Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Лазарово 4х4 Екстрийм 2015 /9-10 май/

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• От: Лазарово 4х4 Екстрийм 2015 /9-10 май/

Виждам че след всяко състезание вашия екипаж израства много във всяко отношение и като екипаж и като машина .имаш време до ЛЯСКОВЕЦ тренираи да си класа над другите и тогава никои неможе да те спре а в наи скоро време ще си на подиум заслужавате го .

Коментар

Малко спам,че като Ви чета не се стърпях-състезателите,пък що не и съдиите да събират $$$ и да си решат проблемите!!!
      Преследва те и те снима-батерията издържа 20 минути-идеално за една зона!!!

Чувствам се силен-защото съм БЪЛГАРИН... Дан Колов
      Ноевия ковчег е направен от любители.Професионалистите,са построили "Титаник".
      0885 660 613

Коментар

Няма да могат да взимат подкупи така, май не е добра идея.

Коментар

Първоначално публикуван от valerisuper Преглед на мнение
          Миро говорихме с теб по тоя въпрос знаеш че това е трудно доказуемо, разчитаме на колегите въпреки пристрастията да са перфектни аз също си имам любимци и ти също си в това число но знаеш че показвам хронометъра на всеки финиширал и не го занулявам докато не го види член от екипажа ,а и знаеш екипажа на Зверино си карат винаги за 1 място нормално е времето въпреки боксуването да е близо до твоето занапред ако наистина се съмняваш просто си дублираи времето с твои хранометър и ще се увериш че всичко е професионално .
          Да така е те са едни от най добрите в стандарт и е нормално другите да си сверяват часовника по техния.
          ОФРОУД 4Х4 СЕВЛИЕВО
          0879 86 85 87
          ТРОФИ БЕЗ КАЛ Е КОТО ЖЕНА С МАЛКИ ЦИЦИ,ДОСТАВЯ УДОВОЛСТВИЕ НО НЕ ПЪЛНО....

Коментар

Първоначално публикуван от Бакалов Преглед на мнение
            Давай , целият съм в слух , че и на мен ще ми трябват професионални , компетентни съдии ...
            Ами Борко ако си забелязал нивото на стандарт и модифициран се вдигна доста и има доста голяма интрига и мястото ви с бой матьо ви е в стандарт и модифициран защото там има нужда от обективни и квалифицирани садий като вас и колегите от сливен а не в прото кадет се знае че илиян няма конкуренция и той ще е 1-ви.
            ОФРОУД 4Х4 СЕВЛИЕВО
            0879 86 85 87
            ТРОФИ БЕЗ КАЛ Е КОТО ЖЕНА С МАЛКИ ЦИЦИ,ДОСТАВЯ УДОВОЛСТВИЕ НО НЕ ПЪЛНО....

Коментар

миро твоята работа е да караш и ни радваш не се упражняваи в нареждането на съдииските листи, прав си че двата класа израстнахте много което е супер и затова сме съсредочили топ съдии там но не присъстваха и други топ съдии но и те гледам го ядат ГОЛЯМ в трофито Абе нема угодия АБЕ ПИЧОВЕ ЗАБАВЛЯВАИТЕ СЕ ТОВА Е ОФ РОУДА

Коментар

Първоначално публикуван от Z_I_P_O Преглед на мнение
                Ами Борко ако си забелязал нивото на стандарт и модифициран се вдигна доста и има доста голяма интрига и мястото ви с бой матьо ви е в стандарт и модифициран защото там има нужда от обективни и квалифицирани садий като вас и колегите от сливен а не в прото кадет се знае че илиян няма конкуренция и той ще е 1-ви.

Всеки един от съдиите е бил такъв на повече от 10 състезания. Ако не достигат и се наложи да се ползват по-нови хора, към тях се прикрепя "по-старши". Необективни съдии няма, не търси под вола теле. Ако някой някого е ощетил е станало неволно и си има начините за оправяне на грешката. Това, че някой симпатизира на този или онзи екипаж, не означава, че го подпира за сметка на другите. Никой от съдиите няма да си го позволи, повярвай ми.
                Организаторът на конкретното състезание преценява кой съдия къде съдийства.
                Иначе си прав, в Прото отдавна няма интрига, за съжаление.

Коментар

Първоначално публикуван от valerisuper Преглед на мнение
                  ... но не присъстваха и други топ съдии но и те гледам го ядат ГОЛЯМ в трофито Абе нема угодия
                  И то доста грубо. Всичко идва от русенските групички, цитирам от темата за трофи-веригата : Интересното е че във всяко състезание Трофи,Траял,Рали,Изгубени вашата русенска групичка е набъркана и постоянно има проблеми.

Коментар

Защо да няма интрига в клас Прототип? Аз мисля, че ако първото място е предрешено, то за останалите места на стълбичката се получава интерестна и сериозна борба! Както всички виждаме Пацо си кара машината повече от отлично, Коста не се справя по-зле, Асенчо има спортен хъс и не се предава без бой, за мен другите да кажат! Пък мисля да свиквам с техниката и да започна да притеснявам Шампиона.....може би!
                    Така, че моля не ни отписвайте, а и с тази Корумпирана съдииска маса - нищо не се знае......!!!
                    Обещавам повече пушек за Бай Матьо и Борко специално!

Коментар

А и още нещо , не плащам в пари!
                      Нали носите на майтап!?

Коментар

Коментар

Първоначално публикуван от Krasimir Danailov Преглед на мнение
                          Защо да няма интрига в клас Прототип? Аз мисля, че ако първото място е предрешено, то за останалите места на стълбичката се получава интерестна и сериозна борба! Както всички виждаме Пацо си кара машината повече от отлично, Коста не се справя по-зле, Асенчо има спортен хъс и не се предава без бой, за мен другите да кажат! Пък мисля да свиквам с техниката и да започна да притеснявам Шампиона.....може би!
                          Така, че моля не ни отписвайте, а и с тази Корумпирана съдииска маса - нищо не се знае......!!!
                          Обещавам повече пушек за Бай Матьо и Борко специално!

Само не ги гони да ги газиш

Коментар

Един Борко по-малко, какво толкоз!!!
                            Няма, аз си ги уважавам и не мога да ги газя!!!

Коментар

А и относно безинтересните Прототипи, къде можеш да видиш чак толкова зрелищни кълбета?!

Коментар

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X