Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Да се организираме за Гърция

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

Първоначално публикуван от Sofia
    Ако е непосилно лошо, и аз няма да ходя. Тогава ще разчитаме на Киро - той традиционно снима там.
    само не разбрах що не искаш да си мериме Каноните
    Киро е цънцър и не дава нищо Дано го кандърдисаш!
    Иначе мога да те кача на големия африканец, ако обещаеш, че ще слушаш?!

Коментар

Здрасти,Жоро.Ако имаш намерение да ходиш искам да те помоля да се чуем и ако е удобно и не натрапчиво да пътуваме заедно,че идея си нямам къде отивам.А гледам,че ти си "старши" вече .Аз ще съм със собствен превоз така,че няма да утежнявам обстановката.

Коментар

Първоначално публикуван от Явор(dorzi)
        Здрасти,Жоро.Ако имаш намерение да ходиш искам да те помоля да се чуем и ако е удобно и не натрапчиво да пътуваме заедно,че идея си нямам къде отивам.А гледам,че ти си "старши" вече .Аз ще съм със собствен превоз така,че няма да утежнявам обстановката.
        И на мен ми се върти в главата да ходя, като наблюдател. Така че ако си навит свиркай.
        LZ1VMH

Коментар

Направо считай,че съм свирнал .Колкото повече се съберем толкова по-весело.Но още никой нищо конкретно
          Да дадем начало.Мисля да съм там в четвъртък вечерта.Къде е това ТАМ не знам.На място ще търся къде да спя.Някой ако има по-конкретно инфо да споделя.

Коментар

Яворе, чак сега видях, че си ми писал, нали сме разделени засега и трудно следя темите!?
            Винаги може да се намери място за спане наоколо, няма страшно.
            Интересното ще започва от Петък. Аз мисля тогава да ходя, че имам работа по състезанието в Стара Загора,
            Ако ще тръгвате в Четвъртък, ще се разминем, но за мен е много рано.

Коментар

Само Явор ли ще ходи. Някой от софийско няма ли да направи организация.
              LZ1VMH

Коментар

нали знаеш, че по български ще отлагаме за последния момент ако ще идваш, тръгни направо в четвъртък със състезателите, че в петък ще е прологът и 70 км трасе. аз още не съм се разбрала в колко часа ще се тръгва, но до вечерта трябва да сме там, защото има техническа конференция
                като се уточним, мога да ти звънна да се разберем
                [url=www.offroadbg.net][img]http://forum.offroad-bulgaria.com/signaturepics/sigpic12_1.gif[/img][/url]

Коментар

Имайте едно наум, че целият район Еврос пострада от доста сериозни наводнения

Коментар

ако организаторите са решили да отложат заради наводненията състезанието, сигурно щяха да уведомят участниците - засега нашите се стягат да пътуват. плаши ме само това, че дъждовете ще продължат в четвъртък и сигурно условията още повече ще се влошат... ще тръгнем, пък дано не се налага да се връщаме насред пътя
                    [url=www.offroadbg.net][img]http://forum.offroad-bulgaria.com/signaturepics/sigpic12_1.gif[/img][/url]

Коментар

Това , което със сигурност знам е, че положението е сериозно - има и много удавени животни освен останалите щети

дори се стигна до изказвания по гръцките медии, че едва ли не ние нарочно ги заливаме - пълно безумие

и смятам, че би трябвало да увидомят учястниците или поне да пуснат в нещо в сайта си, ако имаше промяна за състезанието

Коментар

Съжалявам, няма да успея да се организирам за това мероприятие. Много ми се ходеше. За съжаление ми прави впечатление, че организацията по-пътуването е доста слаба. Като че ли има даже нежелание за такава. Дано нашите момчета покажат на какво са способни и да донесат някой и друг трофей(купа). Стискам им палци .
                        Дано там организацията не е "българска".
                        LZ1VMH

Коментар

кои от нашите ще участват?

Коментар

Аз и Маджо, Дънди и Весо, Долфи и Семко, Краси и ........, Янчо и Десо, общо 9 коли.
                            IvoVarbanov.bg

Коментар

ee много бре вие ще сте повече от тях, успех ви пожелавам и да ги утрепете от секъде

Коментар

Мерси. Общо са 110 коли, 55 двоики.
                                IvoVarbanov.bg

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 9,962 в 11:28 на 09-12-25.

Зареждам...
                                X