът ти е изгорял от наркотици и алкохол .
Дий Снайдер
Коментар
-
Ти точно Петре си сериозен мъж тъй че не виждам какво се притесняваш кой какво е казал. И един да има който да е благодарен и доволен от написаното мисля че е достатъчна причина да пишеш... Този един го имаш в мое лице... А за тези които са против да ти припомням ли разни арабски поговорки или ще се сетиш самПървоначално публикуван от PETER BLIZNAKA Преглед на мнениеЕми мислих отдавна в една друга тема да ги пускам ама заяжданиците с разни разбирачи и деца ми убиха мерака. Затова вече си пасувам и не си давам много зор.Файда никва двама трима се кефят и до там.А има някой определено злобеят.Скоро ще имам много интересни материяли и направо се чудя дали да пускам нещо от тях.
Врагове имам достатъчно и без да се псувам с разни хора по форумите.

И в тази връзка аз мисля че е крайно време да създадем сериозна организация която да позволи да сме "в час" със световния офроуд. Казано речено сторено... Откривам инициатива за събиране на средства с които да можем да изпратим хора на най-интересните офроуд събития и чрез които да получим тук информация от първа ръка... Очаквайте специална тема по въпроса!
Коментар
-
Е ти пък що се вживяваш толкова, че някой се бил заяждал. Като имаш интересни материали - давай! Ще се намери кой да ги оцени.Първоначално публикуван от PETER BLIZNAKA Преглед на мнениеЕми мислих отдавна в една друга тема да ги пускам ама заяжданиците с разни разбирачи и деца ми убиха мерака. Затова вече си пасувам и не си давам много зор.Файда никва двама трима се кефят и до там.А има някой определено злобеят.Скоро ще имам много интересни материяли и направо се чудя дали да пускам нещо от тях.
Врагове имам достатъчно и без да се псувам с разни хора по форумите.
Ние не сме неутрални!
Коментар
-
Петре относно материалите, ако искаш може и финансово да ги оценим, не плащане като на женския пазар а малко по-стратегически погледнато, както Венци заговори за събиране на средства, аз лично бих се включил с някаква сума при евентуално такова начинание...
Много поздрави,Бъдете живи и здрави!
Коментар
-
само състезателнитеПървоначално публикуван от borko73 Преглед на мнениеняколко пъти след скок машината падаше на предните гуми , но не видях някакъв кой знае какъв ход на амортесьорите??? що за окачване е това ? всички камази ли са така?
Коментар
Активност за темата
Свий
В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.
Най-много потребители онлайн 287,789 в 18:08 на Вчера.
Коментар