Обява

Свий
Няма добавени обяви.

BAJA SAXONIA 2008 !!!

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

До: BAJA SAXONIA !

Колеги, във вторник 18 март от 12 часа в залата за пресконфернции в стадион "Васил Левски" ще бъдат представени пред медиите участниците за "BAJA SAXONIA" и техните автомобили Заповядайте да подкрепите педставителите ни за Германия !!!

Коментар

Днес в прес-центъра на стадион "Васил Левски" бяха представени пред медиите екипажите, които ще участват в "Баха Саксония" Благодаря на журналистите и феновете, които ни уважиха и се заинтересуваха от най-многобройното българско участие в състезание от такъв ранг ! На представянето бяха братята Цанови, Иво Върбанов с новия стар навигатор Дънди, Иван Маринов, Ицо от списание "Оффроуд" и аз !

Имаше доста изчерпателни мнения за състезанието и въпроси от журналистите, а голям майтап се заформи когато казах, че предпочитам да е кално и дъждовно, а Братята точно обратното, щото колата им е за скорост Иво Върбанов довърши всички като каза "Дано да е кално и снежно, че ние сме подготвени за Оффроуд трасе... "

След това ни снимаха отвън до машините, нямам обща снимка на всички, но имаше доста хора които снимаха и се надявам да ги качат тук !

А Братята ме изумиха с новото си американско чудо и от към цветове и лепенки няма кой да ги бие

А това е комплекта за навигация - роудбук холдера, трипмастера, GPS-а и накрая не знам с коя ръка да карам, че толкова копчета трябва да натискам, а и пътя трябва да гледам...

Последно редактирано от ТОДОР ХРИСТОВ; 18-03-08, 17:57.

Коментар

Ето и още малко снимки благодарение на г-н Григор Григоров. Освен това моля да обърнете внимание на надписите отстрани на ръкавите на фланелките с които ще са състезателите... Това е финансирано от г-н Тодор Христов, емблемите за спонсор върху неговата машина също!

Пожелавам им успех, На Тодор Христов да помни за какво са му всичките копчета, на Близнаците дървено трупче под педала, На Иво и Дънди късмет!
        VPetrov.photography

Коментар

УСПЕХ на екипажите.

Коментар

Хубав репортаж имаше в централните новини на НОВА ! Ще го излъчат пак в късните новини тази вечер ! Утре ще се опитам да го кача и тук !

Коментар

Успех момчета, покажете им как се кара
              "Ако не можеш да ги убедиш, объркай ги."

Коментар

Браво момчета вярвам че ще представите България достойно само като знам какви машините сте им подготвили на конкуренцията!
                ДИМИТЪР ДОРОСИЕВ(Дявол Коледа)Хард Suzuki Samurai 1.6(каквото е останало от него),и паркетен Samurai 1.3.
                тел.088четири 9едно9 4нула4
                -------------------------------------------------------

Коментар

Успех на всички пазете машините за безавариен финал.Успех.
                  __KTM__

Коментар

Успех! Браво за силния отбор който сте стъкмили! Ще ги разбиете. В началото сигурно е било ужасно трудно, но сега, когато сте такъв силен екип и много от Вас имат опит и са "хванали" тънкостите на състезанието съм сигурен в успеха ви!
                    Technical Rescue Direct - life lies in courage
                    http://www.offroad-bulgaria.com/show...60#post3258660

Коментар

Българи - юнаци!!!Успех на всички!!!
                      Имам и питане - е ли възможно кратко представяне на автомобила на Пеко и Ивайло, малко текст към снимките де, без тайните.
                      Поздрави
                      Тодор Томов
                      =============================
                      Не е страшно да се родиш тъп,страшно е да си умреш тъп!!
                      Toyota LJ70, 1KZ,+++, pics TУK

Коментар

Отново нашия верен фен Краси Миланов е написал подробна статия за нашето представяне Краси Миланов отразява нашите събития от 2002 година насам, като на много от тях присъства и лично

Коментар

Желая на всички много успех и добро класиране. Чакаме с нетърпение купите на българска земя
                          RB Patrol Team

Коментар

Май трябваше да дойдете с Виктор да пробвате Дифендъра...

Коментар

Първоначално публикуван от izo4x4 Преглед на мнение
                              Май трябваше да дойдете с Виктор да пробвате Дифендъра...
                              Мисля, че ни е малко рано. Все пак имаме само едно състезание зад гърба си, а ине съм убеден, че джипа ни е подходящ за такъв тип проява.
                              Но определено ще стискаме палци на всички наши представители. Те са се доказали достатъчно и мисля, че това ще си проличи веднага. Желая на всички успех!

Коментар

Последна новина от Близнаците (от преди минути):

Намират се на около 100км. преди Прага, в страхотна снежна буря, положението е сериозно - много катастрофи, ранени, обърнати тирове, хеликоптери...

Да се надяваме и да им пожелаем безопасно пътуване

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X