Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Лазарово 4х4 Екстрийм 2015 /9-10 май/

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• От: Лазарово 4х4 Екстрийм 2015 /9-10 май/

Чета чета чета разбирам че немога да чета ама пак продължавам и накрая какво виждам.Всеки си говори каквото иска и няма нито разбирателство нито какъвто и де е било разговор.
    Разбра се едно.
    1.Гемакса е сбъркал Валери го е наказал.
    За последните негови постове няма да коментирам защото според мен са под влияние на алкохол.

2.Пожара на гошан и бакалов явно още неможе да се разберете.
    АМа ей съдията да не ви е пожарникар бре.Това че някой си няма пожарогасител а организатора е бил така добър да каже че ще има НЯКАДЕ не значи че ще го чакаме.

3.Упреци в тема срещу лица според мен е неприемливо и заядливо.Големи хора сте разберете се.Все пак това е тема за състезание има си други теми закачайте си се там.

Сега да си кажа на дълго моето мнение.
    Някой с който се виждах го знаят други ще го разберат ако искат.
    Според мен беше хубаво състезание което за малко да пропадне заради времето.Защо?Защото ако не беше спряло да вали никой нямаше да може да върви като хората.
    Мога да говоря главно за моя клас защото само там имам наблюдение.Какво пак виждам аз.Всички седят и чакат.Какво можеби обяд или вечеря.А може би официялна покана.
    За мен всичко беше страхотно благодаря на всички участвали и всички съпричастни затова да се проведе това хубаво мероприятие.Всички бяха усмихнати и доволни.
    Благодаря и ако съм направил на някой нещо ИЗВИНЯВАМ СЕ.
    https://www.youtube.com/watch?v=xvZ7xkufXn4 HEAVY BONE RACING TEAM

Коментар

Първоначално публикуван от бай Матьо Преглед на мнение
      Предлагам над всяка зона по един дрон да записва и после при контестация да се гледат!!!!!!!!!
      А пък аз предлагам,освен дронове на зоните да има и по-една камера,гопро на челото на всеки съдия и да тича,пред или след екипажа който кара в зоната !
      Съдията може и да държи в ръцете си дистанционното на дрона, ще настройва зума на камерата докато изпълнява сложен маньовр във въздуха зада записва великият момент !
      Големи глупост, а.....?

Коментар

Ами ако го гони някои психопат ??????????

Коментар

Първоначално публикуван от бай Матьо Преглед на мнение
          Ами ако го гони някои психопат ??????????
          Сънувах, че пак те гони.

Коментар

Първоначално публикуван от rock crawler Преглед на мнение
            А пък аз предлагам,освен дронове на зоните да има и по-една камера,гопро на челото на всеки съдия и да тича,пред или след екипажа който кара в зоната !
            Съдията може и да държи в ръцете си дистанционното на дрона, ще настройва зума на камерата докато изпълнява сложен маньовр във въздуха зада записва великият момент !
            Големи глупост, а.....?
            И пожарогасител на гърба. Както и сноп колчета от 2.5 метра

Коментар

И чука и лентата в джоба , а папката ще я държи със зъби
              0887/400121 Антон Донев

Коментар

Оставете Съдиите на мира целия орга тим са се перфектни пичове в това число и всички които ни помагат това сме хората които изнасяме цялото състезание с плюсове и негативи, това сме наи готиния колектив за момента и не си заслужава заради няколко ПОСРЕДСТВЕНИ ШОФЬОРА ТОЛКОВА ДА НИ ПЛЮТЕ, ПОМИСЛЕТЕ СИ ДАЛИ ГО ЗАСЛУЖАВАМЕ.ПО

Коментар

Борко не си прав с тези любителски състезания на доста екипажи колите струват много пари а да не говорим за илиян пламен и краси кадето струват още повече и много труд хвърлен на това ако му викат любителско не мога да си представя професионално как би изглеждало, като в тази мисъл не деля прото модифициран и стандарт и там има доста подготвени коли.Доколкото за съдиите шапка ви свалям за доброволната инициатива, НО това не дава право умишлено да се затварят очи за времена и врати.И тука искам да подчертая както всеки един от нас иска този спорт да има развитие то това може да стане само с вдигане на летвата за подготовка на самите състезателни коли и зони, и от там е нормално самите екипажи да имат претенции в дадени ситуации, от там идва и нуждата самите садии да са по компетентни и строги към неспазващите правилата.А таксата според мен е нормално тя да бъде поне 150лв за да може да се събере долу горе ,сносен бюджет в това число да се поемат разходите на съдиите както на лазарово имаше 30 участника.Някои ще каже ама не всеки има толкова ами като не може да отдели да стои у удома и да играе шах.Предвид това че не се изискват -хомологирани колани, каски,и други куп работи не мисля,че е проблем за тези 150лв които ще са в доста голяма полза за орга тима.Просто моя принцип едно нещо да се прави по правилата и както трябва ако не по добре да не се прави независимо от какво естество е.Ако някаде имам правописни грешки извине пиша от телефона. Поздрави
                  ОФРОУД 4Х4 СЕВЛИЕВО
                  0879 86 85 87
                  ТРОФИ БЕЗ КАЛ Е КОТО ЖЕНА С МАЛКИ ЦИЦИ,ДОСТАВЯ УДОВОЛСТВИЕ НО НЕ ПЪЛНО....

Коментар

Натиснете снимката за да я уголемите

Име:DSC_0656.jpg
Прегледи:1
Размер:216.8 КБ
ID:5660623

Натиснете снимката за да я уголемите

Име:DSC_0661.jpg
Прегледи:1
Размер:209.1 КБ
ID:5660624

Коментар

Първоначално публикуван от Даниела Борисова Преглед на мнение

[ATTACH=CONFIG]800355[/ATTACH]
                      Уникална снимка. Браво.
                      За заеми и кредити поискани от лица с които нямам кръвна връзка не отговарям.

Работя бързо, евтино и качествено. Можеш да избереш две от трите опции.

Коментар

Коментар

Коментар

Коментар

Първоначално публикуван от Z_I_P_O Преглед на мнение
                              от там идва и нуждата самите садии да са по компетентни
                              Нямам нищо против. Искаш ли за Русе да ми намериш професионални, компетентни съдии и да им платиш?
                              На сърбела майката му е чесането.
                              Борислав Борисов Русе О885 О37815

Коментар

Добре бе Борко като сме почнали сега да ти обясня никои работи.
                                ОФРОУД 4Х4 СЕВЛИЕВО
                                0879 86 85 87
                                ТРОФИ БЕЗ КАЛ Е КОТО ЖЕНА С МАЛКИ ЦИЦИ,ДОСТАВЯ УДОВОЛСТВИЕ НО НЕ ПЪЛНО....

Коментар

Активност за темата

Свий

Тук са 2 потребители онлайн. 0 потребители и 2 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X