Обява

Свий
Няма добавени обяви.

18-то рали Бреслау - с български участници и в България!!!

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

От: 18-то рали Бреслау - с български участници и в България!!!

Първоначално публикуван от ПЛАМЕН ТЕНЕВ Преглед на мнение
    По германски маниер, на 27.9.2011, след обед на Дуранкулак ще започне първото място за гледане. Оттам ще се раздават гпс координати за интересни места за следващия ден.

Предложението на Чаро е интересно, но ще е по-интересно за догодина да е подготвено и трасирано за да се ползва от чуждестранните офроуд-туристи у нас. Що бре все от евросъюза трябва да идват да ни Оправят. Че и офроуд трасе да прокарват. Ние какво, балами ли сме...
    Не бе Пламене,не сме по-калпави от чужденците,дори сме по-добри,трасета няма нужда те да ни правят.Има такива достатъчно из блатата покрай Дунава.Когато ходя за риба редовно си правя нов път,така че догодина съм готов да предложа един етап от 30-50км,който наистина ще ги поизпоти.
    Чавдар Владимиров
    0887/912075
    Ленд Ровър Диско 1
    Самуад в проект

Коментар

За съжаление Десо и Марги няма да участват. Десо е пострадал доста сериозно след като е избил маркуч за радиатора на бегачката. Пожелавам му скорошно оздравяване и да не се ядосва.

Коментар

Първоначално публикуван от ПЛАМЕН ТЕНЕВ Преглед на мнение
        По германски маниер, на 27.9.2011, след обед на Дуранкулак ще започне първото място за гледане. Оттам ще се раздават гпс координати за интересни места за следващия ден.
        Баси конспирацията. И сега кво-да отида до Дуранкулак за да взема координатите за следващия ден? Нямам толкова свободно време, благодаря. Възможно ли е след като се огласят официално местата някой да ги пусне тук, да си ги сложим на ГПС-а и да отидем да позяпаме?

Първоначално публикуван от izo4x4 Преглед на мнение
        За съжаление Десо и Марги няма да участват. Десо е пострадал доста сериозно след като е избил маркуч за радиатора на бегачката. Пожелавам му скорошно оздравяване и да не се ядосва.
        Кофти... Дано да се оправи по-бързо. Това "доста сериозно" ме притеснява. Дано да е "журналистическо клише"
        Има ли желание-има и начин!

Коментар

Никакво клише баце, изгорил се е здравата, май чак днес са го изписали от Пирогов

Коментар

Първоначално публикуван от MGEORGIEV Преглед на мнение
            Коле може да доидеш в Русе ,ще ги прекараме през валовете на Николово.
            Матьо, скътай едно местенце за мен -зяпач.
            Ако сколасам да дойда в Дуранкулак, ще съм със личният самолет а пък той не върви по такива "гадни" пътища.
            Ако не ,ще се сгуша до Кольо със .
            TOYOTA LJ70 3D Common Rail
            TOYOTA BJ40 3.5D
            Венци 0887551059

Коментар

Привет от Румънско!

Нашите хора са ок. Вчера Петьо и Дънди бяха 4-ти в рали-рейда, Вачков и Ценков водят при АТВ. Днес Мицубишката май е била бая бърза и може да ни зарадват с етапна победа...
              Ма*та ни се е... в тая Румъния, ма кво да се прави. Нямам много нет, затова ще съм лаконичен. Снимки от сайта www.rallye-breslau.com

Поздрави!

Коментар

Дано ни зарадват.

Коментар

Ми ще ви радват: Днес Ценков надви Вачков, а чичо Петьо и Дънди са с етапна победа и излязоха на второ място в генералното!

Коментар

ХАЙДЕ Е Е Е НАЩЕ!!!! Стискам палци. У С П Е Х !!!

Коментар

Браво на Петър Минчев и Дънди. Дано успеят да запазят високото темпо до края. Пожелавам успех на всички Български състезатели.
                      Аз не искам просто да съм първи , искам като се обърна въобще да не виждам втория !!!
                      Куражът не е липса на страх. Куражът е способността да действаш ефективно въпреки страха.

Коментар

Успех и от мен. Очакваме ги на наша територия с нетърпение.
                        Чавдар Владимиров
                        0887/912075
                        Ленд Ровър Диско 1
                        Самуад в проект

Коментар

Успех и от мен,дано да продължат със същото темпо и безаварийно.
                          ТЛК FJ40,FJ55,FJ70,FJ73-4.2 1-hz+TURBO Удоволствието да караш TOYOTA.

Коментар

Първоначално публикуван от izo4x4 Преглед на мнение
                            Ми ще ви радват: Днес Ценков надви Вачков, а чичо Петьо и Дънди са с етапна победа и излязоха на второ място в генералното!
                            Хаиде де Ице, вземай участие по-често!

Коментар

Току що говорих с Дънди ,кофти работа колата грее днес са спирали над 20 пъти да доливат вода, според него са в тройката.

Коментар

Утре ще е само преход, та Петьо и Дънди ще правят колата в България, поне успяха да финишират днеска...
                                Иначе Ценков и Вачков са без проблеми, пристигнаха първи на финала. до скоро имах инфо, че има още коли в трасето - сложен етап, явно.

Айде, ще се видим на Дуранкулак!

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 9,962 в 11:28 на 09-12-25.

Зареждам...
                                X