Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Central Europe Rally 08 - списание OFF-road BG ще е там!

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Central Europe Rally 08 - списание OFF-road BG ще е там!

Остават по-малко от 2 седмици до старта на Central Europe Rally 2008.
    Както знаете, състезанието се явява нещо като компенсация за краха на юбилейния "Дакар" тази година. На старта ще застанат почти всички световни звезди на оф-роуд - цялата армада на Volkswagen, на Mitsubishi, на BMW, KTM, Жан-Луи Шлесер, хамърите на Роби Гордън и Рон Бейли и още десетки състезатели от цял свят.

Имам удоволствието да ви съобщя, че екип на списание OFF-road BG в лицето на моя милост и колегата Георги Стефанов (тук е err0r) заминава с пълна акредитация към старта на Будапеща и ще проследи цялото рали.

Потегляме към Будапеща на 17 април (четвъртък) и живот и здраве се прибираме на 27-28 април.

Тук е момента да изкажа специални благодарности на Руси Русев - 2R Bulgaria, който ни осигури прекрасен автомобил Toyota Land Cruiser за пътешествието, както и на Сашо Ковачев, който ни подкрепи за това начинание.

Доколкото можем, ще се опитаме в тази тема да пускаме информация и снимки от мястото на събитието.
    Смятаме да пътуваме през Сърбия, каква е актуалната обстановка там? Ако може и малко повече инфо за пътуване в Унгария, тъй като досега съм я минавал само транзит.

До: Central Europe Rally 08 - списание OFF-road BG ще е там!

Браво Ицо! Да гледате, слушате и много внимавате за всички детайли... Без премеждия по пътя и чакаме репортажи!
    VPetrov.photography

Коментар

Дано всичко мине нормално.
      Искрено се надявам този път, за разлика от състезанието в Германия преди 3 седмици, времето да е с нас. Търсейки по-добрия маршрут (през Сърбия или през Румъния), разпитах доста познати, пътуващи често към Западна Европа. Всички ме убеждават, че няма какво да се кумим, а да тръгваме директно през Сърбия. Лично на мен ще ми е малко некомфортно, имайки предвид разказите, които съм чувал.
      Въпрос: какво е необходимо за качване на снимки на ftp:// сървъра? Само user и парола, или има ограничение по IP адрес? Само с ftp клиент ли става ъплоуда? От хотела в Лайпциг пробвах да кача снимки, но през експлоръра, като мислех, че ще ме пита за потребител и парола, но така и не успях да кача снимковия материал, който бе приготвен, та го изпращахме по мейла.

Коментар

Най-добре и лесно става с FileZILLA... FTP-то е достъпно отвсякъде по един и същи начин и без ограничения... тъй че дали сте в София или Будапеща все тая...
        VPetrov.photography

Коментар

Ако тръгнете с по-малко то 12 гигабайта памет за фотото ..... И ако не я зъпълните там.... Чакам тонове инетересни материали.
          LZ1LRE, Range Rover 300Tdi
          www.ADV-Bulgaria.com

Коментар

Първоначално публикуван от Венцислав Петров Преглед на мнение
            Най-добре и лесно става с FileZILLA... FTP-то е достъпно отвсякъде по един и същи начин и без ограничения... тъй че дали сте в София или Будапеща все тая...
            Идеално значи, надявам се в хотелите да има интернет достъп и да можем да пускаме по-интересните кадри от изминалия ден Ще имам отговорността да инсталирам на личния комп на Ицо файлзила, да я настроим и тестваме още тук, че да не останем неподготвени там...

Първоначално публикуван от zzlatev Преглед на мнение
            Ако тръгнете с по-малко то 12 гигабайта памет за фотото ..... И ако не я зъпълните там.... Чакам тонове инетересни материали.
            На Baja-Saxonia напукахме 9гиги за 1 ден, не знам тези 12 до кога ще ни стигнат...
            Предвидили сме всичко, имаме готовност да точим снимките на лаптоп докато се движим с колата между точките. Дано да нямаме пропуски в системата
            Последно редактирано от err0r; 09-04-08, 21:46.

Коментар

Мда, в момента си разчиствам лаптопа, ще има снимки...
              Между другото, търся 40-литрова метална туба за гориво. Или всъщност мога ли да си кача в колата 2х20 л или сърбите ще ме еб***т?

Коментар

Първоначално публикуван от izo4x4 Преглед на мнение
                Мда, в момента си разчиствам лаптопа, ще има снимки...
                Между другото, търся 40-литрова метална туба за гориво. Или всъщност мога ли да си кача в колата 2х20 л или сърбите ще ме еб***т?
                Ице там горивото е по-евтино. Защо са ти туби? Вино ли ще си караш? В Унгария има Токайско. Вземи по-добре мезенца, а аз ще взема ракийка да се греем, че имало сняг и нещо отменяли етапи чух.
                Живей за всеки дъх!

Коментар

Да ама от тук горивото ми е фрий, а и не искам да закърша някъде с ламята.
                  Да, ще поотменят май някои етапи, щото натрупал яко сняг, жалко...

Коментар

Първоначално публикуван от izo4x4 Преглед на мнение
                    Да ама от тук горивото ми е фрий, а и не искам да закърша някъде с ламята.
                    Да, ще поотменят май някои етапи, щото натрупал яко сняг, жалко...
                    Най-готиния го батисаха. Това и на WRC не го правят. Тия от А.С.О се наакаха здравата
                    Живей за всеки дъх!

Коментар

Аз пък си мисля, че цялата кавалкада от топпилоти да измине и само 100 км си е достатъчно яко шоу.
                      Кога пък ще ни падне да са на 500 км от България. А виж по Дунава от към нашата страна е към 15 - 20 градуса, да заповядат

Коментар

Абе Ицо вие как го мислите и се къхарите все едно до Чукотка ще бръмчите.Това е като раСотка в задния двор на градинката за олигофрени. Минахме срубия на връщане от швабия с платформите и бегачките с БЪЛГАРСКИТЕ флагове на тях.И ние тръгваме съвсем импровизирано на тоя етап поне три коли и доста хора да дзяпаме полюцията на АСО. Въпреки че в това нефелнно издание не мисля че ще видим нещо ново и интересно.Но целта на групата е друга дано да стане.Ще направим разбира се и малко снимки.
                        Успех на всички българи който ще пътуват да наблюдават дървения Дакар.Лично аз мисля че това ще е един голям т...к които има за цел единствено да избие таксите платени от играчите на пре;;;;ия ДАКАР.Горко за организаторите дето си мислят че ще си измият ръцете с тая смешна замазка.Чакат ги големи проблеми и разправии.Поне така смятам че ще стане.Най малкото състезанието ще бъде блокирано от теснотия неуредици и кал.Ако времето е шибано много от отборите може да се откажат още след първия реален етап.Ще има и много недоволни.Румъния ще е Африка след две хиляди години. Но живота затова е хубав защото е непретсказуем и пъстър.Ще се нагледаме на един голям фарс.Без Чагин и Де-Рой състезанието няма да е същото.Кофти ще бъде и за играчите само със задно предаване.При моторите ще стане най интересно до финала на играта.Не знам дали Джовани ще кара но ако е така залагам за него.

А някой знае ли дали Фифо е тръгнал ще ми е интересно да се видим там.
                        Последно редактирано от PETER BLIZNAKA; 10-04-08, 05:36.

Коментар

Баце, не са кахъря, просто питам, отдавна не съм пътувал с кола в тази посока.
                          Нека да е дървен Дакар, нека е та**к. И кво, Чагин и Де Рой като се пребиха през 2007-ма да не би пък ралито да затъпя. Видя се, че има и други камионджии. Лично на мен ще ми е интересно как ще се справят тези пилоти с коренно различен терен. И като сме голяма група ще не се опитаме да докараме тая полюция и до България някога? Ще кажете,че е невъзможно, ама така мислехме и за Румъния. Нека идем и да видим. Аз лично трудно ще имам шанса да видя толкова топпилоти накуп. Фен съм им и за мен и това е нещо.

Коментар

Дакар в Румъния....= .....Рок ен рол на китайски......

Коментар

Е, това не е Дакар, той ще е В Южна Америка. Гледайте на Central Europe като на нещо от типа на баха Италия, рали Трансиберико и т.н. Само, че с почти всики големи в него.

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                              X