Обява

Свий

Няма добавени обяви.

Rainforest Challenge 2012

Свий

X
- 

От: Rainforest Challenge 2012
Аз си мисля, че ви пускат аванси за евентуално участие по съществоПървоначално публикуван от PETER BLIZNAKA Преглед на мнениеЕто списък със специалните награди от RFC. Наградата Мазохист се присъжда за първи път но от сега нататък ще я има във всяко едно издание. Това е благодарение на Сабин, който измина Зоната на здрача с 20кг раница на гръб снимайки през цялото време.
. Тънък намек - един вид.

Прави каквото трябва, пък да става каквото ще!
Коментар
 - 

Прибраха се успешно, единия малко хремав, ама ще се оправи. Нека малко отморят и чакайте чудеса, само филмовия материал е 30 часа. И не давйте зор, тоя обем снимки и филми изисква бая време и за обработка.LZ1LRE, Range Rover 300Tdi
www.ADV-Bulgaria.com
Коментар
 - 

Браво! Гася яварийната връзка. И честито. Мазохисти... , че ви и приляга.
Коментар
 - 

В тази връзка за пореден път предлагам помоща си! Имам на разположение правилната монтажна машина, която мачка HD-то като гладен циганин - слънчогледови семки...Първоначално публикуван от zzlatev Преглед на мнениеПрибраха се успешно, единия малко хремав, ама ще се оправи. Нека малко отморят и чакайте чудеса, само филмовия материал е 30 часа. И не давйте зор, тоя обем снимки и филми изисква бая време и за обработка.
Коментар
 - 

Съжалявам че ще дам препратка към друг сайт но нямам време в момента да кача снимките тук ето някоя и друга снимка:
https://www.facebook.com/media/set/?...4288688&type=1ДИМИТЪР ДОРОСИЕВ(Дявол Коледа)Хард Suzuki Samurai 1.6(каквото е останало от него),и паркетен Samurai 1.3.
тел.088четири 9едно9 4нула4
-------------------------------------------------------
Коментар
 - 

Събине, както е казал народът - работата не е вълк, в гората няма да избяга. Пък и като ти знам тръпката, няма да спиш няколко нощи, щото те боде отзад, и ще пуснеш мат'ряла.
Жив и здрав да си!
Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.
Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.

Коментар