Обява

Свий
Няма добавени обяви.

C.E.T.T.-EXTREMA(испания)

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

Re: C.E.T.T.-EXTREMA(испания)

Зенит гумите на черния Вранглер колко са големи.
    Джантите изглеждат като тринайски.

Коментар

Бражо получаваш едно голямо благодаря.Не знам ама аз това разбирам под OFFROAD,а не някаква разновидност на WRC с джипки със препятствия тук там та да не знаеш как да си направиш машината.Дано някой ден да го видим и в БГ .

Коментар

благодаря на всички радвам се че ви харесват траяли и най вече мойте снимки.
        ше се радвам един ден да видя и такива траяли в България дано най скоро...
        не можах да направя филмчета но накрая едно малко как машината сама си знае пътя към лагера и най вече гуми 44 с една страхотна раздатка хората се побъркаха всеки вади камери и почва да снима......
        http://video.tinypic.com/player.php?v=4qznfkg
        днес рано запраших кам SEGURILLA малкото селце на около 120км от МADRID имах удоволствието да пия кафе с екипа на Иво и ми разказаха на бързо как е минал предишния ден аз знаех само накратко бяхме се чули по телефона предишния ден но като ми разказаха подробно се отвратих от съдйте на състезанието...
        няма да влизам в подробности знам че може да има колеги садй дето четат този прекрасен форум и не искам да засягам никой..
        пред последния ден екипа е имал доста дребни технически проблеми и с малкото време между зоните са закъснели за няакой и не са ги допйснали да бъдат преминати макар и за незначително нищожно време което няма нужда да бъде правено на въпрос.....
        днес им доказаха още един път че който го може го може но пак дребните технически проблеми си казаха думата и нямаше никакъв смисал да се бърза или пак допълнително да страда механиката за едно състезание дето вече е решено още от предишния ден...
        екипа вече знае как да отстранят всички дребни проблемчета и на следващото състезание ше има доста борба....
        като казвам дребни то наистина са дребни ако ги сравним с разбития заден диф на червеното командо а моста е от UNIMOG или жълтия WRANGLER който е подготвен от най големия тунинг майстор в Испаниа и лично навигирано от него човек дето е спечелил не едно или две мегдународни състезания..
        и накрая става че печелиат някакви самоделки дето през цялото време минават само най лесните зони...
        аз не искам до казвам че джипа на Иво е най добър за мен е но по думите на някой садй по трудните зони дето Иво е минал никой не е успял да стигне или мине като него и това е повече от доказателство че машината е много добра затова ме боли че не спечели той...

ето как премина на барзо днешния ден
        някой си заминават с развалена машина но при това състезание е напълно нормално а у чух за уплашени дето тайно са видяли зоните у са станали зрители...

последната 8 зона по мой ред беше една от най трудните или може би най трудната.
        времето за преминаване беше 60мин кето е много малко но знаели човек Иво стигнаха до там дето и други само за 25мин и имаха време да е завършат но имаха проблемче и беше невъзможно да се продължи....

само искам да кажа как организатора беше на почти всичи зони и фотографираше джипката на Иво
        с голям интерес знае ли се могат да го обвинят че е направил невъзможни зони и всички са изпочупили играчките....
        много се разписах днес и ще зема до поспра до някое следващо състезане а то ще има и много скоро и ако е възможно ще ида да се позабавлявам с тези наши момчета....
        поздрави

Коментар

Първоначално публикуван от kinex Преглед на мнение
          Зенит гумите на черния Вранглер колко са големи.
          Джантите изглеждат като тринайски.

НА ИВО машината е с 44 и е напълно достатачно а рекорда го държи червеното командо 49 но е пълна безмислица обраща се на всяка зона незнам как изобщо е събрал толкова точки а за чупене няма да разправям че ще стана банален днес заден диф преди година мотор а той е дизел от някав хамер джипа е неконтролируем тежи 3.400кг а може и много повече знае ли се
          поздрави

Коментар

не можах да направя филмчета но накрая едно малко как машината сама си знае пътя към лагера и най вече гуми 44 с една страхотна раздатка хората се побъркаха всеки вади камери и почва да снима......

http://video.tinypic.com/player.php?v=4qznfkg

Коментар

И аз благодаря на колегата Зенит и за снимките и за постинга.
              Имам и въпрос - какъв е белият джип с номер 11 /в началото на теретата серия снимки, след нощните/, прилича ми на нещо м/у Вранглер и Самурай, но не знам
              И още - как се представи Иво, джипа му изглежад много добре?
              Поздрави
              Последно редактирано от T.T; 04-05-07, 12:11. Причина: поправка на грешка
              Тодор Томов
              =============================
              Не е страшно да се родиш тъп,страшно е да си умреш тъп!!
              Toyota LJ70, 1KZ,+++, pics TУK

Коментар

ЗДРАВЕйТЕ белият с номер 11 е самурай с мостове от унимог даже задния мост май е завивашт но не
                са гонаправили много пипната машина но всичко е касмет на предишното састезани дето беше за загрявка ги гледах още с започването на зоната се почва с едни лебедки едни котви и не ме кефят много...машината има прижинки една педя и половина това ако е ход на окачване има доста пипнати самураи с коливери но се уплашили поне един с такав даде на ИВО нови стълби защото тяхните ги потрошиха...
                ИВО маи е трети или четварти но има много малко зони направени ако беше допуснат на всихки никой нимаше да има шанс поне това съм сигорен защото аз познавам всички машини а и съм ги виждал в акция....
                сега ще монтират ваздушните спирачки отзад а това е много важно в един траял дето организатора прави зоните тесни за серини самураичета.
                от страничното влачене на джипа с лебедките само за да не ги пенализират изпочупиха доста шпилки на главините но има ляяк следващи път ще има много борба..
                поздрави

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                X