Обява

Свий

Няма добавени обяви.

Зверино 4х4 Екстрийм 2014 /20-21 септември/

Свий

X
- 

- 

От: Зверино 4х4 Екстрийм 2014 /20-21 септември/
Тия камъни чак от Жилина ли ги карате?Първоначално публикуван от Светозар Стеев Преглед на мнениеДнешния ден беше изцяло отдаден на препядствията за прототипите
.Очакваите  интересна каменна зона.
Коментар
 - 

Тц.Само 30-тина километра ги возихме въпросните камъчета от кариера в село Горна Кремена.Първоначално публикуван от Пламен Исаев Преглед на мнениеТия камъни чак от Жилина ли ги карате?ГАЗ69,Fiat Dukato maxi бордово 3,40м.Omai4x4 тристранен самосвал и Витара в проект!
Коментар
 - 

Илияне, дали няма да е по-лесно вие да карате направо на каменната кариера? Що трябва да ви носят камъни от 30 км?Първоначално публикуван от rock crawler Преглед на мнениеБраво,препядствията растат интригата расте,всичко расте.....
Макар че се кефя като ви гледам как минавате през камьняка...
Мамка му, чакам с нетърпение, така ми се кара...

Георги Донев, 0889 437 687
Nissan Patrol Y60
Коментар
 - 

"ЕвроГейски зони" предвиждат ли се?

Последно редактирано от Пламен Исаев; 23-08-14, 11:56.
Коментар
 - 

Първоначално публикуван от Пламен Исаев Преглед на мнение"ЕвроГейски зони" предвиждат ли се?
Защо " Еврогейски" се наричат тези зони за които питаш кдругарю Исаев ....?
Коментар
 - 

Да знам с коя машина да идвам.Първоначално публикуван от rock crawler Преглед на мнениеЗащо " Еврогейски" се наричат тези зони за които питаш другарю Исаев ....?
Коментар
 - 

От вчера имаме още няколко гуми по 1 тон всяка, е може и да не са толкова тежки, ама са огромни. Зари нещо се спотайва и не качва снимки обаче.
Трасетата за Прототип най ме притесняваха, ама сега с камъните и гумите ще стане интересно - ще мерим ходове.Последно редактирано от Стоян Францов; 26-08-14, 13:40.
Коментар
 - 

Ето ги въпросните гумета;Първоначално публикуван от Стоян Францов Преглед на мнениеОт вчера имаме още няколко гуми по 1 тон всяка, е може и да не са толкова тежки, ама са огромни. Зари нещо се спотайва и не качва снимки обаче.
Трасетата за Прототип най ме притесняваха, ама сега с камъните и гумите ще стане интересно - ще мерим ходове.
ГАЗ69,Fiat Dukato maxi бордово 3,40м.Omai4x4 тристранен самосвал и Витара в проект!
Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.
Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.
Коментар