Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Лазарово 4х4 Екстрийм 2015 /9-10 май/

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• От: Лазарово 4х4 Екстрийм 2015 /9-10 май/

Не го оставихте и вижте какво стана.
    Прикачени файлове

Коментар

Първоначално публикуван от Пламен Исаев Преглед на мнение
      Не го оставихте и вижте какво стана.
      Не го снимах как премина, но изобщо не се затрудни. Влезе, погледна ме и си излезе.

Коментар

Колега за колелото от платформа... ние загубихме нашето да не е то случайно?

Коментар

Първоначално публикуван от minkupar Преглед на мнение
          Колега за колелото от платформа... ние загубихме нашето да не е то случайно?
          Най-вероятно е то. В къщичката е. Обади ми се да ти го изпратим.

Коментар

Освен да се оборудваш с такава машина....
            Нищо не мога,и нищо не знам...

Коментар

Благодаря на организаторите и всички състезатели за поредния офроуд празник! Лазарово е класика в траяла и за пореден път се доказа. Поствам малко снимки. Повечето са с линк поради проблемното качване във фотума. Първата част е за "подготовката" на състезаталните дни и обещана от мен за някои приятели. ( ако не ви се гледа - прескочете ги! ) Анонс :Натиснете снимката за да я уголемите

Име:DSC_6527.jpg
Прегледи:1
Размер:95.1 КБ
ID:5659062Натиснете снимката за да я уголемите

Име:DSC_6544.jpg
Размер:122.6 КБ
ID:5659066 И "информативни" кадри за съдържанието на линка по-долу :Натиснете снимката за да я уголемите

Име:DSC_6590.jpg
Размер:226.6 КБ
ID:5659069Натиснете снимката за да я уголемите

Име:DSC_6615.jpg
Размер:209.0 КБ
ID:5659072Натиснете снимката за да я уголемите

Име:DSC_6641.jpg
Размер:192.3 КБ
ID:5659073Натиснете снимката за да я уголемите

Име:DSC_6689.jpg
Размер:278.0 КБ
ID:5659075Натиснете снимката за да я уголемите

Име:DSC_6758.jpg
Размер:210.8 КБ
ID:5659076Натиснете снимката за да я уголемите

Име:DSC_6796.jpg
Размер:221.6 КБ
ID:5659077Натиснете снимката за да я уголемите

Име:DSC_6807.jpg
Размер:227.9 КБ
ID:5659078Натиснете снимката за да я уголемите

Име:DSC_6820.jpg
Размер:214.5 КБ
ID:5659079Натиснете снимката за да я уголемите

Име:DSC_6823.jpg
Размер:183.4 КБ
ID:5659080. Ето къде можете да разгледате всичко от мен: https://plus.google.com/photos/10847...24731913030081
              Б. Бонев
              0осем88две6шест71три

Коментар

Здравейте от екипаж 115, клас Стандартен, Опел Фронтера. Поздравления на всички, участвали в подготовката на състезанието, за добрата организация и реализация! Много ми хареса направата на зоните - технични и предизвикателни. Браво и на всички участници - направихме добро състезание

Коментар

Иво, уникални снимки БРАВО

Коментар

Да Благодаря и аз на Организаторите, Кмета, Съдиите, и Колегите, с които проведохме доста сериозна борба в нашия клас и не на последно място на доста примерната и стриктна публика! Мисля, че се получи повече от добро състезание, въпреки, че имаше конфликтни точки и казуси за решаване!
                    Предлагам да се спре с мърморенето, защото има вероятност да отегчим някои от основните организатори и да останем без Траялен Шампионат!!!

Коментар

Първоначално публикуван от gemax Преглед на мнение
                      Абе ти май нямаш достатъчно мозък в дебелата глава , да разбереш, че не става дума за това дали аз правя грешки, а за това, че ТИ НЕ СИ ГЛЕДАШ РАБОТАТА . Кой кого щял да бие, не е важно, ако ти си съдия е ясно кой ще е победител. Ами вземи се засрами и се извини и да приключваме, че наистина ми омръзна

Жоре сериозен мъж си не знам защо се получава цялото реване във форума а не застанахте неделя следобяд да си го направите на място.
                      Мисля че си сериозен мъж и реплики от сорта "Плащам си ще чупя .....................................(трудна хората и прочие) за мен лично са неприемливи и най-малко обидни.
                      Винаги ще има точки в който ще има въпроси но времето за задаване на въпроси и решаването им е ПОВРЕМЕ НА СЪСТЕЗАНИЕТО.
                      След него СПОРЕД МЕН И ТОВА СИ Е ЛИЧНО МОЕ МНЕНИЕ е просто едно мрънкане.
                      Набеждаване на един съдия и подронване на неговия престиж е грозно и неприемливо.Валери поне според мен е един справедлив и точен човек.Показал това не на едно състезание.
                      Отчети това и вместо да бързаш да обиждаш помисли дали найстина не сте сбъркали някаде.

Относно състезанието искам да благодаря на всички участвали и съпричастни за провеждането беше супер състезание и както винаги се доказа че Лазарово си е Лазарово.Успяхте да направите едно различно и интересно състезание.
                      https://www.youtube.com/watch?v=xvZ7xkufXn4 HEAVY BONE RACING TEAM

Коментар

Асенчо благодаря за хубавите думи проблема е че аз им показвам клипа и вждат че съм абсулютно прав но продължава да си вика в трасето да прави впечетлени белким някои го забележи,че със мостове от гега и с два блокажа неможа.

Коментар

Благодаря на всички за добрите думи за състезанието, много усилия костваше да се случи в тази версия. Благодаря и на хората, които идваха няколко поредни съботи и недели с мен на трасето да помагат - Драго, Зари, Пачо, Асенчо, Краси, Валери, местният екип, двамата трактористи и всички останали, ако съм пропуснал някой. Самоковците Иво и Иван дойдоха още от четвъртък да ми помогнат с номерирането на вратите и ограждането на зоните. Още нещо за тях: оказа се, че са докарали джипа със счупен двигател и в петък вечерта купиха нов и го смениха за да участват.

Бях обещал на Стандарт запомнящо се трасе, мисля че го получиха и се радвам, че са доволни. За останалите класове мога да кажа, че се предствиха мъжки както се и очакваше.

Неприятните моменти от неделния ден на състезанието с контестации, принципи е тем подобни неща, обидните думи, които чух по мой адрес много ме разочароваха. Както и да е, продължаваме напред. Това е моята представа за траял, това е и моята представа за отношение към състезателите.

Гледайте да не изгубите удоволствието от каране, участие, присиътвие и т.н., защото тогава какъв е смисълът!
                          Последно редактирано от Стоян Францов; 12-05-15, 08:12.

Коментар

Заставам зад Валери и целият съдийски екип и неговите решения , съдийството винаги е било безпристрастно и еднакво за всички и не виждам повод за мрънкане . Както винаги Лазарово е еталон за траяла в България и е гордост и чест да участваш в това състезание . Честито на победителите и поздрави на всички участници и целият орга тийм !
                            VEREYA MOTORSPORT TEAM

Коментар

Това састезание беше нещо различно от предишните ,евала на ФРАНЦОВ и целиа ОРГА ТИЙМ.

Коментар

Изпратил съм списък с победителите в хотел Балкан, с.Чифлик: http://balkanhotel.eu/

Трябва да се обадите за да кажетe кога искате да отидете: 0885/000 111, 0885/000 222.

Най-добре се организрайте и отидете заедно 6-мата победители Сашо и Вини, Дидоко и Генади, Илиян и Барни.
                                Последно редактирано от Стоян Францов; 12-05-15, 20:57.

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X