Обява

Свий
Няма добавени обяви.

траял Кантияна(Андалусия)

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

До: траял Кантияна(Андалусия)

радвам се че ви хъресва дано един ден да имате и вие вазможност да гледате такова ниво и в България.
    клипчета има както винаги ще ги кача след снимките пригответе се има много.
    ето ви снимки с летящия холандец ние го кръстихме човека тарсач на силни усещания.
    викат колегите че бил от село и няамал интернет и само от трактори разбирал ама му свалям шапка там е и се състезава
    вапреки проблемите с преобръщане на всяко състезание.

поздрави

Коментар

Коментар

Малко ще се покараме с Zenit, бяхме се разбрали, да не изпращаме повече репортажи от състезания. Първо защото някои "приятели" решиха че каквото правим тук не е OFF ROAD и второ, преди няколко месеца поканих Петър близнака, да посети едно от тукашните състезания. Човека се скъса трите дни да прави снимки и да събира информация, която да отнесе в България. Какво се оказа, нито интерес към темата в форума, нито място за репортаж в OFF ROAD списанието................ В крайна сметка няма какво да се натрапваме......

Коментар

Първоначално публикуван от spark & ivo Преглед на мнение
          Малко ще се покараме с Zenit, бяхме се разбрали, да не изпращаме повече репортажи от състезания. Първо защото някои "приятели" решиха че каквото правим тук не е OFF ROAD и второ, преди няколко месеца поканих Петър близнака, да посети едно от тукашните състезания. Човека се скъса трите дни да прави снимки и да събира информация, която да отнесе в България. Какво се оказа, нито интерес към темата в форума, нито място за репортаж в OFF ROAD списанието................ В крайна сметка няма какво да се натрапваме......
          Иво този форум не е само от един или двама човека.Продължавайте да ни радвате.
          Поздрави!!!
          п.с. Виж само колко хора са гледали темата!!!
          Верно е това че баламите нямат свършване, няма нужда от кука, захапват влакното и стискат здраво. Стария.
          Селска фурна аспух нема. Пак същият.
          В+ LZ1HAN нула три осмици 9014две тройки

Коментар

Иво , не се пали! Ние тук си имаме леко сектантски разбирания по отношение на това кое е OFF ROAD и кое не е. Хра като теб могат само да ни научат на нещо ново, а Петър е в достатъчно "в час", но не мога да кажа същото за хората , които правят медийното отразяване. Не е редно да страдат много хора от некомпетентноста и невежеството на шепа други, които вместо да се учат, с лека ръка отсъждат , кое става и кое не. Редно е да им простим , да не им се сърдим и да се надяваме да прогледнат.

Коментар

Аз много се извинявам ако не съм разбрал правилно но коя е темата тук във форума за която иде реч, аз нещо не я помня, а определено имам интерес? Въобще липсата на интерес към подобна тема ми се вижда грешка някаква... не може да бъде...
              VPetrov.photography

Коментар

Колеги кака да няма интерес в почти всяка тема която е Пускал Зенит хората са се скъсвали от кеф и чакане просто някои не пишат за да не се разводнява темата същото се получи и с темата на Близнака бъдете сигурни интерес няма а това че някои казва какво е офроуд и какаво не ами аз незнам някои да може да може д ами промени мнението за това кое става и кои не.Харесвам офроуда във всеки един негов вид било то раи-реид,трофи,траял,евалата ви правя за ентусиазъма и желанието да правите подобни неща и моля нека има теми за траялите заслужава си.
                ДИМИТЪР ДОРОСИЕВ(Дявол Коледа)Хард Suzuki Samurai 1.6(каквото е останало от него),и паркетен Samurai 1.3.
                тел.088четири 9едно9 4нула4
                -------------------------------------------------------

Коментар

.... Първо защото някои "приятели" решиха че каквото правим тук не е OFF ROAD и второ, ....., нито място за репортаж в OFF ROAD списанието................ В крайна сметка няма какво да се натрапваме......
                  Колега ,бъди над тези неща! ,,Приятелите'' дето обичат да квалифицират кое ,е и кое не е оффроуд ,не са и
                  стъпвали извън пътя ( е, в някоя локва на шосето може би) ,,Умни'' глави мноого! .Точно те са ,,натрапниците'' в този форум - ръсят акъл за всичко ,без да си имат и най - малка представа от нещата.Не се коси за списанието - тук е по-голямата аудитория
                  Иво,Това ,което правите е умопомрачително , а репортажите на ZENIT са феноминални.Не ни лишавайте от този секс за душата. Успех !
                  PATROL 2.8TD КЪСА БАЗА -МАЛКО ПИПНАТ
                  КТМ 990 ADVENTURE , SUZUKI DRZ400-E,YAMAHAYZ250F
                  0899187766

Коментар

Първоначално публикуван от churov Преглед на мнение
                    Колега ,бъди над тези неща! ,,Приятелите'' дето обичат да квалифицират кое ,е и кое не е оффроуд ,не са и
                    стъпвали извън пътя ( е, в някоя локва на шосето може би) ,,Умни'' глави мноого! .Точно те са ,,натрапниците'' в този форум - ръсят акъл за всичко ,без да си имат и най - малка представа от нещата.Не се коси за списанието - тук е по-голямата аудитория
                    Иво,Това ,което правите е умопомрачително , а репортажите на ZENIT са феноминални.Не ни лишавайте от този секс за душата. Успех !
                    Правилно.Голям кеф и много интересни репортажи.Пък и нали мислим да правим нещо такова тука.
                    Не знам защо сте останали с впечатлението че няма интерес в БГ към подобни събития.
                    Нали знаеш че тук всеки дава акъл и е специалист по всичко.или вече си забравил манталитета на Българина вечно да хули и оплюва.
                    ПРОДЪЛЖАВАЙТЕ в същия дух. сите Българи вази гледат.

Коментар

Давайте видеото.
                      И не се сърдете. Интерес има. Само че както много често се случва, добре направените неща, пораждат и завист. В някой благородна, в други злобна. Няма лошо-такъв е живота.
                      А траял шампионат, за съжаление, в България скоро няма да има. Прекалено скъпа е подготовката на джипа.

Коментар

Ей, голям кеф !! ))
                        Не ми пука за лака , а за пропуснатите приключения ))

Коментар

чудесно е....
                          моля, обяснете ми как се влиза в това чудо?

Коментар

Изобщо, ама изобщо не сте прави!
                            Не знам как е при другите колеги от форума, но при мен, темите с вашите репортажи стоят с дни отворени (последното може лесно да се види от постоянното ми присъствие в темата, долу в списъка на разглеждащите темата)... Мамка му, голи снимки на най-красивите испанки да публикувате, няма да ги гледам с такъв интерес...

П.П.
                            Първоначално публикуван от kinex Преглед на мнение
                            ...А траял шампионат, за съжаление, в България скоро няма да има...
                            Пламене, ако не са репортажите на Zenit и spark & ivo, това "скоро няма да има" ще се отдалечи още...
                            Последно редактирано от giorgio; 20-06-08, 11:42.
                            Land Rover Discovery I; Jeep Wrangler 4.0; Jeep Grand Cherokee 5.2.
                            Honda Transalp XL600V; Suzuki DR-Z400; BMW F800GS.

Коментар

Иво, приятелю!

Знаеш колко много те уважава нашето списание. Изобщо не е ставало дума да откажем публикуване в OFF-road BG. Никога на никого не съм отказал да отразя всичко всързано с оф-роуда. Дори и навремето, когато всички ни гледаха с недоверие а много хора открито ни плюеха.
                              Бяхме предвидили място за репортаж на Близнака. На него също не съм му отказвал - вярвай ми, достатъчно го уважавам за да направя такова нещо.
                              По времето когато ти направи това състезание, се беше получил конфликт, по-точно близнаците и някои други състезатели ни се разсърдиха за отразяването на едно друго състезание.
                              Тогава помислих, че няма да има публикация при нас на база по-горното. Казах на Петър, че с удоволствие ще пусна материала. Дори и сега бих го пуснал, ако смяташ, че си струва.
                              Но пак повтарям - под никаква форма не съм отказал отразяване на твоето състезание. Чаках и все още чакам материалите от това състезание. Ако бях там да го бях написал, но не бях.
                              Смятам да пусна това лично съобщение и в темата във форума и не искам да го приемаш като оправдание.

Поздрави,
                              Ицо!

Коментар

Така и не разбрах от къде е произлязъл този слух, че сме отказали да публикуваме статия за състезанието??? Два месеца подред пазих по 15 стр. за това събитие! Не е имало написана статия, какво да пуснем??? Дори и снимки не съм разглеждала, освен тези във форума... С Близнака, за съжаление, не съм се виждала от доста месеци, затова не знам каква точно е причината.
                                [url=www.offroadbg.net][img]http://forum.offroad-bulgaria.com/signaturepics/sigpic12_1.gif[/img][/url]

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 9,962 в 11:28 на 09-12-25.

Зареждам...
                                X