Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Лазарово 4х4 Екстрийм 2015 /9-10 май/

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• От: Лазарово 4х4 Екстрийм 2015 /9-10 май/

Първоначално публикуван от Z_I_P_O Преглед на мнение
    Добре бе Борко като сме почнали сега да ти обясня никои работи.
    Давай , целият съм в слух , че и на мен ще ми трябват професионални , компетентни съдии ...
    VEREYA MOTORSPORT TEAM

Коментар

Айде бе,ако ще обесняваш обеснявай.
      Помогни си сам,за да могат и другите да ти помогнат.
      АСК Ален Мак

Коментар

Първоначално публикуван от Z_I_P_O Преглед на мнение
        Добре бе Борко като сме почнали сега да ти обясня никои работи.
        Миро, не ми обяснявай. На този етап от развитието от траяла е така. Имаш ли идея колко коства на един организатор да сбере екип от 15тина съдии , да ги убеди да стигнат до въпросното място за своя сметка и да съдийстват два дни, търпейки всичките негативи, мрънкане на състезатели и ''състезатели''... Повярвай ми, трудно е- знам го от опит, а и не само аз. Наистина ще се радвам ако дойде време, когато ще можем да си позволим професионални, платени, компетентни съдии, професионално времеизмерване и от сорта...
        Абе някои хора май забравиха каква е основната идея на тези състезания. Тук професионални състезатели няма. Всеки си има професия и работа. Тук сме да разпуснем, да се видим с приятели, да се наприказваме на глупости. Ако ще се товарим и нервим- ми май не сме за тук. Аз лично го правя за удоволствие и за да се видя с хора на които държа.
        На сърбела майката му е чесането.
        Борислав Борисов Русе О885 О37815

Коментар

Боре,колегата май се отказа.
          Помогни си сам,за да могат и другите да ти помогнат.
          АСК Ален Мак

Коментар

Може да им платите в натура. Краси такова предложение направи, ама не се прие. Добре, че не предложи посещение на работното му място, че става страшно

Натиснете снимката за да я уголемите

Име:DSC_0789.jpg
Прегледи:1
Размер:175.3 КБ
ID:5660652

Име:DSC_0790.jpg
Размер:85.9 КБ
ID:5660653

Коментар

Ей,как пък един от четящите не каза че шофера на червения Вранглер е дърводелец,а навигатора му не знае къде се намира!!???? Всички плюват по сАдийте,а не виждат очевадното!! На Борко и на Бакалов ли ще обяснявате колко пари се вкарват в тия железа!!! Айде малко се засрамете!! И спрете с писането на простотии,че не мога да изгледам всичко което са пуснали колегите с фотото и камерите!
              088пет722пет99
              http://www.hydropompi.com/

Коментар

Един месец преди лазарово аз да се старая да си подготвя джипа както трябва- блокажи бавни раздатка усилване на мостове усилени полуоски карета окачване и много други модификации и на всичкото отгоре петък едни 1000 км до Букурещ за силварстони като няма да казвам всичко това колко пари ми струва само и само да сам на ниво.И познай? В събота на състезанеето на последната зона на стандарт с голомото изкачване не помня коя беше аз я вземам за 2.54 минути а отбора с витарата от зверино 1.40минути буксуваха на старта и накрая тяхното време беше 2.40минути а на моя хронометър показва 3.50 и аз му викам ти добре ли си а тио ми вика добре добре сега ще го оправя и на всичкото отгоре неговата колежка в неделя на е на от зоните ми вика недей се разправя много да не ти сложа аз 1 минута всичко друго без коментар ......айде със здраве
                Последно редактирано от Z_I_P_O; 14-05-15, 22:36.
                ОФРОУД 4Х4 СЕВЛИЕВО
                0879 86 85 87
                ТРОФИ БЕЗ КАЛ Е КОТО ЖЕНА С МАЛКИ ЦИЦИ,ДОСТАВЯ УДОВОЛСТВИЕ НО НЕ ПЪЛНО....

Коментар

Първоначално публикуван от Даниела Борисова Преглед на мнение
                  [ATTACH=CONFIG]800385[/ATTACH]
                  Ето така се прави

Име:м.jpg
Размер:138.5 КБ
ID:5660654

Коментар

Леле от толкова караници не ми се влиза в темата и снимки да разглеждам
                    ВНЕДОРОЖНИК УАЗ - БОГ РАЗБИТЫХ ДОРОГ

Коментар

Миро говорихме с теб по тоя въпрос знаеш че това е трудно доказуемо, разчитаме на колегите въпреки пристрастията да са перфектни аз също си имам любимци и ти също си в това число но знаеш че показвам хронометъра на всеки финиширал и не го занулявам докато не го види член от екипажа ,а и знаеш екипажа на Зверино си карат винаги за 1 място нормално е времето въпреки боксуването да е близо до твоето занапред ако наистина се съмняваш просто си дублираи времето с твои хранометър и ще се увериш че всичко е професионално .

Коментар

Първоначално публикуван от valerisuper Преглед на мнение
                        Миро говорихме с теб по тоя въпрос знаеш че това е трудно доказуемо, разчитаме на колегите въпреки пристрастията да са перфектни аз също си имам любимци и ти също си в това число но знаеш че показвам хронометъра на всеки финиширал и не го занулявам докато не го види член от екипажа ,а и знаеш екипажа на Зверино си карат винаги за 1 място нормално е времето въпреки боксуването да е близо до твоето занапред ако наистина се съмняваш просто си дублираи времето с твои хранометър и ще се увериш че всичко е професионално .
                        Не Вальо ти когато ме наказа на самоков с 100 т за не сложен колан някои да видя да се разправям не защото сам виновен но тука направо минаха всички граници за честност просто така сам научен като сам прав да не оставам другите да се подиграват с мен Съжалявам.
                        ОФРОУД 4Х4 СЕВЛИЕВО
                        0879 86 85 87

Коментар

ще го имаме напредвид и на брифинга на съдиите в Лясковец ще го изкоментираме обещавам.

Коментар

Коментар

Бай Матю много обича пари, а пък ако са Еврооо

Коментар

Първоначално публикуван от valerisuper Преглед на мнение
                                ще го имаме напредвид и на брифинга на съдиите в Лясковец ще го изкоментираме обещавам.
                                Не се и съмнявам в теб Вальо просто човек търпи търпи но всяко нещо си има граници.:applouse
                                ОФРОУД 4Х4 СЕВЛИЕВО
                                0879 86 85 87

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X