Обява

Свий
Няма добавени обяви.

THESSALONIKI ADVENTURE TROPHY

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

До: THESSALONIKI ADVENTURE TROPHY

Първоначално публикуван от Асен Василев Преглед на мнение
    Това, че Митсубишито е добре, може само да ме радва А ето един компромат:

Това е шише за вода и седи там още от Пловдивското състезание. Знам, че други хора биха го ползвали за други течности, но при нас забрави.
    Иначе мицубишито тепърва ще видим какво освен няколкото тампона и това прекъсване (което след състезанието изчезна) има като щети.

Коментар

Браво! Респект!

Коментар

Ето още няколко интересни снимки

Капитан Веско спази спортната дисциплина и прибра варненския отбор в 12 вечерта под строй към стаите

А останалите екипажи мощно унищожаваха запасите от узо в селската кръчма в Неа Филаделфия и накрая наистина всичко за пиене и ядене свърши...

Имаше опити и за изпреварвания с лебедки, но не се справиха ! Десо трябва да ги научи как става !

Докато Иван Маринов и Долфи чертаеха тактиката за закрития кръг, Дидка се молеше да свършваме и да си ходим... То в тая мъгла и дъжд никак не беше конфортно на публиката...

А като говорим за щети по Митсубишито...

А всички се бяхме притеснили, че Иво ще пропусне да се обърне на това състезание, но не ни разочарова... Пак го направи по-най-атрактивния начин !!!

Коментар

Тодор ако сложи още една,две мои снимки ще си направя колекция "Намръщеното Верче".
          Преди състезанието Тойотата беше на Майстор за да оправи предния блокаж и лебедката.Още първия ден разбрахме,че и двете пак не работят,за което много му благодаря! Притесненията ми идваха само от това,че ще бъда в тежест на Янчо и Пламен.Постарах се да минавам навсякъде без помощ,но на екстремите се наложи да ми помагат,за което им благодаря.
          За първи път карам и с дъщеря ми за навигатор.Учим я още да се справя с роудбука,но началото винаги е трудно.
          Първият ден с пролога се проточи много,блатото съвсем се разрови,80 джипа не са малко-чакане,чакане,чакане....
          Старта на нощния трябваше да бъде в 17часа,а първия джип стартира в 19 часа.Прибрахме се в 1часа и в 5.30 беше брифинга ,а в 6 старт на 150 км трасе. Умората се натрупа и вечерта малко пихме.
          Наказанието от нощният етап ни беше отменено след като Дидка и Тодор говориха с организаторите и се оказа,че едната контрола малко е попрекалила.Там имаше спускане по тераси и горе маркирано дърво откъдето започва спускането.Грешката ни била че не сме минали от дясната страна на дървото,а от лявата,като разлика в терасите по дължина нямаше никаква.
          Следва продължение........

Коментар

Нощният етап беше много як.Екстрема беше осветен с прожектори.За съжаление там отпадна Ники Рафаилов и с задния кардан под мишница си замина.Тези,които много бързаха в тъмното се бяха натъркаляли в деретата.Един от тези състезатели забави Веско Делфинчето.
            Ваньо Иванов също приключи участието си след дългия етап и остави съотборника си сам.
            Последния ден стартираха 3 пълни екипажа
            АЗ и Янчо
            Иван Маринов и Ивайло Върбанов
            Веско и Николай
            Всички минаха успешно.Публиката много се забавлява с обръщането на Иво и помоща от Иван и Долфи.Мястото беше такова,че не можеха да го закачат с лебедка и се наложи да го вдигат на ръце.Забранено е ние да помагаме,така че само се надявахме да са закусили добре и да имат сили.
            Добре ,че Янчо не се обърна........
            Получих неприлично предложение от Христов да не влизам в екстрема,защото регламента позволявал да завърши само един джип и времето му се умножава по едно и половина.
            Предложението беше отхвърлено,защото нашия екипаж много държи да докаже,че не ни взимат на състезания само за красота.
            Много овации получихме за минаването си и удоволетворението ни беше пълно,когато Димитриус ни каза:
            -Много ви се възхищавам,защото нашите жени само ядат и спят,стоят си в къщи и дебелеят и нищо друго не ги интересува.
            Толкова от мен.Пак ще отидем,хареса ни!

Коментар

Първоначално публикуван от VE LA Преглед на мнение
              ... Димитриус ни каза:
              -Много ви се възхищавам,защото нашите жени само ядат и спят,стоят си в къщи и дебелеят и нищо друго не ги интересува.
              Еми те гръцките таборетки са известни И аз Ви се възхищавам (особенно сега както се само женски екип), тъй като не само красите този прекрасен спорт, а и доказвате, че има и жени, които се справят повече от блестящо зад волана. Успех и на Дидката като бъдещ навигатор.
              RB Patrol Team

Коментар

Първоначално публикуван от VE LA Преглед на мнение
                Тодор ако сложи още една,две мои снимки ще си направя колекция "Намръщеното Верче".....
                Веднага си вземам забележка и развалям колекцията "Намръщеното Верче " ! Снимката е от първия ден преди началото на пролога

Коментар

доказвате, че има и жени, които се справят повече от блестящо зад волана.
                  Асене не знаеш колко си прав.Какви трагедии имаше, бедна ти е фантазията.А за самото състезание наистина беше интересно,ако се кара на скорост и да се състезаваш, а не както ние се разхождахме, щеше да е много забавно.Екстремните им етапи наистина предлагаха възможност за доказване уменията и фантазията на екипажа, а скоростните етапи бяха невероятни черни пътища, кадето можеш да караш и с 200.През останалота време неможеш да се нагледаш на Гръцката техническа мисъл.Такиива безумни изпълнения имаше по колите ,че само някой баничар може да ги измисли.Зада бъда коректен признавам, имаше и няколко добре подготвени коли за тоя тип състезания които правят, но всички бяха добре боядисани и нашарени.Другия път си обещахме с Долфи да си носим узо от България защото в първата кръчма им свърши и развалиха банкета.Втората вечер ни накараха цяла вечер да караме,пак нямаше банкет , а третата имахме лошо попадение с кръчмата.Абе общо взето като тук , колкото по-хубави стават състезанията толкова по-лоши купоните.Засега само Верчето удържа на нивото.
                  Последно редактирано от VE LA; 29-10-07, 21:26.

Коментар

Поздравления на всички българи завършили това състезание. Явно всичко е било много готино и весело. Искренно съжалявам, че не успях да съм част от този готин екип.Догодина, живот и здраве, се надявам да не пропусна.

Коментар

Еми те гръцките таборетки са известни И аз Ви се възхищавам (особенно сега както се само женски екип), тъй като не само красите този прекрасен спорт, а и доказвате, че има и жени, които се справят повече от блестящо зад волана. Успех и на Дидката като бъдещ навигатор.
                      Благодаря ти Асенчо, но мисля че трябва да ми предадеш някой друг урок-определено има какво да науча от теб! Аз също трябва да отбележа, че състезанието беше много хубаво от гледна точка на трасето (с изключение на 2-3 грешки в роадбука), на организацията и на отношението на гърците към нас ( особено към нашия екипаж )! От това което ми бяха разказвали за Орестиада и изобщо за гръцките състезания бях настроена доста негативно, макар че и сега много не можах да им разбера странната точкова система, но определено очакванията ми бяха опровергани и организаторите ни очароваха със своята обективност! Сега чакаме някой от техните екипажи да дойдат на Шумен, за сега имаме сигурна информация за един !Радвам се че станах част от достойното прадставяне на българските екипажи там и се надявам, че и за напред ще се радваме на такива участия!!!
                      Ето малко снимки и от мен. Предварително се извинявам за качеството на някой от тях, но са правени с мобилен телефон.
                      Прикачени файлове
                      Последно редактирано от didka_lagadova; 29-10-07, 22:43.

Коментар

Първоначално публикуван от didka_lagadova Преглед на мнение
                        Благодаря ти Асенчо, но мисля че трябва да ми предадеш някой друг урок-определено има какво да науча от теб!

Чак пък да има какво да научиш от мен ( аз всичко на всичко имам 2 състезания ) Но все пак с голямо удоволсвие бих ти дал някой друг урок, за да ти предам дори и малкото знания, които имам
                        RB Patrol Team

Коментар

Аз също ви поздравявам за сериозното присъствие и изчерпателната информация за състезанието. Очаквам с нетърпение да видя и гръцките екипажи на наша земя.
                          VARADERO SD2

Коментар

Браво,страхотно представяне сте направили.Бъдете все така напористи и сплотени.

Коментар

ето и двете обърнати джипки от първия ден
                              Прикачени файлове
                              [SIGPIC][/SIGPIC]

[url]www.4x4varna.com[/url]

Коментар

разяснение и превод на брифинга за българските състезатели
                                Прикачени файлове
                                [SIGPIC][/SIGPIC]

[url]www.4x4varna.com[/url]

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X