Последните години този "нов" клас набира огромна попюлярност, и няма как тези камиони могат всичко-кал, пясък, асфалт, дрифт, релетка, малки, големи и огромни скокове. Голям принос в попюляризирането на тази серия от състезания има и Роби Гордън, дори доколкото знам част от камионите се правят в неговия гараж. Идеята за SST не е от вчера, състезания с къса база "Трофита"в зала има още през 80-90години, но последните 2-3 години си е направо бум!
Знам че тук има хора които са много в час със състезанията, дори са имали удоволствието да ги гледат наживо, за което им завиждам без никакво благородство . Има и такива, които не са попадали и съм сигурен, че ще запаля още фенове.
Ето и едни от най-зрелищните състезания:
Едно историческо завладяващо видео:
SST през вековете, в началото тази серия се казва Grand National Truck
Show-time от Роби Гордън:
И няма как да не се изфукам с умаленото си копие на SST-Traxxas Slash 2WD версия Майк Дженкинс:
Знам че тук има хора които са много в час със състезанията, дори са имали удоволствието да ги гледат наживо, за което им завиждам без никакво благородство . Има и такива, които не са попадали и съм сигурен, че ще запаля още фенове.
Ето и едни от най-зрелищните състезания:
Едно историческо завладяващо видео:
SST през вековете, в началото тази серия се казва Grand National Truck
Show-time от Роби Гордън:
И няма как да не се изфукам с умаленото си копие на SST-Traxxas Slash 2WD версия Майк Дженкинс:
Коментар