ето ги и снимките от неделя ето тук се почна едни обърнати вани но за 3 мин нямаше много шанс и без преден блокаж не става номера..а и най кофтито кав късмет аз първи да започна траяла после някаой си бутаха ваните заобикаляха смях ама шоу да става.. паднами дясната пластмаса под вратата след траяла си е поставих обратно.... Иво минава се едно че няма нищо е бати траяла някой се мъчат други се кефят..
от другите зони нямам снимки но ще ви пратя от форума на сузуки са ме снимали
сeга тук почват едни интриги що Иво кара и в неделя ама какво да се праи такъв е живота
зависта е навсякаде.........
на мен ми е безразлично дали ше карам срещу някоай с гуми 38 или 44 нямат сравненеие с една 235/75/15
Super!!!!
Репортажа е мноого готин. И състезанието също е перфектно измислено, Публиката може да разглежда и анализира ситуацията,
Защо тук не се правят такива състезания, ами някакви свински оплесквания с кал до ушите при това с висока скорост. Докато го видиш и той отпляскал нанатък из калището.
Не ми пука за лака , а за пропуснатите приключения ))
днес се чухме с ИВО тази събота и неделя ше има пак шоу
имахме си и българска публика която ни снимаше с видеокамера като имам филмчето ше се постарая да го кача тук..
поздрави
Бравос,колега,страхотен репортаж си спретнал и филмчетата си ги бива,само за навигаторите жал ми стана-голямо тичане в жегата дръпнаха.Хубави забавления си спретвате в Спанията.Поздрави.
Онзи,който не слуша съвети е обречен да слуша упреци.
оф жегата беше много голияма пек аз си бях нахлузил една шапка и не е свалих докато не се прибрах..
този е месеца на траялаите днес и утре има пак на около 100км но аз за съжеление ше пропусна
тази седмица защото иначе ше ме изгонят от къщи все пак мойата жена не си пада ама хич
и смята за откачени които ходият по състезания..
представиам си какво ли ще мисли ако разбере че съм се и състезавал.......
много вали иначе шеше да мръднем поне за малко утре ше видим какво ще е времето....
на края на месеца има пак и обезателно ще присъствам там ще стане много шоу както винаги
се учертава да е едно от най калните състезания което не става за леко тунинговани джипчета щото после немогат да излезнат от бокса дълго време...
поздрави
Браво колега. Както винаги много добре ни представяш събитието.
Имам въпрос - какви въжета ползват за лебедките испанските колеги? От снимките ми се струва че не са метални.
Поздрави
Тодор Томов
============================= Не е страшно да се родиш тъп,страшно е да си умреш тъп!!
Toyota LJ70, 1KZ,+++, pics TУK
радвам се че ви кефи репортажа чакам с нетърпение да ми пратят едни снимки и едно мое филмче имам си фен който ме е снимал а и от българската публика има видео което ше кача също..
Иво използва пласма но има много които си карат с метални което е недопустимо при толкова много публика при едно скъсване и всички около зоните става касапница......
друго нещо много важно е тежеста при една тежка машина се намаля теглото доста от 100м въже предна и задна лебедка.
на това састезание имаше едно стръмно изкачване там трябваше много дълго въже 50м защото терена не позволяваше да се забие котвата а и дори по нагоре имаше вероятност да не задържи добре организаторите имаха допалнително варзано въже само да подсегори ако машината тръгне назад..
поздрави
Коментар