Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Лазарово 4Х4 Екстрийм 2014, 10-11 май

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• От: Лазарово 4Х4 Екстрийм 2014, 10-11 май

Живко , добре може би си прав -тръгнах малко остро. Но определено правилника и техническите изисквания съм ги чел , и там не видях да присъства информация относно такова препятствие. Разбира се това е нормално не може да се опише всичко с точност ,но поне да бяха обяснили !Разбирам че грешката до някъде си е моя защото не се поинтересувах дали се минава както преди... А конкретно Валери не е обяснявал начина за правилно преминаване това го гарантирам. Както и да е няма смисъл да лая месеца за нищо и да разгарям спорове исках да си изразя мнението и да си кажа каквото сметнах за нередно и толкоз !

Коментар

А бе колеги ,имам чувството ,че откакто веригата се нарече шампионат ,някои състезатели доста се озлобиха .Не визирам конкретно Ивайло,просто искам да бъдем по -толерантни един към друг.

Може и да е имало някои пропуски ,но като цяло състезанието си беше ПРАЗНИК НА ТРАЯЛА !

Казвал съм го и преди ,колкото вие сте професионалисти като състезатели,толкова сме и ние като организатори .
      Разберете ,че няма как екип от 20 ДОБРОВОЛЦИ да бъде ИДЕАЛЕН,ПЕРФЕКТЕН И СУПЕР ТОЧЕН !
      0887/400121 Антон Донев

Коментар

Искам да споделя и аз моите впечатления от състезанието.Малко със закъснение,но все още съм на антибиотици.....та затова чак сега.
        Ще започна от там,че организаторите в петък вечер поръчаха дъжд,а не ни уведомиха За сметка на това,обаче след 24.00ч при нас,на нашите маси стана весело.-започнаха се едни спорове коя машина какво можела,какви постижения имала и т.н.В крайна сметка го отнесоха близнаците,съжалявам,но не бяха в синхрон с изпитото количество антибиотици на някои от нашата групичка.Извинявам им се ,ако са се засегнали.
        Преди да се стъмни имах възможността да се повозя на джипа им и мога да кажа,че наистина е най-подготвения такъв в България за трофи.
        В началото на съботния ден се получи малко разминаване с прегледи,бифинг и коя зона кога е отворена,но мисля,че се оправиха всички състезатели.
        Ние с Мехата започнахме добре,но "водното колело" не пожела да се придвижи до финала на зоната с окопите-изпуши му съединителя.Дано не греша,но вече май няма откъде да купуваме качествени части,защото този съединител го смених преди Сливен и на практика е на едно състезание и половина....
        След това вече бяхме семкаджии и се забавлявах много,т.е. докато си участник все имаш притеснения за трасе,за машина,за грешки и наказания,а в случайя имах възможността да наблюдавам колегите и да си правя изводи.А те са:
        Ще говоря само за клас "Прототип"
        -трасетата бяха с една идея по-сложни или трудни отколкото позволява подготовката на повечето машини.Изключвам Илиян,защото за неговия прототип не видях някъде да се затрудни особено.Наистина уникална машина.
        Що се отнася да машината на Пламен и аз се изненадах,когато строши преден диф./както знаете Унимог/????????????
        Но в повечето зони трасета бяха наистина "мъжки".И на сипея и спусканията и изкачванията.
        Неприятна дори за гледане ми беше "картофената нива/-много дълбоки траншеи,та дори и бай Коста с неговите огромни гуми "легна " по корем.
        И накрая не ми харесаха т.н.кална зона/блатото/ и масовият старт,където освен лебедка,нямаше какво да покажат екипажите.
        Това са моите критики към организаторите,без да претендирам,че са миродавни или чак толкова компетентни.
        Започвам с похвалите и благодарностите.
        На първо място искам да благодаря на чичо Митко,който ни помогна с гориво за състезанието/по-точно половината гориво/.Благодаря ти от сърце чичо Митко,наистина си с огромно сърце!Обещавам в недалечно бъдеще да върна жеста.
        Искам да благодаря и на търновската група,че за пореден път ни приютяват и търпят,както казват на село мъргазиите ни.
        Да благодаря на съдиите за това,че на това състезание не юркаха състезателите и не им даваха "мъдри съвети"-отнася се най-вече за бай Матьо
        Хареса ми и разказа от първо лица на близнаците за преживяното и видяно в Малайзия.
        В крайна сметка цялостното ми впечатление е повече от добро-за състезание,за трасета,за хората с които се видяхме.
        Дано да сме здрави и до нови срещи в Лясковец и в Бабово!
        Последно редактирано от чаро 4х4; 14-05-14, 11:47.
        Чавдар Владимиров
        0887/912075
        Ленд Ровър Диско 1
        Самуад в проект

Коментар

Понеже не ти давах съвети,за това ли го счупи......

Коментар

интересно, че след нарушението на правилата (масова зона модифициран) , защо нямаше наказания за тях ??? Изобщо какъв е смисъла от правила и накарания като не влизат в сила а само се споменава....ееее той няма право това се наказва...няма да се зачете финала.... А същност все едно нищо не е станало.... Не се прави за първи път масов старт правилата са напълно ясни за помощта и финала.... Отстрани изглеждаше като СЕЛСКА кушия с джипове !
            п.с. знам,че адреналина е голям и не се мисли много много(от личен опит), но правилата са си правила ако не се спазват ще стане свинска работа !

п.с. Жоро сипвай с големия черпак и режи здраво , за да се научат иначе няма как да стане с пускане между капките
            Сузуки Витара 1.6 М.И. - R.I.P. 1995-2016
            Мъжът е като хладилна чанта, ако го напълниш с бира, може да го носиш на всякъде.

Коментар

Здравко, кой(даващия или ползващия помощта) да накажа? И с, какво наказание, като в правилника няма и дума за такава ситуация?
              Както няма и предвидено, какво става, ако никой не стигне до финала в контролното време, както беше при вас. Решихме да ви дадем по 70т., но може би по-справедливо беше ти да вземеш 210т., защото беше излязъл от реката, Светльо да вземе 140т., защото беше пред излизане и Коста да остане със 70т., защото беше безнадежден. Както и да е! Така сме решили така е станало....
              Правилника ще трябва да набъбне още

п.п. с големия черпак вече ще трябва да сипва Стоян
              Газ69- създаден във времена, в които мъжете не са си бръснели краката.

Коментар

Към г-н Францов - эа да няма повече спорове относно помощта, окаэана ни на масовата эона, моля да ни отнемете необходимите точки и да ги прибавите към точките на съответните екиражи.

П.П. Пожелавам на всички эдраве, радост и спокойствие.
                Приятели не се печелят - губят се завинаги.
                УМЪТ НЕ Е ЗА ВСЕКИ
                Времето е ценно, само ако не бързаш.
                0889623098

Коментар

за нас не споря защото няма финал и всички сме последни дори благодаря за допълнителното време заслужаваше си публиката да се изкефи на калните ни бани голяма борма беше! В случая и двата екипажа след като им е обяснено,че жокер помощ от приятел е в трасето преди финала (както всяка проведена до сега масова зона) и двамата не са спазили правилника следователно по 70 Т. и другия път да си знаят иначе на следващите състезания ще има пак и пак и отново да се дискутира този проблем ! нищо лично към никой дори не знам номерата на екипажите който нарушиха правилата няма логика можех да чакам отстрани и да дръпна екипажа от Плевен който не можа да излезе и какво правим ??? ... някой спомена, че след пресечен финал си е публика какъвто бях и аз! и аз имам същите права както и екипажите който дърпаха след пресечен финал !
                  Сузуки Витара 1.6 М.И. - R.I.P. 1995-2016
                  Мъжът е като хладилна чанта, ако го напълниш с бира, може да го носиш на всякъде.

Коментар

Първоначално публикуван от ivotosod Преглед на мнение
                    Към г-н Францов - эа да няма повече спорове относно помощта, окаэана ни на масовата эона, моля да ни отнемете необходимите точки и да ги прибавите към точките на съответните екиражи.

П.П. Пожелавам на всички эдраве, радост и спокойствие.
                    Това е напълно безсмислено, дори и да ви се отнемат 140 точки и да ви се дадат само 70, това няма да промени класирането с нищо. Аз лично не харесвам масовата зона на траялни състезания и след последните разправии още повече се убеждавам, че най-добре ако може да се избегне или да се прави за кеф на публиката и специална награда, както беше преди 2 години.

Коментар

клас прототип – Коста, Ети и Илиян

Последно редактирано от Стоян Францов; 14-05-14, 13:14.

Коментар

клас прототип – Илиян, Здравко, Ети и Коста

клас прототип – Калин и Пламен
                        Последно редактирано от ВАНЯ ПЕТКОВА; 14-05-14, 15:30.

Коментар

клас прототип – Здравко

клас прототип – Калин
                          Последно редактирано от ВАНЯ ПЕТКОВА; 14-05-14, 15:31.

Коментар

От много скоро съм запален по този спорт и това бе първото ми участие.
                            Няма шанс да се угоди на всички винаги ще има недоволни така че престанете да спорите за някакви минали неща защото Времето назад не-може да се върне.
                            Това е състезание и си има някакви правила които не са измислени ВЧЕРА и дори да се променят ще се угоди на 10 участника и поне на 10 пък ще са недоволни така че си мисля че не трябва да се променя нищо а да се спазват правилата строго за да се знае че има ред и всеки е равен с другите участници.

А за да се отсеят тези които са "СМЕТКАДЖИЙ" и са дошли да се състезават за да спечелят 50 ,100 или 200 лева Най добре да се премахнат паричните награди и да бъдат заменени с награди примерно Първо място почивка на Море или Балкан за 2 дни ал инклузив или нещо такова.Но това си е лично мое мнение и няма нужда да скачате като ужилени срещу мен.
                            И в такъв Случей няма такива СМЕТКАДЖИЙ да Ходят два дни по съдийте и да и лазът по нервите да съботират награждавания и т.н. така ще останат само участници които са дошли да се позабавляват 2 дни и да се отпуснат а пък който му трябват пари да не ходи по състезания а да работи.

И 2 дни се заснеха 2 кофи ленти като за турски сериял а никой не качва.

Коментар

Вчера десет клипчета качих, днес - само пет, а за утре ... ще си помисля дали да качвам или не, щом "никой не качва"

Коментар

Искам да се извиня,че забравих да благодаря на Вива Либхерчето ,освен за снимковият материал,а и за оказаната помощ при палене на рокито ,а и за асистенцията и рапатрирането на същия автомобил след повредата.
                                Голямо благодаря!
                                Чавдар Владимиров
                                0887/912075
                                Ленд Ровър Диско 1
                                Самуад в проект

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X