Обява
Свий
Няма добавени обяви.
Hellas Rally Lepanto 2014.
Свий
X
-
От: Hellas Rally Lepanto 2014.
На таблото се вижда предавката на която съм в момента , десния часовник е за оборотите , когато стрелката е отвесно нагореПървоначално публикуван от kokocholi Преглед на мнение
оборотите са 4000 . Колата се движи в диапазона 3000-5000 оборота.
На втора предавка: 3000об./мин. 39,9км/ч
4000- 53,2км/ч
5000- 66,5км/ч
трета предавка: 3000- 55,8км/ч
4000- 74,4км/ч
5000- 93,0км/ч
Видеото е с мн.добро качество просто трябва да го коригирате от зъбното колелце в долния край на прозореца.
Така ще се вижда по-добре дисплея с предавките и положението на оборотомера.
Това състезание го изкарахме само на първа и втора предавки третата беше само за разкош.Аз не искам просто да съм първи , искам като се обърна въобще да не виждам втория !!!
Куражът не е липса на страх. Куражът е способността да действаш ефективно въпреки страха.
Коментар
-
Не за съжаление! Ако имах щях да започна с неговото публикуване.Аз не искам просто да съм първи , искам като се обърна въобще да не виждам втория !!!
Куражът не е липса на страх. Куражът е способността да действаш ефективно въпреки страха.
Коментар
-
Видеото е супер. GoPro?
Благодаря за разяснението по дашборда.
Пуснете едно дистанцонно на навигатора за нулиране, че на места едва го целеше бутона. /явно е далече, седалката от трипа/
Коментар
-
GoPro...да. Навигатора има дистанционно , даже за да не му се "мандахерца" го е залепил с едно тиксо за ролкейджа. Защо не го ползва нямам идея. Както се казва "тя си е негова работа" по-важно ми е да не "берем гъби".Първоначално публикуван от Вико Преглед на мнениеВидеото е супер. GoPro?
Благодаря за разяснението по дашборда.
Пуснете едно дистанцонно на навигатора за нулиране, че на места едва го целеше бутона. /явно е далече, седалката от трипа/
Аз не искам просто да съм първи , искам като се обърна въобще да не виждам втория !!!
Коментар
-
Асистенцията още не знае какво я чакаМного състезатели мислеха че сме отворили лавка и идваха да си търсят койлоувъри и други части.
Това е девойката която от сутрин до вечер даваше стартове.
Това ми е любимото кадро , ден преди да станем известни.
Но комент!!!
Създаването на нови приятелства е част от забавлението .
Нафпактос, едно очарователно градче.
Момчетата с този бус бяха от отбора "NO BEER NO POVER"
Аз не искам просто да съм първи , искам като се обърна въобще да не виждам втория !!!
Коментар
-
Най-интересното е че , след катастрофата само ЛЕД фара който е под маската остана без пораженияПървоначално публикуван от rusev Преглед на мнениеЖалко, че даде една чанта с пари за ЛЕД фарчета. Едва ли са ощеляли след удара.
И не казваш как е с новия кемпер!
.А, той отнесе основния удар.
Всичко друго което беше закачено по рамката отиде за скраб. Русев, помисли да патентоваш технологията ...нищо чудно да те потърсят от НАСА да помагаш за совалките
. За кемпера какво да кажа , няма такъф кеф. Всичко ми е на една ръка разстояние.
Коментар
-
Коментар
-
Коментар
-
Джилязосукция е правилната дума .....СОРИ !!!
Май, оспамих темата....пак СОРИ !!!Аз не искам просто да съм първи , искам като се обърна въобще да не виждам втория !!!
Коментар
Активност за темата
Свий
В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.
Най-много потребители онлайн 9,962 в 11:28 на 09-12-25.

Коментар