Обява

Свий
Няма добавени обяви.

"АТИНА 2009" 28-29 НОЕМВРИ 2009

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• До: "АТИНА 2009" 28-29 НОЕМВРИ 2009

Абе, Румене! Как става отварянето на видеото, че цъкаш и чакаш, ама нищо?
    ...TO THE LAST BREATH...ОФРОУД РАЛИ ''ЧЕРНО МОРЕ 2018''- 15 ГОДИНИ ЗАЕДНО

Коментар

Първоначално публикуван от ПЛАМЕН ТЕНЕВ Преглед на мнение
      Абе, Румене! Как става отварянето на видеото, че цъкаш и чакаш, ама нищо?
      Ето го видеото, Десо го качи в YOU TUBE

Коментар

Eто и една нова статия, която ме изненада - все пак AUTO BILD е едно реномирано Германско списание,
        Все пак те са намерили за необходимо да отразят това събитие)

Стреми се към звездите. Ако не ги достигнеш, поне ще се научиш да летиш....
        Петър Ценков - Спортен клуб Рали Рейд.БГ
        www.dakarbg.bg
        www.rallyraid.bg

Коментар

Това е типично "копи енд пейст" издание за България с редки БГ-журналистически проблясъци "копи енд пейст" (струва 2 лева).
          Поздравявам ги за отворените им очи, с които са забелязали най-сетне, че нещо се прави на световно ниво от достойни наши съотечественици и съграждани.
          Последно редактирано от ПЛАМЕН ТЕНЕВ; 13-12-09, 17:02.

Коментар

Това е типично "копи енд пейст" издание за България с редки БГ-журналистически проблясъци "копи енд пейст" (струва 2 лева).
            Поздравявам ги за отворените им очи, с които са забелязали най-сетне, че нещо се прави на световно ниво от достойни наши съотечественици и съграждани.
            Това списани ни атакува с оферти за реклама при тях вече 6 месеца. Нашия дежурен отговор беше горе долу в стила на Тенев, и че оффроуд на техните страници няма грам. Може пък да са се вслушали в думите ми.

Коментар

Първоначално публикуван от Явор-Vromos.com Преглед на мнение
              Това списани ни атакува с оферти за реклама при тях вече 6 месеца. Нашия дежурен отговор беше горе долу в стила на Тенев, и че оффроуд на техните страници няма грам. Може пък да са се вслушали в думите ми.
              Някога и аз имах опити за контакт.
              Знаеш ли какъв бе отговара им, когато ги търсех?
              -Ние сме медия за нови автомобили! Състезания със трошки не са ни от портфолиото.
              ...
              Аз съм сигурен, че ако ни обърнат внимание ще имат доста материал за всяка една седмица от изданието им ...и рекламодатели!
              А и има и други медии, които има да си мислят за това, че мотор-спорта не се изчерпва с Дунев, Илиев, Дончев и кандидатурата ни за ВРЦ-кръг у нас.

Коментар

Първоначално публикуван от Д.Дилков Преглед на мнение
                Банда, този линк го пускам без коментар:
                http://www.dnevnik.bg/sport/avto-mot..._rekord_s_atv/
                Браво на всички български участници,и поклон пред световния рекорд.
                0осем9осем7шест0осем7едно
                Миро

Коментар

...
                  А и има и други медии, които има да си мислят за това, че мотор-спорта не се изчерпва с Дунев, Илиев, Дончев и кандидатурата ни за ВРЦ-кръг у нас.
                  Много точно казано.То поне да имаха някакви резултати с тези коли и парите на тате
                  Николай Миланов

"Fear. Fear attracts the fearful… the strong… the weak… the innocent… the corrupt. Fear. Fear is my ally."

Коментар

Първоначално публикуван от nism0 Преглед на мнение
                    Много точно казано.То поне да имаха някакви резултати с тези коли и парите на тате
                    Не съм съвсем съгласен. Крум Дончев беше на второ място в европейския шампионат но се отказа заради липса на пари. Миналата или по-миналта година той и Илиев бяха втори и трети. Тази година българин бе водач и в малкия клас но не му помня името и не съм сигурен дали успя да спечели титлата.
                    Citroen C-Crosser 2.4 бензин ръчка 2009г.
                    Телефон - в профила!

Коментар

Първоначално публикуван от ivanjorov Преглед на мнение
                      Не съм съвсем съгласен. Крум Дончев беше на второ място в европейския шампионат но се отказа заради липса на пари. Миналата или по-миналта година той и Илиев бяха втори и трети. Тази година българин бе водач и в малкия клас но не му помня името и не съм сигурен дали успя да спечели титлата.
                      Мисля,че си далече от истината...
                      http://www.rally-erc.com/standings.php
                      ...повечето от пилотите в челото карат и в IRC и този шампионат не им е приоритет.
                      Николай Миланов

"Fear. Fear attracts the fearful… the strong… the weak… the innocent… the corrupt. Fear. Fear is my ally."

Коментар

Mисля че отразяването на събитието в "офроуд бг" а добро....
                        www.dakarbg.bg
                        www.rallyraid.bg

Коментар

Първоначално публикуван от pepino c Преглед на мнение
                          Mисля че отразяването на събитието в "офроуд бг" а добро....
                          Стараем се, г-н Ценков

Коментар

Сканирах 1 та цхаст на статията - но се оказа голяма - само линка към страниците за тези които не устпеят да си купят списанието -аз например взех последният брой...
                            https://htftp.offroad-bulgaria.com/pepino_c/24h%20ATH/
                            www.dakarbg.bg
                            www.rallyraid.bg

Коментар

В прикачения файл е статията, любезно предоставена от Ицо за нашия пресбук
                              Прикачени файлове

Коментар

Дали обърнахте внимание на едни лентички долу?
                                Скоро почваме да действаме...

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 9,962 в 11:28 на 09-12-25.

Зареждам...
                                X