Обява

Свий
Няма добавени обяви.

17-то рали Breslau (Вроцлав - Дрезден)

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

От: 17-то рали Breslau (Вроцлав - Дрезден)

Няма ли нещо актуално , че си изгризах вече ноктите до кокал.
    0886/706147 Тунинг на Vitara & Grand Vitara

Коментар

Ванка,ако е здрава колата Десо нема начин да не кара още!
      Иво (таксито) Андреев
      0988 91 80 50
      Каджива Елефант 750 Лъки Експлорър 89-та

Коментар

ЗА ВСИ4КИ НИЕ СМЕ8 МИ В ГЕНЕРАЛНОТО КЛАСИРАНЕ И ПЪРВИ В ОТБОРНОТО. ТОВА Е ОТ МЕН
        И ТОВА Е УСПЕХ.
        ПОЗДРАВИ ИВА
        ИВА СТАЙНОВА - ХОТ ЕКСТРИИМ

Коментар

Мерси,време беше някой да каже тази добра новина!Ама нали знаеш,тия хора дето носиме това име сме си все убави хора!
          Иво (таксито) Андреев
          0988 91 80 50
          Каджива Елефант 750 Лъки Експлорър 89-та

Коментар

Ето един клип на който го има ДЕСО за крадко http://www.youtube.com/watch?v=NP41bWc-uGY
            SUBARU OUTBACK I 2.5 AT

Коментар

Немога да разбера какво става: НАШИТЕ ОТИВАТ,МАЧКАТ НАРЕД ЕЛИТА НА ЕВРОПЕЙСКИЯ OFFROAD, ПРЕДСТАВЯТ СЕБЕ СИ И СТРАНАТА СИ КЛАСИРАЙКИ СЕ КАТО ПОБЕДИТЕЛИ (обърнете внимание на времената на следващите в класирането), А ВЪВ ФОРУМА "ТАЗИ ТРИБУНА НА ОФФРОЙТА " както казват някой мой колеги - НИЩО ...едно БРАВО няма кой да каже, ЕДНО ЧЕСТИТО, ЧЕ СТЕ ПЪРВИ И ОСМИ, ЕДНО БЛАГОДАРЯ ,ЧЕ НЕ СЕ ПРЕЧУПИХТЕ ОТ ПРОБЛЕМИТЕ И СЕ БОРЕХТЕ ДО КРАЙ ,като по този начин ни давате пример на НАС ЛЮБИТЕЛИТЕ КАК ТРЯБВА ДА СЕ ПРАВЯТ НЕЩАТА.
              ...е нищо явно колегите си имат други приоритети,явно е по-важно някой да си завари нещо по джипа или още по ГОЛЯМО ЧУДО да си сложи ЛЕБЕдКА НАПРИМЕР , че да го хвалят от 3 до 5 страници.
              АЗ обаче ще ВИ кажа ,даже ще го извикам :БРАВО..ЧЕСТИТО..БЛАГОДАРЯ, ГОРД СЪМ ,ЧЕ ВИ ПОЗНАВАМ.
              Възпитаният мъж не прави забележка на жена, носеща неправилно траверса.
              "В рали рейда е така. Да си добър не е достатъчно. Трябва да си добър мноооого часове и дни наред." - rusev

Коментар

Първоначално публикуван от ips Преглед на мнение
                ЗА ВСИ4КИ НИЕ СМЕ8 МИ В ГЕНЕРАЛНОТО КЛАСИРАНЕ И ПЪРВИ В ОТБОРНОТО. ТОВА Е ОТ МЕН
                И ТОВА Е УСПЕХ.
                ПОЗДРАВИ ИВА
                Честито!
                Пожелавам Ви през-2012.г. още по-успешно представяне!
                0осем9осем7шест0осем7едно
                Миро

Коментар

ГОЛЯМО БРАВО.....

Коментар

Благодаря на всички!

Коментар

Ей хора, дайте малко повече информация, моля Ви!
                      По неизвестни причини, сайта на ралито ми се отваря само на немски, а абсолютно нямам време да ровя за други източници.
                      О879 342 54О Не си пъхайте пръстите където ви падне, не са чак толкова много...

Коментар

Поздрави и от мен!!!Много воля се иска!Респект!

Коментар

Поздравления за успеха!

Коментар

Поздравления и от мен за доброто представяне.
                            ТЛК FJ40,FJ55,FJ70,FJ73-4.2 1-hz+TURBO Удоволствието да караш TOYOTA.

Коментар

Първоначално публикуван от tef4o Преглед на мнение
                              Ей хора, дайте малко повече информация, моля Ви!
                              По неизвестни причини, сайта на ралито ми се отваря само на немски, а абсолютно нямам време да ровя за други източници.
                              Горе вдясно има знаменца и за др. езици.
                              Най-накрая се опитвам да си събера акъла, беше голям екшън. ОГРОМНО БРАВО на Десо и Марги, които въпреки проблемите и тежката за този тип състезания кола (според тях) успяха да се преборят и да са в десетката на цяла Европа, разбира се и в най-добрия отбор на състезанието.
                              Керчечът беше страшен, мисля че снимките на Жоро в сайта на Бреслау са повече от красноречиви. Такива бури и урагани не са ни тресли.

На Сашо Ковачев му се изпи соса, но се справи - киснала каца е . Екипът на времеизмерването начело с Иван Маринов също видя много зор, но след цяла безсънна седмица се справи отлично. Не знам дали разбрахте, че един идиот (Номер 310) прегази едно от нашите момчета на старта на последния етап - Тони от екипа на Маринов. За щастие младежът се размина само със счупена ръка и натъртвания и бързо излезе от болницата, но това почти ни срина психически...
                              Не мога да си събера акъла изцяло, затова засега ще кажа, че всеки трябва да отиде на "Бреслау" за да влезе в същността на оф-роуда...

Коментар

Ицо, като се съвземеш, пиши малко повече. Сигурен съм, че за всички ще бъде интересно.
                                Не смея да помоля участниците за лични разкази, макар че това би било наистина разтърсващо. За нас. То за тях си е било на всичките 110%, че и малко отгоре

П.П. За "знаменцата" знам, проблема е някъде при мен, просто в момента нямам време да се ровя какво е точно.
                                О879 342 54О Не си пъхайте пръстите където ви падне, не са чак толкова много...

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X