Обява

Свий
Няма добавени обяви.

МЕЖДУНАРОДЕН ТУРНИР "ZEANURI X-TREM 2008" BILBAO SPAIN

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• МЕЖДУНАРОДЕН ТУРНИР "ZEANURI X-TREM 2008" BILBAO SPAIN

Здравейте, пише Ви Иво. Днес получихме по майл една много радостна новина и реших да я споделия с Вас. Преди две години участвахме за първи път в едно от най атрактивните и динамични състезания по OFFROAD EXTREM в Испания - ZEANURI X-TREM Bilbao. И за наша голяма радост успяхме да победим в надпревара с испански, португалски и френски екипажи. Миналата година по стечения на обстоятелства това състезание се препокриваше в дати с друго в което вече бяхме записани за голямо съжеление. Тази година през януари направихме заявка за участие. Искам да поясня че в ZEANURI X-TREM участват само 6 отбора по предварителен избор от организатора. Това е като един вид турнир в 2 дни на отбори с определени призове в национални и интернационални състезания.Знаехме че тази година са направили заявка около 20 отбора и че щеше да бъде много трудно да намерим място, но..........днес получих майл от организатора че сме сред шестте избрани!!!! Изпращам Би плаката на състезанието.
    Поздарави от Испания Иво.
    Прикачени файлове

До: МЕЖДУНАРОДЕН ТУРНИР "ZEANURI X-TREM 2008" BILBAO SPAIN

браво страхотна новина успех това е едно от сътезаниата които отварят вратата за райнфоресt
    така че газ до дупка..
    чуствам се много горд че иам хора като теб да ни прославят по света
    поздрави

Коментар

О, участвувате от името на България!!!!
      Впечатлен съм и поздравления. Това е велико на фона на тукашните дрязги. Разбирам че състезанието е от 28 ми Юни. Тоест, има достатъчно време да подготвим една експедиция от зрители. След като има екип от България, редно е да има и публика за поддръжка.Ще опитаме да се организираме сами.
      Не ми пука за лака , а за пропуснатите приключения ))

Коментар

Bulgaria - Vencedor - това адски ме кефи и ми вдига националната гордост , която , горката в последно време доста я няма.

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
        X