До: Ладога 2008
И още едно въпросче. В радиолюбителския обхват ли поддържате връзка? Гледам радиото на 145.900МХц...
И още едно въпросче. В радиолюбителския обхват ли поддържате връзка? Гледам радиото на 145.900МХц...
После като го туриш се лигави. Мъчи се да ти измъкне волана. Ама кой ще му го даде.

Всички се смеем, дават ми сух гащеризон и ми сипват. Безнадежна работа, с толкова треперещи ръце не се пие от чаша. Дават ми цялата бутилка. Според тях половинка водка в такова състояние не може да се пие толкова бавно - за 10 минути човек можело да умре. Да дойде мечката, да му изпие водката и да го изяде. Или да потъне в блатото. Или ... Допивам я, спирам да треперя, с тон на градски тарикат казвам да спират скритата камера щото ми е омръзнало да се правя на чужденец, всички реват от смях, успокояват се, карат ме да ям, и сипват в чаши според протокола. С тостове, мезе и бавно. Говорим си за джиповете, карането, планините, живота. Идва Хеликоптера, и се разхубавяваме съвсем

) Хеликоптерът ми дава наръкавна емблема, служил е там. Черна, върху щита и меча има само една буква. Тутакси изтрезнявам. Отпарям трикольора от ръкава на ризата и ги сменяме. Повечето не са служили, напрягат се, питат какво става. Нищо не става, няма и какво да кажем. Идват гости, купонът става голям. Чак към сутринта седим само двамата и си говорим за друго време и друг живот.

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.
Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.
Коментар