Обява

Свий
Няма добавени обяви.

СЛИВЕН 4Х4 ЕКСТРИЙМ 2014 /12-13 април/

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• От: СЛИВЕН 4Х4 ЕКСТРИЙМ 2014 /12-13 април/

И аз да направя две резервации:
    1. Две-три паркоместа за "Равануша":
    2. Красен Ковачев и Ивелин Стоянов, АСК "Боляри 4х4" с нещо като Самурай, клас "Богаташ".

П.П. Ще има ли рум сървиз?
    Приятели не се печелят - губят се завинаги.
    УМЪТ НЕ Е ЗА ВСЕКИ
    Времето е ценно, само ако не бързаш.
    0889623098

Коментар

Първоначално публикуван от Десислав Добрев Преглед на мнение
      От този пост.. До колкото разбрах Красио и Косио държат правата му, но не знам точно кои са тия пичове..
      За Красио не знам кой е от всички и какво общо има с този клип, но Косио е Константин Панайотов от Шумен едно едро и симпатично дете на природата което няма да има нищо против да използваш клипа за развитието и популяризирането на офроуда в Б-я. Ако много държиш ще му се обадя да искам разрешение, че и без това не сум го чувал от месец.
      П.П. Ако търсиш Ермалък ( ь ) той е на Х.
      ДИМИТЪР ВЪЛЕВ- ЧИЧО МИТКО /ОРИГИНАЛЪТ/
      ЛАНДРОВЪР ДИСКАВЪРИ-1
      0896 846 246

Коментар

Първоначално публикуван от ivotosod Преглед на мнение
        И аз да направя две резервации:
        1. Две-три паркоместа за "Равануша":
        2. Красен Ковачев и Ивелин Стоянов, АСК "Боляри 4х4" с нещо като Самурай, клас "Богаташ".

П.П. Ще има ли рум сървиз?
        По телефона като говорихме,останах с впечатление ,че ще караш в модифициран ?
        0887/400121 Антон Донев

Коментар

Първоначално публикуван от ДСВ Преглед на мнение
          За Красио не знам кой е от всички и какво общо има с този клип, но Косио е Константин Панайотов от Шумен едно едро и симпатично дете на природата което няма да има нищо против да използваш клипа за развитието и популяризирането на офроуда в Б-я. Ако много държиш ще му се обадя да искам разрешение, че и без това не сум го чувал от месец.
          Щом няма да има нищо против, ще се търси начин за обработката на клипа, ако Радо не се е захванал вече.. Но все пак най-малкото човека трябва да знае, че ще му се преработва клипа..
          Първоначално публикуван от ДСВ Преглед на мнение
          П.П. Ако търсиш Ермалък ( ь ) той е на Х.
          Знам, знам.. Моя грешка..

Коментар

Първоначално публикуван от Николай Колев-64 Преглед на мнение
            Ами, ако има и други кандидати за "Рамануша" моля пишете тук. Място за палатки и каравани има много.
            Здравейте едно място за джип +платформа и онуй нещо дето е върху платформата ако може на средните редове по към центъра около джаза на поляната.
            .

Коментар

Награден фонд

клас Прототип
              1-во място - 500 лв
              2-ро място - 400 лв
              3-то място - 300 лв

клас Модифициран
              1-во място - 400 лв
              2-ро място - 300 лв
              3-то място - 200 лв

клас Стандартен
              1-во място - 200 лв
              2-ро място - 150 лв
              3-то място - 100 лв

Разбира се ще има и фланелки ,и офроуд лимонада , подаръци от Стройко и други изненади !
              Последно редактирано от Стоян Францов; 27-03-14, 15:34.
              0887/400121 Антон Донев

Коментар

Да запазя място за една палатка,една шатра и един Патрол в "хотел" Рамануша.
                Георги Георгиев/Веселин Русев-VESUR - Варна.
                NISSAN PATROL Y60 2,8TD DOBINSONS+3" SILVERSTONE X-TREME 33X10,5X15
                ГЕОРГИ ГЕОРГИЕВ 0887/69-50-11 0898/780-418

Коментар

Първоначално публикуван от GEORGI Y60 Преглед на мнение
                  А в кой клас,ще карате?

Коментар

Първоначално публикуван от Пламен Исаев Преглед на мнение
                    А в кой клас,ще карате?
                    Имах желание да участвам в клас стандартен,но в момента Патрола е на 300 км след основен ремонт на двигателя,трябва му още разработка.
                    Може би на твоето състезание ще е на линия,а дотогава по всички състезания съм само зрител,а Весо фотограф разбира се.
                    NISSAN PATROL Y60 2,8TD DOBINSONS+3" SILVERSTONE X-TREME 33X10,5X15
                    ГЕОРГИ ГЕОРГИЕВ 0887/69-50-11 0898/780-418

Коментар

Патрола е на 300 км след основен ремонт на двигателя,трябва му още разработка.
                      Борко,Бай Матей или Живко са твоите хора.Ще го разработят за един ден,само им го дай.

Коментар

Първоначално публикуван от Десислав Добрев Преглед на мнение
                        За съжаление в ямболските и сливенските кабеларки нямам приятели, но тук има един много готин клип и ако някой му направи монтаж с надписи, дати, информация и пр., и ако собственика на клипа се съгласи това да се случи най-вече, мога да го споделям във фейсбук профила ми на ресторанта, който има хиляди приятели, най-вече от Ямбол и Сливен..
                        Да му се използва клипа едва ли ще има нещо против, но да се преработва... едва ли. Пък и това е клип само от Разград. Има достатъчно клипчета от всички състезания от веригата от миналата година, няма ли кой да сглоби от части от многото един? Иначе, аз на мястото на Косьо не бих се съгласила да ми го дообработват и монтират допълнително.

Коментар

Това само палатка или и участие в клас Стандартен / Модифициран

Видях аз, но за всеки случай пак да те изкуша малко, на трасето най-добре се разработва.

Коментар

Аз сам до никъде с джипката но мисля,че ще успея да се впиша.Затова ме бройте в клас модифициран Ивайло Митев "ИВАКА" Шумен.И едно парко место на рамануша по големичко ако може,че ще ми е малко големичък катуна.

Коментар

Първоначално публикуван от Даниела Борисова Преглед на мнение
                              Да му се използва клипа едва ли ще има нещо против, но да се преработва... едва ли. Пък и това е клип само от Разград. Има достатъчно клипчета от всички състезания от веригата от миналата година, няма ли кой да сглоби от части от многото един? Иначе, аз на мястото на Косьо не бих се съгласила да ми го дообработват и монтират допълнително.
                              Така е.. Аз и за това попитах..
                              Хич не съм си играл с програми за видео-обработка и нямам представа как да направя..

Ако някой има време и желание, моля да направи такъв, моля да направи за да разпространя във фейсбук и да се надяваме, че в стандартния клас ще набъбне..

Коментар

Натиснете снимката за да я уголемите

Име:10152979_10202854040206460_448259766_n.jpg
Прегледи:1
Размер:142.9 КБ
ID:5574719

Това е проекто плаката
                                Бончо Бонев
                                0887530661
                                0878184630

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X