Обява

Свий
Няма добавени обяви.

КАК ДА ГО НАЧУКАМЕ НА ГЪРЦИТЕ

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

ne znam veli4inata na sastezanieto i koq federaciq stoi nad tqh, moeto predlojenie e da se pusne konstataciq sre6tu organizatorite na sastezanieto v svetovna veli4ina i drugia pat na mestoto da ima predstavitel ot po golqm klas koito da sledi vsi4ko, ako garantirat tova na6ite u4astnici da ne otkazvat u4astieto i da otidat da gi za4ukat
    sry za latinicata

Коментар

Глупаци, като толкова им е трудно да губят, нека поне си размърдат сивото вещество и го направят с акъл та да не е толкова очевадно.

Браво на Българските момчета

БЪЛГАРИ ЮНАЦИ
      LZ1JJJ

Коментар

КАК ДА ГО НАЧУКАМЕ НА ГЪРЦИТЕ
        Както и да им го начукаме все ще е от полза ,на маляките .
        Не случайно хората говорят за византийският нрав.Те са си такива .ПЧЕЛИ .
        B+

Коментар

мисля мисля и не мога да си го обясня що са толкоз смотани тез според вас

между другото точно около орестиада са най смотани по на там постепенно леко са по нормални хора

Коментар

а според написаното в техен офф-роуд сайт състезателите били недоволни единствено от големите закъснения , а организаторите упрекнати от някои екипажи само за непревилен подбор на трасетата

все пак видях публикувано и това - а от участвалите и зрителите, който го види сигурно ще има какво да си спомни

Коментар

Първоначално публикуван от mitkov
              мисля мисля и не мога да си го обясня що са толкоз смотани тез според вас

между другото точно около орестиада са най смотани по на там постепенно леко са по нормални хора
              сигурно ги плашат непрестанно с турците - и от мисъл само как да си спасят кожата как искаш да развият интелект или други ценни качества

Коментар

между другото хората там занимаващи се по сериозно с ендуро са малко по про западно и интелигентно ориентирани но наблягам на думата МААААААЛКО

Коментар

Обадете се на "Господари на ефира" да направят едно репортажче !
                  Колкото повече хора знаят за случея толкова по-добре !
                  Човек първо е изобретил колелото а после премазаните животни !

Коментар

А ако ще нареждате гърците даже им дайте кратки роут буци и да са верни да са парви в класирането ! и когато е награждаването им кайете , че са последни за6тото неви харесва цвета на колите им ( примерно ) ! така ще ги заболи наи-много !
                    Човек първо е изобретил колелото а после премазаните животни !

Коментар

аз си мисля, че за всичките проблеми на еврос са виновни само организаторите, които явно са някакви некадърници, състезателите нямат вина за тази работа и вероятно на тях им е било още по - гадно защото знаят, че се излагат пред толкова много хора

това е все едно, когато някой плюе по доктора да сложи в сметката всички останали, които карат на състезанията, ,което според мен не е разумно.

разумното е ако изобщо някой грък се осмели да дойде да кара у нас да му се даде равен шанс с всички останали и да му се покаже как битрябвало да се прави състезание, зада може той, като се прибере в къщи да не плюе по българите, а да каже, че е видял нещо което при тях все още е непостижимо.

аз познавам гърци, които са много свестни хора и бих разчитал на тях ако се наложи, неможе да се обяви един цял народ за измет, заради някакви тапанари, които са се хванали с нещо, което е извън възможностите им.
                      drive alive

Коментар

раздразнението на пишщешщите тук е насочено предимно към организаторите

а това, че екипажите са недоволни от тях си го пишат , но освен Г-то не само нито дума за българските икхажи което постнах няма много думи са чуждите отбори, а там караха не само гърци , а и друга

между другото има гръцки автор, който написа книгата "Нещастието да си грък" и я има прреведена на български - вярно там идеята е друга, но заглавиевто е точно попадение

Коментар

Първоначално публикуван от go go go
                          аз си мисля, че за всичките проблеми на еврос са виновни само организаторите, които явно са някакви некадърници, състезателите нямат вина за тази работа и вероятно на тях им е било още по - гадно защото знаят, че се излагат пред толкова много хора

това е все едно, когато някой плюе по доктора да сложи в сметката всички останали, които карат на състезанията, ,което според мен не е разумно.

разумното е ако изобщо някой грък се осмели да дойде да кара у нас да му се даде равен шанс с всички останали и да му се покаже как битрябвало да се прави състезание, зада може той, като се прибере в къщи да не плюе по българите, а да каже, че е видял нещо което при тях все още е непостижимо.

аз познавам гърци, които са много свестни хора и бих разчитал на тях ако се наложи, неможе да се обяви един цял народ за измет, заради някакви тапанари, които са се хванали с нещо, което е извън възможностите им.
                          И аз мисля като go go go, Поставянето под общ знаменател никога не води до добри резултати (освен в решаването на уравнения), аз не се състезавам, но когато някъде ме прецакат, не ходя повече там! Най-голямото наказание за един организатор е липсата на участници, а ако чужденци идват в България хубаво е да се показва що за хора сме ние (т.е. Готини) а не да си оправяме стари сметки не с верните хора. Пък и Долфи, Семко, Иво и компания си знаят как са карали, знаят си колко са добри, непризнаването на Фактите от някого не премахва Фактите като такива!

Коментар

Мамка им , само цар Киро може да ни помогне ! Да им пратим от неговото Узо
                            PATROL 2.8TD КЪСА БАЗА -МАЛКО ПИПНАТ
                            КТМ 990 ADVENTURE , SUZUKI DRZ400-E,YAMAHAYZ250F
                            0899187766

Коментар

момчета -темата е актуална
                              тия са големи ИЗРУДИИ

Тва е най смотаното, скапано, изродено и отвратително племе в Европа а може би и в целият свят :x :x :x

и аз все си мислих че има и там свестни хора ..ама май май нема
                              или са толкова молко че практически клонят към нула /казано математически/ :x

Коментар

Що бе? Кво стана
                                К. Кулев

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X