Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Световна купа на нациите по мотокрос - Франчиакорта, Италия 2009

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

До: Световна купа на нациите по мотокрос - Франчиакорта, Италия 2009

Трасето изглежда уникално. Харесва ми, че е с много скокове и като гледам ще е добре много за състезателите, които карат в САЩ. За нашите европейски търкачи може и да им се стори доста, трудно, макар че думата трудно не бих я използвал за състезател каращ МХ1 и МХ2. Все пак състезатели като Кен Де Дайкър ще им е много трудно.

Ще викам за американците, за да могат да продължат победната серия, след това съм за немците, заради Кен Роксен, който според мен е следващият Кармайкъл и след това за французите, защото са интересни и надъхани състезатели. Разбира се досегашният ми любимец Кайроли, макар и голям талант, ми отпада от списъка с любими заради чалъмите, които направи с Ямаха и преминаването му в отбора на КТМ. Има от кого да се учи

Български отбор за това състезание и следващите 5 години няма да имаме защото няма какво да правим там. Имаме таланти, които са малки и те първа ще се развиват. Дай Боже след 5-10 години да участваме или пък да приемем това състезание, но всичко е свързано с много манги Но съм убеден, че състезанието в Италия ще уникално яко

Коментар

Първоначално публикуван от YoMacK Преглед на мнение
      Ще дават ли някаде из интернет маншовете - директно ?
      Тук гледам ще го дават лайф:
      http://freecaster.tv/live/mx/1007047...ations-09-live

Жалко, че този уикенд няма да имам достъп до Интернет - ще го гледам на запис пък ..., или пък по някоя телевизия ако го дават?
      Ето - ако беше в БГ щяха по Канал 1 да го дават
      Hristo Draganov
      http://htftp.domainbg.com/HD/

И аз искам България чиста ! ! !

Коментар

Американците много са се надъхали с тия младоци

Прикачени файлове
        Husqvarna WR125 94-->Honda CR125 97-->Yamaha YZ125 04-->KTM 200EXC 07-->KTM 250EXC 06-->KTM 250EXC 09

Коментар

Първоначално публикуван от HD Преглед на мнение
          Тук гледам ще го дават лайф:
          http://freecaster.tv/live/mx/1007047...ations-09-live

Жалко, че този уикенд няма да имам достъп до Интернет - ще го гледам на запис пък ..., или пък по някоя телевизия ако го дават?
          Ето - ако беше в БГ щяха по Канал 1 да го дават
          Чудя се евроспорт що за медия са при положение че няма да предават пряко такава проява от световно ниво а в същото време ще дават някакви си мачове от немското първенство.
          Който има motors tv или sport italia ще може да се наслади на живо, а който не ще псува колко много прекъсва фрикастъра
          Husqvarna WR125 94-->Honda CR125 97-->Yamaha YZ125 04-->KTM 200EXC 07-->KTM 250EXC 06-->KTM 250EXC 09

Коментар

Чудя се американците от кой път са улучили снимката?! Много е добра.

п.п. Тази телевизия motors tv пускат ли я по някой от цифровите оператори - булсат, ITV партнер и др.?
            Или само, чрез собствен сателит може да се гледа?

Коментар

Евроспорт до колкото знам имаха бяха сключили договор за излъчване на цялото Световно първенство + купата на нациите, но ще се разсъхна работата преди първият кръг.

Кофти работа...

Коментар

Надявах се на Евроспорт и аз ама.
                Ама нали има freecaster бе, кво се оплакваме. Само дето няма да дават съботните състезания...
                К. Кулев

Коментар

Започнаха да излизат резултатите от днешните свободни тренировки и квалификациите. Американците хич не са в елита Австралийците са доста добре. Кайроли , Десал и Мускуин показват класа на европейска земя

http://motocrossmx1.com/reslists.aspx?ct=7&c=6

Коментар

Следих LIVE резултатите и в трите състезания...
                    Американците я закъсаха. Уаймър нещо сгреши и затова поизостана, но никой от отбора не блесна особено. Дънджи стартира лошо и изпрвари доста хора, но в края на краищата завърши на над 30 сек след Каироли!
                    Германците бяха най-нещастни, защото и Роксен и Нагл хем стартираха лошо хем после направиха по една грешка (може би са падали), и изостанаха допълнително, но очаквам утре да са доста по-напред.
                    Белгийците са с най-добър общ резултат и за мен са едни от фаворитите.
                    Много интересно ще е утре!!
                    Няма да се очудя ако USA не влязат дори в тройката. Мисля, че между Франция и Белгия ще се реши победата заради слабото звено Гуарниери в италианския отбор.
                    Направо нямам търпение за утре
                    Евроспорт ще дават нещо но в понеделник и вторник...
                    К. Кулев

Коментар

За сега американците са в играта, чакаме и последното състезание.

Кайролката ме изкефи срещу Рийд. Взе манша.

Коментар

ПОБЕДА ЗА САЩ!!! Вярно не бяха най-добрите, но бяха най-постоянните, явно на това разчитаха!!!

Догодина състезанието ще е в САЩ, да се надяваме на нова поредна победа на САЩ!!!

Коментар

Късметлии!
                          Така бих нарекъл щатските състезатели днес.
                          Не заслужаваха да са най-отпред.
                          Но се представиха като постоянни и това им помогна.
                          Все пак това състезание е отборно и нещата зависят от всички.

Без телевизия много кофти работа.
                          Тоя нет ми скъса нервите от забивки.
                          Кажете к`во стана с Кайроли, че така и не ми стана ясно?
                          Каква беше причината за падането?

Коментар

Малшанс за италианците и французите
                            неможах да гледам 1ви и 2ри манш и не разбрах какво е станало с Гутие Поулин. Иначе е станал първи във втория манш.
                            Кайроли на старта на 3тия направи голямо сблъскване, така и не разбрах кой кого удари, но опашката на мотора му беше тотално разбита а ауспуха стоеше над гумата. Мотора направи няколко салта и като по чудо няма строшени крака и ръце. След старта на първата рулетка пак стана голямо меле.
                            Много жалко за французите и италианците.

Ето и класирането по нации и маншове

http://motocrossmx1.com/reslists.aspx?ct=7&c=6

Коментар

Първоначално публикуван от Краси Преглед на мнение
                              не разбрах какво е станало с Гутие Поулин
                              Кара много яко и спечели втория манш.
                              Обаче отпадна в третия манш, незнам какво стана.
                              Като зацепи нета даваха как един от неговите му бута мотора към боксовете.

Коментар

На повторението видях че е попаднал във второто падане и лежеше на земята, дори медицински екип дойде с носилка. След това го нямаше и на награждаването. Сигурно е нещо сериозно контузен
                                Последно редактирано от Краси; 04-10-09, 19:31.

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X