Обява

Свий
Няма добавени обяви.

ДАКАР 2013: ПЕРУ - ЧИЛИ!!!

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• От: ДАКАР 2013: ПЕРУ - ЧИЛИ!!!

Първоначално публикуван от Вико Преглед на мнение
    На театралното сме почитатели!
    .... Да, дааа! За това се кефиме на Роби!
    Да.. но отново го натупаха "момичешките колички" или "шевните машини" .. и последното определение вече направо изкърти - дизел Чебурашки ... А относно каръка.. не от карък закъса в първият етап, а от грешно подхождане към дюната / самият той си го призна /.. както и вчерашното обръщане с 10 км. в час..

Има и други много атрактивни пилоти ... Шишери например .. Руснака Борис Гадашин също ми прави страхотно впечатление, а му е 1-ви Дакар..

Коментар

Близнак личи си кой може...
      Но тези дето са печелили Дакар много пъти за вас са гейове, колите им миксери...Организаторите са глупаци..
      Днес гледах едно предаване по БНТ от преди една година и с изненада видях с какви черни амортисьори карат Мини, и с какви извънземния американец.

Няма по-сърцат и информиран коментатор на Дакар от теб. Но не си обективен понякога и се увличаш в емоции, а на папагалите толкова им трябва за да изпаднат в екстаз.
      В крайна сметка класирането БИ СЛЕДВАЛО да отразява реалноста към момента. И като почнете-тоя Гордън велик ама...тоя Гордън много бърз ама...

Знаеш ,че аз никога не съм карал купени коли. Имам дрееебна представа на къв х@й се върти той и сега а и предишната година го видях с очите си. И още по-обидно за него ми става как го коментирате сякаш е тъп футболист. А дето казвате, че колата му била най-бързата на ралито не ми се и говори даже.
      Garage 31 Ltd - Classic Land Cruisers restoration

Коментар

Първоначално публикуван от Superchief Преглед на мнение
        ... Шишери например
        Ей, няма да мирясаш

Коментар

Да.. но отново го натупаха "момичешките колички" или "шевните машини" .. и последното определение вече направо изкърти - дизел Чебурашки ... А относно каръка.. не от карък закъса в първият етап, а от грешно подхождане към дюната / самият той си го призна /.. както и вчерашното обръщане с 10 км. в час..

Има и други много атрактивни пилоти ... Шишери например .. Руснака Борис Гадашин също ми прави страхотно впечатление, а му е 1-ви Дакар..
          Ако си карал някога на състезание трябва да знаеш че и това го има в играта..За мен е най важното как ги възприема публиката.Като идва Съселянина /минито/ се чува само тракане...като идва Гордън само викове... питай Руси.

А знаеш ли защо тази година Шишери кара автомобил без кардан?
          Последно редактирано от PETER BLIZNAKA; 09-01-13, 22:10.

Коментар

Дори граничните печати са Дакарски, машината Дакар работи на всички нива.

Павел Викторов - 0 осем 7817878 три

Коментар

Интересно ми е, дали идването на хеликоптер, без пострадали е практика на Дакар, или важи само за Топ отборите?

Коментар

Първоначално публикуван от rusev Преглед на мнение
                Близнак личи си кой може...
                Но тези дето са печелили Дакар много пъти за вас са гейове, колите им миксери...Организаторите са глупаци..
                Днес гледах едно предаване по БНТ от преди една година и с изненада видях с какви черни амортисьори карат Мини, и с какви извънземния американец.

Няма по-сърцат и информиран коментатор на Дакар от теб. Но не си обективен понякога и се увличаш в емоции, а на папагалите толкова им трябва за да изпаднат в екстаз.
                В крайна сметка класирането БИ СЛЕДВАЛО да отразява реалноста към момента. И като почнете-тоя Гордън велик ама...тоя Гордън много бърз ама...

Знаеш ,че аз никога не съм карал купени коли. Имам дрееебна представа на къв х@й се върти той и сега а и предишната година го видях с очите си. И още по-обидно за него ми става как го коментирате сякаш е тъп футболист. А дето казвате, че колата му била най-бързата на ралито не ми се и говори даже.
                Когато някои от тях си направи бегачката сам и сам си плати участието/нали знаеш как е/ тогава много ясно че ще го уважавам повече.А че Дакар отдавна не е това което беше лошо няма.. отново казвам важното е да има шоу за публиката.

Пораснаа пилци ще те оставя тебе да коментираш.Ти обаче ще разкажеш само за първия ден..как си отишъл до хотела.
                Последно редактирано от PETER BLIZNAKA; 09-01-13, 23:02.

Коментар

WP 2:

Говоря ти дъще, сещай се снахо!

Коментар

Първоначално публикуван от paksss Преглед на мнение
                    Интересно ми е, дали идването на хеликоптер, без пострадали е практика на Дакар, или важи само за Топ отборите?

Не се подвеждай по конспирации това е хеликоптера на ЗНАЙКО от тук го виждам ония с бялата риза и черните гащи.И когато ви пиша че организаторите имат различно отношение към различните участници помислете отново дали е така.
                    Последно редактирано от PETER BLIZNAKA; 09-01-13, 23:19.

Коментар

Първоначално публикуван от PETER BLIZNAKA Преглед на мнение
                      Ако си карал някога на състезание трябва да знаеш че и това го има в играта..За мен е най важното как ги възприема публиката.Като идва Съселянина /минито/ се чува само тракане...като идва Гордън само викове... питай Руси.

А знаеш ли защо тази година Шишери кара автомобил без кардан?
                      Съгласен съм, че го има в играта.. но и аз както и Rusev по-горе те моля да бъдеш обективен в преценката и да подхождаш с уважение към останалите пилоти .. още повече, че имаш толкова богата информация и мненията ти се четат от хиляди в този форум.. Обективността и богата информация на форума е това заради което ни благодарят по различните телевизии ..

За Шишери /към Ицо .. приеми че продължаваме да сме на различни позиции, но уважавам мнението ти и няма да споря повече за това/ предполагам, че защото троши карданите като клечки за зъби, но ще ми е любопитно да узная защо т Шишери е много близък до атрактивноста на Кен Блок! Не случайно Monster продължават да му бъдат спонсор.. но за разлика от Кен Блок .. има не само атрактивност но състезателни умения и ще го покаже този Дакар.

По отношение на състезанията .. участвал съм само в картинг /което е нещо различно/ .. но не и в офроуд такива.. / за мое съжаление /, но съм близо до тази тематика .. ... Ще се опитам по-нататък да не правим лична темата.. а да я направим интересна за всички колеги от форума защото и аз обожавам Дакар и го следя от години.. Надявам се след някоя друга година и да го следя от близо

Да се върнем към състезанието, че Камионите стартираха преди малко .. а там битката е също много жестока..
                      Последно редактирано от Superchief; 09-01-13, 22:31.

Коментар

Първоначално публикуван от paksss Преглед на мнение
                        По-скоро тва е журналя няква. п.п То се изясни кой е, по-горе.
                        Гордън наистина кара за публиката и затова тя го обича и затова Дакар е популярен благодарение на хора като него, защото ако всеки кара като Пешоханзел или Депре /и двамата са наистина уникални пилоти/ зрелището ще намалее драстично и след това и публиката.
                        Лопата - друг солдата!!!

Коментар

Интересното е, че на Сайнц си му взеха обратно върнатите поради ГПСа 20 минути. Дали има връзка с това, че вече не са решаващи, поради техническият му проблем с колата. Или наистина комисарите са проверили по-внимателно ГПСи и се установи, че въпреки повреда на единият, втория, дублиращ си е работил коректно, само те си знаят.

Кшиштоф е преместен в най-добрата частна клиника в Лима, подтвърдиха се счупените ребра, както и един разместен прешлен на гръбнака, проблемен още от далечната катастрофа през 2007г.

Пясъците започнаха да се редуват с камъни и твърди настилки. И тук идва големият проблем на камионите. Те най-страдат от всички участници от странични срезове. Де Рой пострада с две гуми и 7 позиция на четвъртият етап. Но същата настилка е и в петият. Една смяна на гума средно се равнява на 10 минути.

Коментар

WP 4:

Последно редактирано от box1; 09-01-13, 22:55.
                            Говоря ти дъще, сещай се снахо!

Коментар

Де Вилиер е имал проблеми със задните спирачки на Тойота-та в етапа въпреки че завъши 4-ти .. механиците му ще работят по този необичайно появил се проблем..

Коментар

Съгласен съм, че го има в играта.. но и аз както и Rusev по-горе те моля да бъдеш обективен в преценката и да подхождаш с уважение към останалите пилоти .. още повече, че имаш толкова богата информация и мненията ти се четат от хиляди в този форум.. Обективността и богата информация на форума е това заради което ни благодарят по различните телевизии ..

..
                                Нещо не схващам за каква преценка ми говориш??Преди елнесет и три страници написах че Гордън няма шансове за призово класиране.Не съм виновен че Минитата не ми харесват като дизайн и знам от личен опит кой кара най атрактивно в трасето.Откакто Петърханзел блъсна моториста не го уважавам колкото преди време.Най малкото не се извини а се скри зад Х-райд.За тези дето не знаят в такъв случай отбора дава известна сума пари на пострадалия да си трае.И аз ония ден разбрах от предаване че Сирил седи като куче на стобор на мотоциклета но не съм писъл тежки обвинения към никои.А Шишери съм го признал че кара добре и може да прочетеш в другата тема за това.Обещавам да не коментирам толкова сърцато от утре и да не дразня другите само четящи не папагали в темата.
                                Последно редактирано от PETER BLIZNAKA; 09-01-13, 23:08.

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X