Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Тъжна новина от Дакар '05

Свий
X
 
  • Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

  • #16
    Не знам кой идиот преведе смъртта на Меони като сърдечен удар, та чак и по медиите писаха??? В саита на дакар официално пише че Меони е починал от раните си "However, the two-time Dakar winner, aged of 47 years, died of his injuries at 11h11 (GMT)." Когато са го намерили е бил със спряло сърце т.е. мъртъв: "A medical helicopter sent on site made it on the scene of the crash at 10h36 finding Meoni in a situation of heart failure."

    Това е като онзи гении дето каза че е гръмнала бомба и убила 100човека 1-вият ден! Просто нямам думи! Не съм спец по английски, ама все толкова знам де...

    2ри въпрос: Как си представяте човек пребил се защото му е спряло сърцето да има локва кръв около себе си???? Я помислете малко, не че съм спец в медицината, ама нещо не се връзва, освен ако някой друг орган, различен от сърцето е изпомпал тази кръв навън...

    Меони беше много пич и много ми е мъчно за него, но още по мъчно ми е за семеиството му, защото те ще трябва да го погребват сега и децата да растат без баща! Дано никога не причиня това на моите деца!

    Коментар


    • #17
      Сабине,аз разбрах за смъртта на Меони 1 час след като я обявиха и в сайта на Eurosport и във www.dakar.com. Така го бяха писали и на двете места "Heart attack".Късно вечерта вече го опровергаха,но сигурно му е станало нещо още преди това,тъй като от втората контрола са казали,че е минал без да спре Освен това останалите му големи приятели и конкуренти казаха,че не е възможно такъв цар на пустинята като него да падне на абсолютно прав участък без наличие на каквито и да е трудни места по трасето Слухове всякакви,още повече на падането му няма никакви свидетели,дори и хеликоптерът не се е случил да го следи в момента.
      Има предложения за ограничаване на кубатурата на моторите до 450,както и максималната им скорост!Ще видим какво ще решат,но човекът си замина,а имаше какво още да даде на ендурото.Голяма част от участниците в Дакар-а казаха,че са се учили от Меони.
      Наистина жалко за големият мъж!
      Ендурото и сексът не са шега работа !
      -------------
      Животът се измерва с броят на издишванията !

      http://sixdayscrazyjob.com
      http://crazy-job.com

      Коментар


      • #18
        Да ама вече не пише сърдечен удар. Проблема е нещо в КТМ-ите. Още в първите етапи говореха за другият починал КТМ пилот, пак легенда ама не се сещам как се казва, та обясняваха че много мистериозно се е пребил(както и Меони), но според тях не е бил проблем в мотора, защото всички пилоти на ктм карали еднакви мотори с еднакво oкачване. Сега след Меони лъжите продължават... КТМ никога няма да си признае!!! Според мен е много възможно да му е блокирал двигателя, защото Меони беше бая пред мотора.... кой знае.... дано само не загине още някой пак така мистериозно.

        Коментар


        • #19
          Ришар Сенк се казваше другия пич.Преби се на "Рали на фараоните".Трикратен победител в "Дакар".
          offroad фен
          1983 XL500R ->1996 XR600R ->2004 WR450F ->2008 KLX450R ->2009 BETA 450RR Factory ->2009 KTM 990 Adventure + 2013 Husaberg FE450
          TOYOTA Hilux 3.0 D-4D

          Коментар


          • #20
            Големите фирми никога не са виновни
            Преди години Сена се уби по вина на Рено пред претъпкани трибуни!
            Някой да съобщи нещо официално по този повод
            Ендурото и сексът не са шега работа !
            -------------
            Животът се измерва с броят на издишванията !

            http://sixdayscrazyjob.com
            http://crazy-job.com

            Коментар


            • #21
              Първоначално публикуван от Жоро Хаджиев
              Големите фирми никога не са виновни
              Преди години Сена се уби по вина на Рено пред претъпкани трибуни!
              Някой да съобщи нещо официално по този повод
              Мисля, че първоначалната версия за инфаркта е била за да не се стресират останалите пилоти на КТМ в най тежкия момент - вечерта след смъртта му. Ковти работа!

              Коментар

              Активност за темата

              Свий

              В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

              Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

              Зареждам...
              X