Обява
Свий
Няма добавени обяви.
Лазарово 4х4 Екстрийм 2015 /9-10 май/
Свий
X
-
От: Лазарово 4х4 Екстрийм 2015 /9-10 май/
Зависи от десния крак.Първоначално публикуван от бай Матьо Преглед на мнениеТо май и Унимога ще се окаже,че е от кашкавал......
Коментар
-
Ами?Първоначално публикуван от didoko Преглед на мнениеНе мисля,че отлива при модифицираните е заради сложните трасета.
Много държа да чуя и твоето мнение. Както и много други.На сърбела майката му е чесането.
Борислав Борисов Русе О885 О37815
Коментар
-
Ще видим ли плевенски екипажи сред участниците?Първоначално публикуван от didoko Преглед на мнениеНе мисля,че отлива при модифицираните е заради сложните трасета.
Коментар
-
http://www.accuweather.com/bg/bg/laz...monyr=5/1/2015 - прогнозата за времето засега е дъжд. Да ви е честит!
Коментар
-
Амиии как да го кажа..."липса на спонсори",демек нЕма парИ.Първоначално публикуван от borko_ruse Преглед на мнениеАми?
Много държа да чуя и твоето мнение. Както и много други.
П.П.Трасетата в Модифициран са си супер,тях не ги пипайте,ние Ше търсим лев,защтото ,ако са по-леки ще има отлив,че пък не е интересно.За лекото си има клас Стандарт.[B]Шофирането е мисловен процес,който протича в мозъка.Останалото е движение по-инерция.[/B]
Коментар
-
Надявам се.Утре ще се разберем,че сега пък нямам навигатор.Първоначално публикуван от Стоян Францов Преглед на мнениеЩе видим ли плевенски екипажи сред участниците?[B]Шофирането е мисловен процес,който протича в мозъка.Останалото е движение по-инерция.[/B]
Коментар
-
Ще ти намерим навигаторПървоначално публикуван от didoko Преглед на мнениеНадявам се.Утре ще се разберем,че сега пък нямам навигатор.
ти се запиши.
Абе сега стандартните са кът, да не се стреснахте от трасетата? Не е толкова страшно както изглежда. Да не ви отказахме след Сливен?
Да напомня, че утре изтича срокът за ниската такса.
И да напомня, който не ми е пратил три имена и ЕГН, да го направи заради застраховката.
Коментар
-
Ей тоя Стоян ,голям дипломат излезе !
Пробва с добро ,с лошо и пак си намира състезатели

Сашо ,помня недалечното минало ,когато печелеше много от състезанията и това беше най-добрата реклама на Сузуки.Жалко ,че смени марката !0887/400121 Антон Донев
Коментар
-
Да се включа и аз. Не мога да разбера организаторите на този шампионат вносители и дистрибутори но гуми ли са или са на процент от продажбата им !?! Има криза и да тя е Главна пречка за Всички ни /щом и Илиян взе да я споменава/ значи е фактор. Как искате да има "навалица" в стандартен след като ЗАБРАНЯВАТЕ бутонките и тракторките и разрешавате не по-малко агресивната Силвърстоун, която е ТРИ пъти по-скъпа от другитеПървоначално публикуван от borko_ruse Преглед на мнениеАми?
Много държа да чуя и твоето мнение. Както и много други.
. Как искате да има повече участници след като ги убивате и гоните с изисквания. Мога да бъда и по конкретен, но не е тук мястото. П.С. Ако не се беше променило изискването за височина на гумите за "модифициран" тази година нямаше да карам и аз.
0886/706147 Тунинг на Vitara & Grand Vitara
Коментар
-
Много си прав. Имам бутонки които ще се вместят във височината за стандартен, ама са бутонки... Имам Силвърстони 35-ци, ама не стават... Имам и асфалтови гуми, ама с тях съм за никъде... Сега се моля на някой, да му дам 1000 лева за Силвърстони 33-ки, защото нови в момента няма. А пък нямало състезатели в стандартен, ами как да има .... Толкова чифта гуми съм натрупал, че ако ги пусна във форума за продажба, ще вляза в графа ТЪРГОВСКИ ПАРТНЬОРИ ... А трябва да купувам други ...Когато помагаш на другите, помагаш на себе си.
Стефан Арзатов
Коментар
Активност за темата
Свий
В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.
Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.
Коментар