Обява

Свий
Няма добавени обяви.

траял екстрем

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• траял екстрем

ето малко снимки от това сътезание
    http://www.4x4gestur.com/2008/gip/index.html
    за съжеление не присъствах и чаках с нетърпение някой да се сети да и3кара снимки
    естествено никъде не се появиха само в страницата на организатора но си заслужава чакането страхотни са.
    Иво са се представили добре макар и с технични проблеми в края на състезанието
    завършват на второ място
    поздрави

До: траял екстрем

някой учасници се понацапкали гледам

единствените снимки които намерих някой хорица наистина са очаровани от оранжевата машина с 500кс
    след като чета едни коментари май си няамат и понятие какво е екстрем но това е друга много дълга тема
    поздрави

Коментар

Тогава не направих много снимки защото отидох последния ден,но имам около 60-70 броя.Ще подбера по-интересните,ама по-късно.

Коментар

Както винаги уникални машини и уникални снимки много се кефя браво колеги.
        ДИМИТЪР ДОРОСИЕВ(Дявол Коледа)Хард Suzuki Samurai 1.6(каквото е останало от него),и паркетен Samurai 1.3.
        тел.088четири 9едно9 4нула4
        -------------------------------------------------------

Коментар

Еее, Иво ме изкефи. Кацнал на двете ръбчета )) Нa снимката - IMG 247.
          А и после с калната машина, и с чистак бяла фанелка.
          Голям гъдел. Евалла !!!!
          Не ми пука за лака , а за пропуснатите приключения ))

Коментар

Първоначално публикуван от валентин попов Преглед на мнение
            Тогава не направих много снимки защото отидох последния ден,но имам около 60-70 броя.Ще подбера по-интересните,ама по-късно.

Валоь обезателно да ни ги качиш макар и малко с голям кеф ще ги видим.
            а и да не забравиш да качиш снимки от днес и утре аз съм си вкащи да пазя поведение за голямото састезание ха ха
            ШЕФКАТА НЕ МЕ ПУСКА
            а за които не знаиат тук в Испания жените командват ха ха
            просто някои хора прекалено много се увличат и от време на време им удрят спирачките
            поздрави

Коментар

Първоначално публикуван от Дявол Коледа Преглед на мнение
              Както винаги уникални машини и уникални снимки много се кефя браво колеги.
              благодаря колеги за мен е удоволствие да споделя с вас а и виждам че заразата се предава след прекрасното състезание в село Лазарово сега остава един як екстрем да си спретнете и така ше започне всичко.
              поздрави

Коментар

Първоначално публикуван от zenit Преглед на мнение
                благодаря колеги за мен е удоволствие да споделя с вас а и виждам че заразата се предава след прекрасното състезание в село Лазарово сега остава един як екстрем да си спретнете и така ше започне всичко.
                поздрави
                В Лазарово не можем да направим такива екстреми , защото идеята е да участват повече колеги, а техните машинине са толкова подготвени и обезопасени( не че въобще в България има такива машини). Но посоката е тази.
                Газ69- създаден във времена, в които мъжете не са си бръснели краката.

Коментар

Правите добре, нека да има инициативи за такъв вид състезания. Много ми хареса идеята, за което сте направили в Лазарово, така се поставя началото. От тук нататък, развитие на машините и повишаване на трудността. Ако има новини за друго такова състезание информирайте. Ще бъда много радостен ако мога да присъствам.

Поздрави Иво.

Коментар

Иво, колегите организират Лазарово екстрийм 2 на 21-23 септември.
                    LZ1LRE, Range Rover 300Tdi
                    www.ADV-Bulgaria.com

Коментар

Зенит, неблагодарници винаги ще има. Още повече когато анонимноста им е гарантирана и често злоупотребяват с нея. Не се връзвай.
                      Все пак, това е обществен форум, регистрацията е свободна, всеки може да пише каквото си иска и едно мнение не трябва да е меродавно.

Радвам се винаги, когато качиш нещо ценно. Продължавай. Имаме какво да научим от вас.
                      Последно редактирано от kinex; 07-07-08, 20:50. Причина: Обс. на реп.

Коментар

Първоначално публикуван от kolonal Преглед на мнение
                        Зенит, неблагодарници винаги ще има. Още повече когато анонимноста им е гарантирана и често злоупотребяват с нея. Не се връзвай.
                        Все пак, това е обществен форум, регистрацията е свободна, всеки може да пише каквото си иска и едно мнение не трябва да е меродавно.

Радвам се винаги, когато качиш нещо ценно. Продължавай. Имаме какво да научим от вас.

да така e виждам че модераторите са ми истрили съобшетнието но ти си го чел все пак
                        тези неша трябва да се знаят и мое лично мнение небива да со позволяват такива цветни коментари без никакво основание
                        защото на който не му е приятно не чете темата и точка.
                        качвам снимки и филмчета каде ли не не ми е никакъв проблем и тук да го правя след като има колеги които ценят труда ми и най вече това което прави Иво най важната фигура която заслужава много повече от едни снимки и репортажи.
                        поздрави
                        Последно редактирано от kinex; 07-07-08, 20:53. Причина: променен цитат

Коментар

Петре...... ОСЪЗНАЙ СЕ Не разбра ли че ПРОСТОТИЯТА ХОДИ ПО ХОРАТА, А НЕ ПО ЖИВОТНИТЕ..........жалкото е, че в този форум има хора,които я носят на златен медал Аз не знам какво да кажа но е крайно време ти да станеш МОДЕРАТОР, защото всичкият този труд , който полагаш и информацията, която поднасяш надвишава хиляди пъти много от безмислиците в някои от темите в форума

Коментар

Така е в интернет.
                            Петър модератор - що не. Аз съм за. Макар че аз съм му заявил нееднократно, готовност за съдействие и особена разлика свързана с модерацията не очаквам.
                            А другия Петър, джипки прави, ама истинки и изобщо не му е до форума.

Виждам че имаше леко недоволство относно модерацията, за това да кажа:
                            Аз изтрих мнението на Зенит, защото коментираше репутацията. Това както всички знаят е забранено.

И накрая един приятелски съвет.
                            Престанете да се ядосвате за глупости.
                            Тая работа не е като оная, да я вкараш.
                            Не е възможно да се образова целия свят.
                            Невежи винаги ще има.
                            И точно това е интересното.

Коментар

Иво за да стана модератор трябва си учен човек и да можеш да пишеш на български не на маймуница затова се отказвам и не си го и помислям къде ме тури ти пак ептен между шамарите.

Пламене човек като е обиден забравя кое може и кое не в един форум за първи път чувам такова нещо разбирам мойто съобщение се изтри бързо предполагам че и така се контролира системата за цветни точки.
                              поздрави

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                              X