Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Еврос Трофи 7-10 май 2009

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

До: Еврос Трофи 7-10 май 2009

Първоначално публикуван от izo4x4 Преглед на мнение
    Ти пък слухове, всички наши досега са си го признавали открито. Даже имаше парадокс бг екипаж да си е тръгнал селд първия етап, а накрая да е по-напред в класирането от оцеляли до края...
    Ице, то май в по-стари броеве на списанието имаше интересни статии за там и случващите се нелепици. А на това състезание ли имаше потрошен наш човек от турски екипаж? А за шуробаджанащината явно съм разбрал правилно. Какво пише в правилника не е важно, важно е как се тълкува от организатора. А тук явно се тълкува едностранно в полза само на гръцките екипажи.
    LZ1LRE, Range Rover 300Tdi
    www.ADV-Bulgaria.com

Коментар

Taka e винаги са ни мразили ти е генетично насъдено и винаги ще е така !
      Човек първо е изобретил колелото а после премазаните животни !

Коментар

Първоначално публикуван от CJ_ Преглед на мнение
        Taka e винаги са ни мразили ти е генетично насъдено и винаги ще е така !
        като нямат пилоти които да се конкорират с наште как искате да играят чесно
        Ако няма каде да отидеш , ела на себеси

Коментар

Типа състезание няма нищо общо с правени в България до момента състезания, единствено Балкан трофи 2002 имаше част за сравнение!
          "Състезанието заслуженено има името "Трофи" и от както е съществувало е било и ще бъде такова" , това казва Димитър Раптис на изявление пред медиите.
          Екипажите трябва да имат много добра подготовка: Лебедки ( някой път в 2 са необходими за преминаване на дадено препядствие), много добра водо-защита ( следно водата при "сухо време" е около 1.40 метра, пътеки за преминаване на скали и пясъци, голяма атрикулация и почти задължително 2 блокажа, като към тях допълнително резервни полуоски и части.
          Състезанието е наистина екстремно и си заслужава както участието така и наблюдаването му!
          Очаквайте публикуване на предварителният правилник на състезанието скоро!

Коментар

Организаторите са приятелчетата на КИРО.Апак като познавам КИРО съм сигурен че състезанието ще го спечели този който е (най-симпатичен).Добре че не им издържаха колите на неговото състезание иначе пак щяха те да го спечелят.Киро щеше да дисквалифицира всички участници заради тях.
            OFF-ROAD CLUB PRIMORSKO
            www.offroadprimorsko.com
            0899883765

Коментар

О, чувал съм ги тези неща. Не мисля, че не са истина - напротив, вярвам.

Коментар

Аз имам спомени за някакви яки екстреми,само наши екипажи преминават и след това се отменя етапа защото гърците заобиколили.Естествено това че нашите трошат коли и време не е взето предвид.
                Последно редактирано от Гълъбин Колев; 22-04-09, 08:38.
                offroad фен
                1983 XL500R ->1996 XR600R ->2004 WR450F ->2008 KLX450R ->2009 BETA 450RR Factory ->2009 KTM 990 Adventure + 2013 Husaberg FE450
                TOYOTA Hilux 3.0 D-4D

Коментар

Първоначално публикуван от Гълъбин Колев Преглед на мнение
                  Аз имам спомени за някакви яки екстреми,само наши екипажи преминават и след това се отменя етапа защото гърците заобиколили.Естествено това че нашите трошат коли и време не е взето предвид.
                  Да спомням си тази сага, четох внимателно тогава. Наистина беше отменен етап, който промени драстично класирането. Нашите бяха прецакани яко. При това за втори път . Заклеха се повече да не участвуват.

Само, че тогава ситуацията беше друга. Гърците бяха далеч пред нас в дисциплината Offroad, и не ни брояха за фактор. " Как се обърнаха нещата ! " - цитат от песничка на " D2 ".

Не съм бил състезател, нямам и амбиции в тази посока, затова избягвам да давам съвети.
                  Струва ми се че този път, всичко ще е наред. Така и така сме съседи, трябва да се научим да се търпим и да не си правим номера - друг път няма !
                  Всички ще го разберат, кой по рано, кой по късно.
                  Не ми пука за лака , а за пропуснатите приключения ))

Коментар

Правилник на състезанието:
                    http://photokp.com/Evros2009/Evros a...rophy 2009.doc

Коментар

Първоначално публикуван от damian_drinkov Преглед на мнение
                      Организаторите са приятелчетата на КИРО.Апак като познавам КИРО съм сигурен че състезанието ще го спечели този който е (най-симпатичен).Добре че не им издържаха колите на неговото състезание иначе пак щяха те да го спечелят.Киро щеше да дисквалифицира всички участници заради тях.
                      Отиди, участвай,виж как са нещата и САМО да завършиш си победител за себе си
                      Mitsubishi Delica 4x4 / Renault Clio III

Коментар

Първоначално публикуван от eka Преглед на мнение
                        Макар и прпецакан, ще си победител за себе си, пък другите ще се награждават помежду си. Купон отвсякъде.
                        LZ1LRE, Range Rover 300Tdi
                        www.ADV-Bulgaria.com

Коментар

До момента са заявили участие 18 отбора!
                          Хората се подготвят активно за невероятно трудното трасе тази година:

"Zook Action"

До момента няма да има клас "индивидуален" както миналата година!

Коментар

Първоначално публикуван от eka Преглед на мнение
                            Отиди ти бе шуменски играч.
                            OFF-ROAD CLUB PRIMORSKO
                            www.offroadprimorsko.com
                            0899883765

Коментар

Колеги аз видях на живо как ни драскат в списъците с финиширалите наши екипажи и записват техни екипажи преди нашите защото случайно изникнах зад контролата на финала и като ме видяха зад тях настана паника. Това стана на друго Гръцско състезание THESSALONIKI ADVENTURE TROPHY" 25-28 ОКТОМВРИ 2008
                              Последно редактирано от rado genev; 29-04-09, 22:07.
                              Подстрекател на разходчици счупи ДЖИПКА покрай Габрово
                              тел. 0898327627
                              Радослав

Коментар

Първоначално публикуван от damian_drinkov Преглед на мнение
                                Отиди ти бе шуменски играч.
                                По спокойно приморски играчо, в този форум сме се събрали за да си пишем и да поддържаме добри връзки! Всеки сам избира дали да се състезава и много често да си чупи джипа , което е нормално или само да гледа. Славата от победата или участието не винаги е най важна.......
                                А по отношение на състезанието - миналата година беше доста добро , надявам се и тази да има какво да се види.
                                Прикачени файлове

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X