Обява

Свий
Няма добавени обяви.

ХРИСТОВ И ЦЕНКОВ НА "DAKAR 2011"

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• От: ХРИСТОВ И ЦЕНКОВ НА "DAKAR 2011"

Едно голямо ЕВАЛА и на двамата състезатели /аз ли4но не съм изненадан от представянето им ,даже съм сигурен ,че ше са в челната тройка /и БЛАГОДАРЯ на репортерите

Коментар

Аз ИСКАМ да ме зарадват днес за празника с успешен финал за деня заедно двамата наши ГЕРОИ !!! След това да си отпочинат добре и да ни поднасят още по-големи успехи до финала. Стискам палци за ВСИЧКИ наши дакарци.
      0886/706147 Тунинг на Vitara & Grand Vitara

Коментар

Предвид тегавия вчерашен етап, днес на мен лично ми е едно спокойно - цъкам си по междинните точки нашите момчета си минават като на парад ............
        Тоя Дакар не е шега работа - иска яко ДУПЕ ............ на 7-ма контрола Пепи е 16-ти; Тодор е 18-ти
        на 8-ма контрола Пепи е 15-ти; Тодор го чакаме всеки момент .............

Да Ви кажа честно - ГОРДЕЯ се със ТЯХ !!!
        Също така ми се ще да кажем и някоя добра дума и за MD Rallye Sport, защото и те имат голям принос за техният успех ...... Аз лично им БЛАГОДАРЯ за това което правят за момчетата!

ПП Между другото много се дразня от репортажите по Българските медии ............. "Тодор Христов заема последното 20-то място" / ................. от 33-ма
        Последно редактирано от Стефан Слабов; 07-01-11, 19:39.
        0887 246718

Коментар

Първоначално публикуван от Кольо
          Току-що по канала казаха, че нашите закъсняват с някакви 18-20 часа... Какво става бе?..

Надявам се този пост да не се брои за спам...
          Ми верно е.
          На седма контрола Христов изостава от водача с 21ч 29 мин и 1сек , а Ценков с 10ч 11 мин и 21сек-става дума за генералното класиране от всички дни и етапи(OVERALL).

ПП.Ако се вярва на официалния сайт на Дакар,разбира се...
          Последно редактирано от ЕМО; 07-01-11, 19:57. Причина: допълване
          Това на снимката естествено не съм аз.Обикновено тия изпълнения ги правя без да искам!

"... ние ще направим това не защото е лесно , а защото е трудно! "
          Джон Кенеди

Коментар

Първоначално публикуван от PETER BLIZNAKA Преглед на мнение
            Мястото е найстина уникално но нали се сещате че няма начин да се разбере реалният наклон от снимки или видео.

Снимките се забавиха защото ни спряха нета в кафето.Сега срещу нови 30 щатски долара консумация го пуснаха.Тия тук знаят че никъде няма и ни изнудват.
            Наистина е много трудно да се пресъздаде реална представа за височина и дълбочина на терена от снимка ... но на тази си личи щото и хората и колите са като мравчици в основата на дюната.
            Споменахте , че през ноща е било уникално ...машините са се спускали като извънземни по наклона... ще ни бъде много интересно ако имате заснети видео кадри.
            А за изнудвачите ... еми сега им се е паднало.

Коментар

Пепи е пак във вихърът си на 9-та контрола излиза 14-ти ...................
              0887 246718

Коментар

Явно наистина е нечовешко състезание. За каква разлика става на въпрос само между първите трима в етапа засега. Дано нашите момчета завършат етапа, а утре почивка и после на педал.
                Накой знае ли как се поддържа организма при здраво каране над 10 часа. Какво взимат нашите като храна или енергийна подкрепа по време на етапа.
                Борислав Русенов - 0889593977

Коментар

Пепи минава 10 контрола на 14 място засега

Коментар

За днес менюто е ДЮНИ - колкото си пожелаеш ............. тегаво ще е днес за нашите момчета!
                    Стискам им палци!

Пепи е 14-ти на 11-та контрола ВЕЧЕ !!!
                    ............. по мои сметки Тодор трябваше да е излязъл на 8-ма контрола

Появи се на 8-ма контрола 16-ти
                    Последно редактирано от Стефан Слабов; 07-01-11, 20:43.
                    0887 246718

Коментар

http://dakarbg.com/
                      Per aspera ad astra.

Коментар

Петър минал 11 контрола
                        ПРАВЕТЕ СИ КЕФА БЕ ХОРА!!!!!!!!!

Коментар

Първоначално публикуван от К.Наков Преглед на мнение
                          Наистина е много трудно да се пресъздаде реална представа за височина и дълбочина на терена от снимка ... но на тази си личи щото и хората и колите са като мравчици в основата на дюната.
                          Споменахте , че през ноща е било уникално ...машините са се спускали като извънземни по наклона... ще ни бъде много интересно ако имате заснети видео кадри.
                          А за изнудвачите ... еми сега им се е паднало.
                          Има само от деня кадри, на които си личи ,че си все едно на хеликоптер. Катерих се до горе в продължение на около 2часа и половина и слязох за половин.
                          Живей за всеки дъх!

Коментар

Тодор на осма на 3 часа и повече. Бавно и полека към финала. Само така. Днес е важно да завършат.
                            Май има и много трафик в момента след седма-осма контрола.

Коментар

Ето и един клип от начиина по който се придвижват журнаистите. Преходите са почти без спирка. Докато пристигнем в бивака и отново трябва да поемаме на път. 3 денонощия имаме без спирка за сън в бивак. в колата е трудно да се спи, защото коритата не са много удобни. Винаги трябва да иима будни двама. Клипа е от деня, в който минахме към 300 км. в трасето и още ...не знам колко по асфалт.

https://htftp.offroad-bulgaria.com./...R/P1033293.AVI

Въпреки това всеки миг е уникален и остават спомени.
                              Четвъртият в колата е амеерикански журналист, който не пожела да кара тойотата.
                              Живей за всеки дъх!

Коментар

Ако не се бъркам,току що видях по "Евро Спорт"...Христов да атакува дюните на 200км.преди финала на етапа!
                                sigpic

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X