Вече има и снимки публикувани на сайта на организаторите ! Интересното е, че фотографа не е снимал по екстремите...
Кликнете върху снимките тук за да ви отведат в различните категории Започвам с ATV-та по разбираеми причини
Това е за автомобилите !!!
Това е за камионите !!!
А тук има снимки направени от хеликоптера на организаторите !
Последно редактирано от ТОДОР ХРИСТОВ; 31-03-08, 20:21.
Ако лупата на фотошопа не лъже - за средата на 50-те. Зората на СЦПШ. +30% проходимост.
Не са могли да пробутат тръбичката за въздух през главината на колелото, и са я вързали с маркуч отвънка.
Това и аз си го помислих от първо четене, но нещо прекалено незащитено ми се вижда...първия "по-близък" камък, дърво или каквото и да е ликвидира това преимущество...Фен съм на мицу, даже второ поръчах за жената, ноо...дали това е стигнало финала...в този си вид?!
П.С. Сори за спама, ако преценят модераторите да резнат постовете.
Това и аз си го помислих от първо четене, но нещо прекалено незащитено ми се вижда...първия "по-близък" камък, дърво или каквото и да е ликвидира това преимущество...Фен съм на мицу, даже второ поръчах за жената, ноо...дали това е стигнало финала...в този си вид?!
П.С. Сори за спама, ако преценят модераторите да резнат постовете.
Това е система за настройка налягането на гумите. На бахата няма много клони и камъни, но така или иначе въпросното устройство не стигна здраво до финала. Скъса се през втория ден. Ползваха преди подобни и на Дакар
В този си вид почти не са произвеждани точно по тая причина. Успели са да пуснат тръбите през главините, и сега ги издава само една триъгълна кутия върху джантата. От главината до вентила. Защита. Примерно от края на 50-те, при руснаците е забранено да се приемат на въоръжение камиони и влекачи без такова.
Паджерото не само стигна до финала, но и беше на второ място. Караше го австриец. Натискаше до самия финал без да връща темпото. В края на първия и втория ден имаше големи коловози и много коли закъсваха в пясъка, смесен с кал, но не и "японската сила". Двата пластмасови прототипа също бяха на базата на паджеро.
Паджерото не само стигна до финала, но и беше на второ място. Караше го австриец. Натискаше до самия финал без да връща темпото. В края на първия и втория ден имаше големи коловози и много коли закъсваха в пясъка, смесен с кал, но не и "японската сила". Двата пластмасови прототипа също бяха на базата на паджеро.
Иво, австрийците станаха трети в генералното, това е дилъра на "Bombardier" за Австрия, навигатор беше жена му !
Пластмасовите ги разгледа подробно Маринов. Бяха на тръбни рами и с 4 линково окачване на цял мост отзад с койловер и амортисьор, а отпред имаха интересни носачи и койловери. Повечето коли бяха много сериозно направени.
Тук доста от нещата са заснети, включително и роудбук холдерите, за които има тема преди рали България. След два дни ще кача и останалата част от видеото
Пластмасовите ги разгледа подробно Маринов. Бяха на тръбни рами и с 4 линково окачване на цял мост отзад с койловер и амортисьор, а отпред имаха интересни носачи и койловери. Повечето коли бяха много сериозно направени.
Някой Г класи също бяха с пластмасови купета.
Ако говорим за бялата и оранжевата Hekla - първата е (била) Toyota, втората Nissan Terrano, и двете с 3-литрови мотори.
Коментар