От: 10-то издание на Лазарово 4х4 Екстрийм - 21-22 май
ЗА тези двамата няма проблем свикнал съм им но те са един екипаж,а тук става въпрос за длъжностно лице и състезател ,и изказването и на двамата по време на самото награждаване си е леко казано ........... изявяваите се по време на самото състезание, караи супер и всички ще те забележат и ръкопляскат ОФИЦИАЛНОТО НАГРАЖДАВАНЕ НЕ Е МЯСТОТО ,ИМАМЕ СПОНСОРИ ИМА КАНДИДАТ СПОНСОРИ И С ТАКАВА ГРОЗНА КАРТИНКА НЕ ПРАВИМ СИЛНО ВПЕЧАТЛЕНИЕ.
ЗА тези двамата няма проблем свикнал съм им но те са един екипаж,а тук става въпрос за длъжностно лице и състезател ,и изказването и на двамата по време на самото награждаване си е леко казано ........... изявяваите се по време на самото състезание, караи супер и всички ще те забележат и ръкопляскат ОФИЦИАЛНОТО НАГРАЖДАВАНЕ НЕ Е МЯСТОТО ,ИМАМЕ СПОНСОРИ ИМА КАНДИДАТ СПОНСОРИ И С ТАКАВА ГРОЗНА КАРТИНКА НЕ ПРАВИМ СИЛНО ВПЕЧАТЛЕНИЕ.
" Ама снимките - майната им, въпросът е да не стане сакатлък и да забравим тотално за състезания. Смятам, че достатъчно добра видимост имаше и извън лентите, не е нужно да си наврян в колелетата, за да виждаш. Аз лично на много малко места влизах в зоните защото бях без жилетка - първо, да не дразня публиката, и второ, за да може съдията на зоната да има респект, а не който му скимне да се напъха вътре. Независимо дали са състезатели, приятели и т.н., ако ние не уважаваме съдиите и не се стремим да има ред - няма как да изискваме това и от Дончо, от с. Еди-кое си, който за пръв път е дошъл да гледа.
Коментар