Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Траял в Испания

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

Re: Траял в Испания

Един съвет от мен защо не пробваш да ъплоудваш филмчетата и сниките в ФТП-то на форума за нас ще е по лесно и ще се отварят по бързо иначе евалата за репортажите доста интересно първенство
    ДИМИТЪР ДОРОСИЕВ(Дявол Коледа)Хард Suzuki Samurai 1.6(каквото е останало от него),и паркетен Samurai 1.3.
    тел.088четири 9едно9 4нула4
    -------------------------------------------------------

Коментар

предполагам ама аз и представa си нямам що е това докато ми обесните или се науча май ще се омоткам доста...
      поздрави

Коментар

Обяснено е на дълго и широко просто потърси и прочети ако искаш icq-то ми е 137107774 ще се радвам да ти помогна на линия съм след 17:00 бг време
        ДИМИТЪР ДОРОСИЕВ(Дявол Коледа)Хард Suzuki Samurai 1.6(каквото е останало от него),и паркетен Samurai 1.3.
        тел.088четири 9едно9 4нула4
        -------------------------------------------------------

Коментар

благодаря за съвета ДИАВОЛ KОЛЕДА шете се упитам сам да се справя но иска време...
          ето тук има засега едно филмче а като се науча ше ги качвам на фтп
          http://www.dailymotion.com/video/x1hrur_ivo2
          поздрави

Коментар

ето още две филмчета от траяла...
            http://www.dailymotion.com/video/x1i...ial-segurilla2
            http://www.dailymotion.com/video/x1i...gurilla-vitara
            поздрави

Коментар

Днес ми се обади Иво от Испания - ще подготвим статия за следващия брой. И ми каза следващия път да му се обадите (за zenit) - не е разбрал, че има българи сред зрителите. Той е направил нова асоциация, която ще прави шампионат извън този на испанската оф-роуд федерация, но днес ще науча повече подробности.
              [url=www.offroadbg.net][img]http://forum.offroad-bulgaria.com/signaturepics/sigpic12_1.gif[/img][/url]

Коментар

Първоначално публикуван от Sofia Преглед на мнение
                Днес ми се обади Иво от Испания - ще подготвим статия за следващия брой. И ми каза следващия път да му се обадите (за zenit) - не е разбрал, че има българи сред зрителите. Той е направил нова асоциация, която ще прави шампионат извън този на испанската оф-роуд федерация, но днес ще науча повече подробности.
                ок непремено аз не убичам да досаждам а той е доста зает но следващия път шет се обадя..
                тук тази година тяхната федерация реши да махне траялите затова сега организират нещо за да може да продължи шоуто но не знаех че Иво се е заел браво само така...
                поздрави

Коментар

Да, каза ми, че е председател на новата асоциация.
                  [url=www.offroadbg.net][img]http://forum.offroad-bulgaria.com/signaturepics/sigpic12_1.gif[/img][/url]

Коментар

Здравейте, аз съм Иво. Много съм радостен че сте проявили толкова интерес кум нашият екип и участията ни в испанските състезания. Благодаря също и на момчетата които са присъствали както разбирам на почти всички наши участия, чувствам се много подкрепен. Ще наблюдавам с интерес форума и ще се включвам често за да бъда в контакт с вас. Ако имате някои конкретни въпроси сте ви дам и моя e-mail: iffrose@hotmail.com. Чао и поздрави на всички!!!

IVO_GIP ROAD

Коментар

Добре дошъл Иво !
                      Аз съм голям фен на траял изпълненията както с 4х4 , така и с мотори !
                      Пожелавам ти много успехи за в бъдеще !

Все по интересно става във форума

Коментар

Izprastam vi snimki ot sustezanie prez juli 2006 v Pontevedra-Severna España. Trial ot shampionata na España ot minalata godina.
                        Прикачени файлове

Коментар

браво така ще стане по интересен форума а ше може да виждаме снимки от всичките ти състезания....доколкото съм разбрал в Segurilla траяла беше само за загрявка а официално има друга дата за него...
                          поздрави

Коментар

Zdraveite, otnovo vi blagodaria za interesa y iskam da vi osvedomia za sledvastoto ni uchastie. Sustezanieto v Segurilla beshe taka narecheno otkrivane na Asociaciata na sustezatelite 4x4 v España, koiato osnovahme suvsem skoro. Provedoha se sustezania v 3 klasi: TRIAL DE SERIE - za avtomobili do 33", TRIAL ESPECIAL - open za vsichki bez pravo na ispolzvane na pomostni sredstva: lebedki , stulbichki i t.n. y TRIAL EXTREMO- open za vsichki / nai trudnite zoni/- v tova sustezanie az biah organizator y ne uchastvahme v clasaciata. Na 29,30 april y 1,2 may ste se provede 5 izdanie na edno ot nai trudnite extremni sustezania tuk- C.E.T.T. EXTREMA, minalata godina zaehme treto miasto poradi tehnicheski problemi vuv vtoriat den, tazi godina otivame s ambicia da se borim za pobedata/nivoto na uchastnici ste bude mnogo visoko dokolkoto razbiram/ ochakvam che otnovo ste sme s podkrepata na bulgarska publika!!! Izprastam vi malko snimki ot sustoto sustezanie ot minalata godina . Pozdravi!!!!

IVO_GIPROAD
                            Прикачени файлове

Коментар

Супер че се включваш Усещам как тази година ще следим още един шампионат от първа ръка Много се кефя, защото и на мен такива състезания най ми допадат
                              о 88 з 417 оо 4 - Стоян

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 9,962 в 11:28 на 09-12-25.

Зареждам...
                              X