Обява

Свий
Няма добавени обяви.

траял севия ла нуева организира Иво (ГИП ФРОГ)

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

До: траял севия ла нуева организира Иво (ГИП ФРОГ)

Снимките и машините са впечетляващи наистина. Но като гледам как изглеждат тези трасета и обстановката около тях ми напомнят нещо. Общото между офроуда и такова състезание е като между алпинизма и катеренето по изкуствени стени в зала.
    Technical Rescue Direct - life lies in courage
    http://www.offroad-bulgaria.com/show...60#post3258660

Коментар

И според мен не е off-road, а по-скоро авто-акробатика...не виждам ролята на пилота, при положение, че всичко зависи от окачването на машината !?!

Коментар

На мен ми харесва точно такъв тип траял. И това, че всичко зависи от машината, е крайно неточно, с целия ми респект към опита на колегата. От водача и помощника му зависи много, какъв подход ще изберат при преодоляване на препятствието, с оглед перфектното познаване на машината. Откъде ще заходят, с колко газ, на каква предавка.
        И най важното, публиката, спокойно може да се наслади на изпълнението, то е нещо като наблюдение на шахматен турнир, всеки може да си изгради версия и да види как в действителност ще постъпи екипажа. В този смисъл това е интерактивно състезание, и носи много по опознавателен характер.
        И най - важното перфектна гледаемост, да не говорим за рекламния потенциал и медийните възможности. Според мен, това са бъдещите състезания .
        Не ми пука за лака , а за пропуснатите приключения ))

Коментар

Май не му е мястото тука да го обсъждаме, че ще съсипем хубавия репортаж. Съвсем не мисля, че се омаловажават уменията на екипажа - напротив при тези препятствия това си е изкуство в прекия смисъл на думата. Просто като ги гледам тези неща и единствените думи които ми идват за приключенския дух са R.I.P.
          П.С.
          Ако дискусията ще продължава в тази посока, нека наистина се премести, че иначе е гадно, все пак това си е тема за конкретно състезание.

Коментар

Вальоооо,дай видеооо!!!

Коментар

Първоначално публикуван от Nik Nikolov Преглед на мнение
              ...И най важното, публиката, спокойно може да се наслади на изпълнението, то е нещо като наблюдение на шахматен турнир, всеки може да си изгради версия и да види как в действителност ще постъпи екипажа. В този смисъл това е интерактивно състезание, и носи много по опознавателен характер.
              И най - важното перфектна гледаемост, да не говорим за рекламния потенциал и медийните възможности. Според мен, това са бъдещите състезания .
              Не омаловажавам в никакъв случай уменията, но няма голям избор за заход, избор на предавка(освен 1-ва, за 30 метра не можеш да включиш друга), не искам да развалям и темата, но за публиката и гледаемоста си много прав ! Бъдещи състезания ще станат и в България когато забранят да караме из горите и ще трябва да се навираме в полигони и дерета...А ако гледаш на живо едно такова състезание, след 3-то или 4-то, всичко ще ти еднакво... Това е моето мнение, в резултат на това което съм видял, разбрал и чул за толкова години в България и по света ! Не означава, че не приемам или отричам това което правят екипажите, напротив, трябва да има зрелище за всеки вкус...

Коментар

Първоначално публикуван от djipar69 Преглед на мнение
                И според мен не е off-road, а по-скоро авто-акробатика...не виждам ролята на пилота, при положение, че всичко зависи от окачването на машината !?!
                Правилно това не е off road, off road e каране по селските пътища в България, вярно е и от пилот нямя нужда те машините сами се оправляват започва да ми намирисва на ЛИСИЦАТА И ГРОЗДЕТО..

Коментар

Момчета моля ви не се впускайте в тази посока!!!

Ей сега само онзи разбирател с големия рейтинг да дойде и съвсем ще се оака темата...

Иво евала ви за всичко което правите там, евала на джипар за това което прави в България.

Моля ви, всички знаете кое как става, защото всички сте карачи, не се впускайте там където не е красиво, политика плюене интриги ирония...

Моите адмирации и искрени пожелания за още повече успехи!

Поздрави,
                  Бъдете живи и здрави!

Коментар

Може би нямаше да ми направи особено впечетление ако мнението беше само върху типа на състезанията тук, но се опитва да омалооценява способностите на пилотите тук и в следвашото си мнение казва че не го прави........... Присъствал съм на няколко сястезания в Бялгария, видял съм много неща, който не са ми харесали,но никога не съм омаловажавал способностите на никой ,който стои зад волана на каквато и да е машина това е както да кажеш ,че Петерханзел печели Дакар само защото кара Митцубиши.......нека да помислим нормално и да стъпим на земята

Поздрави Иво.

Коментар

Първоначално публикуван от djipar69 Преглед на мнение
                      Не омаловажавам в никакъв случай уменията, но няма голям избор за заход, избор на предавка(освен 1-ва, за 30 метра не можеш да включиш друга), не искам да развалям и темата, но за публиката и гледаемоста си много прав ! Бъдещи състезания ще станат и в България когато забранят да караме из горите и ще трябва да се навираме в полигони и дерета...А ако гледаш на живо едно такова състезание, след 3-то или 4-то, всичко ще ти еднакво... Това е моето мнение, в резултат на това което съм видял, разбрал и чул за толкова години в България и по света ! Не означава, че не приемам или отричам това което правят екипажите, напротив, трябва да има зрелище за всеки вкус...
                      Е,по тая логика и футболните мачове са на пръв поглед еднакви и се играят на еднакви терени,но все ти се иска да гледаш следващия,и по-следващия...

Коментар

Няма проблем , мир да има ! Казах си само мнението... !!! Разбрах, че не се търпи различно мнение... Успех на всички, поздравления за организатора !!!

Коментар

това е един от моментите в който моля да има уважение защото Иво полага и ше полага много сили
                          и средстава в този спорт и трябва да си призная днес се чухме и е старшно обиден.
                          ако модераторите позволят в този форум да иам подебен тип изказвания които да са неуместни
                          мога само да кажа че това ше ми бъде последния репортаж който правя за траял състезание
                          нека уважаваме труда на другите колкото и да не ни хъресва един вид състезание.
                          доколкото знам нито аз нито Иво сме писали в ниакоя тема за ралитата в БГ просто никога не сме хъресвали този тип състезания е сега след това мое исказване можете да си направите преценка какво мислим и ние що е ооф роад..
                          спирам да пиша почвам сас снимките нека те да говорят и хората които ценят това нека го покажат все пак тук става въпрос за много положен труд след като няма интерес а само неуместни коментари ще спра да ви заниамвам с нашия тип офф роод..
                          и тука за ооф роод разбираме и карането на две гуми ситуаци в които много хора не биха си и помислили камо ли да го сторят пред публика с риск да станат за смях.....
                          още с началото започанах със снимки на едно самурайче върхо могови мостове
                          там добре се вижда че машинката слушка и си минава сравнително добре
                          и следващата джипка е кара навигатора на моговото самурайче е там се вижда как една машина с големи ходове не може да премине и са нужни допълнителни срдества в случая тук си имаме стълбички които много хора много добре знаят как да използват а и някой организатори знаят как да направят така че навигаторите да не скучаят..

поздрави

Коментар

ето тук имаме един от главните герой от неделното ни представление.
                            машината не му беше завършена из цяло но имайки предвид
                            положениа труд на Иво се направи всичко възможно за де бръмне новият V-8 и една камра конски сили които никак не са малко само 400кс. а да не казвам цифрата за мотор скорости и трансфер че ше се уткажат много хора от ооф роуда..

поздрави

Коментар

Първоначално публикуван от icerunner Преглед на мнение
                              Снимките и машините са впечетляващи наистина. Но като гледам как изглеждат тези трасета и обстановката около тях ми напомнят нещо. Общото между офроуда и такова състезание е като между алпинизма и катеренето по изкуствени стени в зала.
                              Моля модераторите да преместят това мнение и всички последвали в тази насока, защото ми е неудобно от колегите които са направили това състезание. Нищо против състезанията от такъв тип нямам и едва ли някой има. Просто подкарахме философски разговор дето не му е тука мястото.

Коментар

а тук имаме един шампион от испанския траял шампионат дошъл от 600км за едно неделно
                                састезание това се казва уважение приятел и любиетел на този вид спорт.
                                този човек ме накара да се замисля много само искам да изразя
                                че от тази неделя разбрах че не всичко в този спорт е големи гуми дълги ходове и много кончета под капака а най вече умение.

поздрави

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X