Обява
Свий
Няма добавени обяви.
8th SERBIAN TROPHY
Свий
X
-
Коментар
-
От: 8th SERBIAN TROPHY
Абе нали се движиш, занчи си готов.Първоначално публикуван от Бакалов Преглед на мнениеИ аз днес сложих по хубавият комплект гуми и приключих с лебедката , но останаха някой неща още за доизкусуряване . Шансовете да успея до състезанието са 50 на 50
...
Коментар
-
И аз напредвамПървоначално публикуван от Бакалов Преглед на мнениеИ аз днес сложих по хубавият комплект гуми и приключих с лебедката , но останаха някой неща още за доизкусуряване . Шансовете да успея до състезанието са 50 на 50
...
[ATTACH=CONFIG]752047[/ATTACH]
[ATTACH=CONFIG]752049[/ATTACH]
[ATTACH=CONFIG]752051[/ATTACH]
Коментар
-
Аз също по последни данни ще пътувам на 13.11 след обяд. Ако някой с платформа ще пътува по това време може да се комбинираме защото ние не сме от най-бързо придвижващите се и само ще бавим тези без платформи.Първоначално публикуван от Анжела Боянова Преглед на мнениеИмам отговор от Боске за пристигане на 13,11 - 100 евро такса за периода 13-16 ноември и 80 евро такса за периода 14-16 ноември или 12000динара за 4 дни и 9000 динара за 3 дни.
Ние потвърждаваме пътуване на 13,11.Ако има и други желаещи пишете на ЛС или тук в темата , за да се организираме.
Не си най-зле всички сме зле!Първоначално публикуван от Владимир Раденков(vladyas) Преглед на мнениеА аз си мислех, че съм най-зле!
Коментар
-
Недейте така песимистично приятели! Всички сме добре, но има хора, които са по-добре.Да сме живи и здрави, другото си го имаме!Първоначално публикуван от Стоян Францов Преглед на мнениеАз също по последни данни ще пътувам на 13.11 след обяд. Ако някой с платформа ще пътува по това време може да се комбинираме защото ние не сме от най-бързо придвижващите се и само ще бавим тези без платформи.
Не си най-зле всички сме зле!
п.п. И освен сръбско, ще има хеви метъл.Подготвил съм се.Нека силата да бъде с нас!
Suzuki Grand Vitara
+34 642 91 4154
Коментар
-
Таня основно ще снима.Аз също се приготвих,взех си и един видеорегистратор DOD.Вземам си и компа за да сглобявам видата и да ги качвам в Тубата и тук във форума.Ако има интернет ще получавате своевременно информация.Първоначално публикуван от Агоп Серопян Преглед на мнениеИ да пускате снимки и информация да не се чудим какво става. \m/Нека силата да бъде с нас!
Suzuki Grand Vitara
+34 642 91 4154
Коментар
-
София-Ниш (магистрала кам Београд)-Појате(изход са магистрала)-Крушевац-Брус-Копаоник e наибързият и наиудобен вариант = 300km = 6hПървоначално публикуван от eti Преглед на мнениеНякой може ли да каже горе долу колко часа е пътя до там с платформа и от къде е най -добре да се пътува?
Коментар
-
Май ще се наложи да карам в клас Турист със Гранда - днес се счупи механичната лебедка от Виетнамка , а само с една лебедка и то китайска не ставам за клас Хард . Баси и късмета дето го имам ...VEREYA MOTORSPORT TEAM
Коментар
-
Е как успя бе. Абе карай теб лебеТка ти не требе.Първоначално публикуван от Бакалов Преглед на мнениеМай ще се наложи да карам в клас Турист със Гранда - днес се счупи механичната лебедка от Виетнамка , а само с една лебедка и то китайска не ставам за клас Хард . Баси и късмета дето го имам ...
Коментар
-
Карай смело аз да не би да съм по подготвен и с повече лебедкиПървоначално публикуван от Бакалов Преглед на мнениеМай ще се наложи да карам в клас Турист със Гранда - днес се счупи механичната лебедка от Виетнамка , а само с една лебедка и то китайска не ставам за клас Хард . Баси и късмета дето го имам ...
Коментар
-
Утре ще пробвам да намеря друга. От БТР няма, щото са от алуминий, дано да имат от Виетнамка.Първоначално публикуван от Бакалов Преглед на мнениеМай ще се наложи да карам в клас Турист със Гранда - днес се счупи механичната лебедка от Виетнамка , а само с една лебедка и то китайска не ставам за клас Хард . Баси и късмета дето го имам ...За заеми и кредити поискани от лица с които нямам кръвна връзка не отговарям.
Работя бързо, евтино и качествено. Можеш да избереш две от трите опции.
Коментар
Активност за темата
Свий
В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.
Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.
Коментар