Обява
Свий
Няма добавени обяви.
9th Serbian Trophy 13-15.11.2015
Свий
X
-
От: 9th Serbian Trophy 13-15.11.2015
Вече знаеш - с най- униКАЛНИЯТ джип на РФС.Първоначално публикуван от Антон Пенчев Преглед на мнениеОще не знам с какво ще бъда,но съм там.
Коментар
-
Ние нямахме късмета да участваме на РФЧ , но ако ни приемеш можем да играем отбор на Сърбия Трофи , или казано с две думи - там сме !Първоначално публикуван от kiro_vd Преглед на мнениеВече знаеш - с най- униКАЛНИЯТ джип на РФС.VEREYA MOTORSPORT TEAM
Коментар
-
Най-много се радвам, че вече осъзнато и двамата говорите за "ОТБОР"...! Само да напомня, че отборната игра започва още от момента на записването за участие. Хубаво е да се запишете едновременно, за да получите поредни стартови номера, което е важно и за двата състезателни класа. Ще можете да си помагате в трасето , а и вероятността от загубване е по-малка...Първоначално публикуван от Бакалов Преглед на мнениеНие нямахме късмета да участваме на РФЧ , но ако ни приемеш можем да играем отбор на Сърбия Трофи , или казано с две думи - там сме !
А, аз и другите "туристи" ще ви подкрепяме по екстремите и ще помагаме, с каквото можем..!
С две думи - там сме!
0889/ 634 448 - за приятели по всяко време...
Коментар
-
Губенето е малко вероятно.Аз познавам планината горе доло вече.
https://www.youtube.com/watch?v=xvZ7xkufXn4 HEAVY BONE RACING TEAM
Коментар
-
с черна Г-класа и бидон вино....Първоначално публикуван от Krasimir Danailov Преглед на мнениеТам съм, въпреки, че още не знам с каква машина, но ще го решим до тогава.
Коментар
-
Пожелавам ти успех,Живко!Първоначално публикуван от Бакалов Преглед на мнениеНие нямахме късмета да участваме на РФЧ , но ако ни приемеш можем да играем отбор на Сърбия Трофи , или казано с две думи - там сме !
И да няма губене по трасето.
Успех на всички Българи!.Карам бавно стигам бързо. А...ма не всеки път.
Киа спортаж2000тди 98г
Ауди А3 1.9ТДИ
Каравана Аdria 390Q
Коментар
-
А ти с какво ще си?Първоначално публикуван от tonkata_mp Преглед на мнениес черна Г-класа и бидон вино....
Коментар
-
Всяка година правим организация за пътуването и състезанието тук във темата . Следи темата и се чуй със Киро , той ще ти обясни каквото те интересува .Първоначално публикуван от ЦЕЦО ТОМОВ Преглед на мнениеКолеги,има ли някаква организация за Сърбия или всеки самосиндикално се справя!VEREYA MOTORSPORT TEAM
Коментар
Активност за темата
Свий
В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.
Най-много потребители онлайн 9,962 в 11:28 на 09-12-25.
Коментар