Обява

Свий
Няма добавени обяви.

TRANSILVANIA ADVENTURE TROPHY 2009

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• До: TRANSILVANIA ADVENTURE TROPHY 2009

Днес гърците пуснаха техните снимки. Те си имаха и фотограф със себе си. Избрах някои от техните картинки.
    Прикачени файлове
    Колкото и коне да има под капака, важното е магарето зад волана
    NULLA TENACI INVIA EST VIA

Коментар

Аз па да се таковам у дневалния, и не знаех че сте там((( Снощи Димо, Кро, ми начука канчето, с право.
      Мъжка работа и голям успех. Не знам какво да кажа. Благодаря ви, момчета!
      Да, и щурманите да си купят по два компаса, и да минат насам. Аз ще намеря бира

Коментар

Чета и си мисля (на глас) - малийй мазохисти!!!
        Извън шегата - яко, яко. Здрави момчета сте! И вяврвам, че въпреки несгодите сте си изкарали наистина много добре...

Коментар

Първоначално публикуван от Стефан Преглед на мнение
          Аз па да се таковам у дневалния, и не знаех че сте там((( Снощи Димо, Кро, ми начука канчето, с право.
          Мъжка работа и голям успех. Не знам какво да кажа. Благодаря ви, момчета!
          Да, и щурманите да си купят по два компаса, и да минат насам. Аз ще намеря бира

Мръсник, как те мразя тебе. Аз един компас си харесах и ти го гепи. Трябваше да се оправям с един мластпласен и един на ток. Трябва да пипна някой гълъб. Те нали си имат вградени. Ще го измъчвам докато си признае къде го крие.
          За заеми и кредити поискани от лица с които нямам кръвна връзка не отговарям.

Работя бързо, евтино и качествено. Можеш да избереш две от трите опции.

Коментар

Мазохизъм е да ходиш на работа от 9 до 5. А това е Живот.

Коментар

Първоначално публикуван от Стефан Преглед на мнение
              Мазохизъм е да ходиш на работа от 9 до 5. А това е Живот.
              Верно си е. Страшен купон. Незабравимо изживяване. Ама при профитата е било страшно. Около 40 джипа не завършиха. Някои са тотална щета. Над 20 пъти е търчала линейката. Има 4 отрязани пръста и куп строшени крайници. Пърси като каза, че това е най тежкото трофи в Европа, ми стана смешно. Докато разбрах,че смешното е било в клас Хоби.. Естествено не е било като в Малайзия, но както всички знаем, тя не е в Европа.
              За заеми и кредити поискани от лица с които нямам кръвна връзка не отговарям.

Работя бързо, евтино и качествено. Можеш да избереш две от трите опции.

Коментар

Тъй де, като нямат военни в екипажите. Тогава не се вика линейка, ами се крясва "Санитар!". И всички си отиват с всичко накуп.
                Ъ-ъ, не се ядосвай, не работи. И вече се превърна в един от проблемите в живота ми. Макар че има теоретически шансове да го реша, тогава ще гръмне не само нашия интернет. Но още не е решен. А освен това курсовите и щурманските компаси решават различни задачи. Така че вие двамата - по два детски от сергията, досаден инструктаж, отработване, и после може да ми се сърдите на воля. Тогава ще може.
                Миналата година на Ладогата тръгнаха повече от 1 000 всякакви таралясника, стигнаха примерно 100. Процента е още по-никакъв. А травматизма - мизерен. Аз например бях от най-тежко ранените - вятъра духна чайника в последния лагер, та малко ми се плисна на ръката. Бинта стоя два дена - тежка травма, ох тежка ... Макар че има места, където е тежко по тебе да се загледа брюнетка.
                Пробили сте една пъртина, която знаехме, но забравихме. Предния път бяха също достойни мъже. Само Йотов колко струваше. Иска ми се сега вие да останете там, да научите пътя, и да го утъпчете за своите.
                Наистина съжалявам че не знаех. Щях да помогна, това е въпрос не само на пари. Там нещо още можем.

Коментар

http://www.youtube.com/watch?v=C9Nv_...layer_embedded

Така тренира победителя от последните две Трансилвании.
                  Май трябва да се започва вече....

Коментар

Изруд явно колата му е достатъчно подготвена за подобни неща едва ли тези демонстрации са тренировка по скоро показване на възможностите на колата,но иначе кефи.
                    ДИМИТЪР ДОРОСИЕВ(Дявол Коледа)Хард Suzuki Samurai 1.6(каквото е останало от него),и паркетен Samurai 1.3.
                    тел.088четири 9едно9 4нула4
                    -------------------------------------------------------

Коментар

Кво кара ТОбе,баsи гада?
                      Иван Дочев-ТЛК 73,4.2l-0888713925

Коментар

Първоначално публикуван от Pursie Преглед на мнение
                        http://www.youtube.com/watch?v=C9Nv_...layer_embedded

Така тренира победителя от последните две Трансилвании.
                        Май трябва да се започва вече....
                        Да, не показвай какво правят другите, ами дай да видим ти как се подготвяш. Ако имаш нужда от помощ в тренировките, само кажи.
                        LZ1LRE, Range Rover 300Tdi
                        www.ADV-Bulgaria.com

Коментар

Първоначално публикуван от giavol Преглед на мнение
                          Кво кара ТОбе,баsи гада?
                          Някъде четох статия за тази машина. По спомени:
                          Вранглер с двигател от ( ВНИМАНИЕ ) Голф дизел и атомати§на скоростна кутия. С два педала за спирачките.
                          Ако намеря статията ще я постна

Коментар

С тия маневри,ляво-дясно,само на задни гуми-сигурно само 2 спирачки помагат?
                            Иван Дочев-ТЛК 73,4.2l-0888713925

Коментар

http://www.transilvania-trophy.com/d...rive%20Rus.pdf

Тук беше. Вярнo само няколко изречения са. И съм забравил портални мостове....
                              Последно редактирано от Pursie; 07-10-09, 22:25.

Коментар

Първоначално публикуван от giavol Преглед на мнение
                                Кво кара ТОбе,баsи гада?
                                На този му кажи много поздрави от Долфи и Виктор, веднага път ще ти направи.
                                Иначе колата е с много мисъл направена и с допълнение на две или три лебедки едната хидравлична с 60-70 метра въже което го навива за около минута, става за трофи състезания перфектна.
                                Следващата крачка е ладога. За там трябва още.

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X