Обява

Свий
Няма добавени обяви.

СЛИВЕН 4Х4 ЕКСТРИЙМ 2014 /12-13 април/

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• От: СЛИВЕН 4Х4 ЕКСТРИЙМ 2014 /12-13 април/

Аз май на 90% сигурно ще идвам. Проблема е, че не знам като какъв ще идвам, като компетентна публика ли, като обикновена публика, като навигатор или като помощник на организаторите бил той съдия или нещо друго. Можете да избирате докато съм още свободен?

Ако някой се навие да ми даде машина или спечеля от тотото може и като пилот!
    Citroen C-Crosser 2.4 бензин ръчка 2009г.
    Телефон - в профила!

Коментар

Тони, добре се справяте, според снимките.
      Сега е 06,50 ч сутринта в неделя. Мислех, че само аз съм откачил, и вместо да спя, се кокоря на компа... Офроуд...
      А се оказа, че в момента има още двама, дето са в темата!!! Ей, това нормално ли е?
      Деко, що не спиш, бе? За сведение на всички: Оранжевата Уазка на Недялко от Разград е оборудвана и с таксиметров апарат. Не съм сигурен за предназначението му, ама ако закъсам, той обеща да ме вози на преференциална цена...Натиснете снимката за да я уголемите

Име:Image009.jpg
Прегледи:1
Размер:49.4 КБ
ID:5572402
      Георги Донев, 0889 437 687
      Nissan Patrol Y60

Коментар

Първоначално публикуван от Георги Донев Преглед на мнение
        Оранжевата Уазка на Недялко от Разград е оборудвана и с таксиметров апарат. Не съм сигурен за предназначението му.................
        Вместо стотинки, отчита метри и се ползва за Трип, явно за трофито в което кара Деко. Въведено е преди 12г. от Вера Лагадова (как габровци ще дават едни пари за Trip Маster), но бяхме забравили да отчетем фактора "престой" и броеше дори и на място.
        Последно редактирано от plrussev; 23-03-14, 08:20.
        "Проблем имаме само когато нямаме решение" !
        „Дори и да са те изяли, пак имаш два изхода.“

Коментар

Въпрос към организаторите -няма инфо за хотелите и как да си направим резервация.Или по лесно на поляната ама кът са сетя миналата година къв го браха някои .....
          ТЛК 90 120кв Дайхатсу Ф20 Няма да пия повече .....ама и по малко няма да пия...

Коментар

Хотелите са уговорени вече, Бончо трябва да ги пусне.

Коментар

Снимките са само за обща представа,детайлите състезателите ще видят на място.За да няма после това-онова.Едни видели други не видели.Зоните и затвореното трасе се подготвят с оглед удовлетворяване спортните очаквания.Който иска да види повече,добре дошъл,да заповяда на място.
              п.п.Снимките на които се виждат телата на организаторите да не се възприемат като част от трасето.Грешката е на фотографа.
              Нека силата да бъде с нас!
              Suzuki Grand Vitara
              +34 642 91 4154

Коментар

Първоначално публикуван от antiroad Преглед на мнение
                Тези последните хълмчета са зони за Стандарт,имат странични наклони и ръбове за окантарване,блатото е малко калчица,жаби не видях...
                Иначе там ,където е Тойотата ще се слиза/стената,малко силно казано/,но си е почти отвес ,останалите са елементи от същата зона.Както вече писах преди,тази зона ще се кара и от модифициран-обикновена и от прототип-евротраял .

пп.Радо ,да махнеш оная снимка с шкембето/4-та снимка / ,щот ше ставаме на кълбо !!!
                Приемам забележката но нямам достъп до директорията за да изтривам.Само модератора може.А пък и не се притеснявай,там ни е чара.
                Нека силата да бъде с нас!
                Suzuki Grand Vitara
                +34 642 91 4154

Коментар

Имам една молба да отправя към организаторите.Да погледнат правилника и точкуването и да впишат,че екстримите са задължителни за преминаване от всички екипажи в клас модефициран.Иначе кво правим.Някой се блъскаме ,дърпаме с лебедки ,чупим машините и накрая ни свършило времето, а тия които заобикалят препятствията печелят 300точки за финал.Това са три екстрима плюс наказания за лебедка ,плюс време за преминаване.Който не иска или не може да отива в стандартен.Мисля ,че тъка е по справедливо.Този клас все пак е за мъже а не за бъзльовци.

Коментар

Първоначално публикуван от samokovgeo Преглед на мнение
                    Имам една молба да отправя към организаторите.Да погледнат правилника и точкуването и да впишат,че екстримите са задължителни за преминаване от всички екипажи в клас модефициран.Иначе кво правим.Някой се блъскаме ,дърпаме с лебедки ,чупим машините и накрая ни свършило времето, а тия които заобикалят препятствията печелят 300точки за финал.Това са три екстрима плюс наказания за лебедка ,плюс време за преминаване.Който не иска или не може да отива в стандартен.Мисля ,че тъка е по справедливо.Този клас все пак е за мъже а не за бъзльовци.
                    Оги, ние сме го обмислили. Времената на задължителните неща отминаха преди 25г. Сега е демокрация. Всеки има глава на раменете и трябва да може да си прецени възможностите.
                    Да, класа е за мъже, но мислещи
                    Газ69- създаден във времена, в които мъжете не са си бръснели краката.

Коментар

Първоначално публикуван от samokovgeo Преглед на мнение
                      Ама ние и без това сме предвидили модифицирания да си кара в трасето , а обиколния път е за стандарта !
                      Аз и на Разград не си спомням да е имало избор.Плюс това затвореното трасе ще е сигурно два пъти по-късо от миналата година и ще е нещо като зона по ленти .
                      0887/400121 Антон Донев

Коментар

Оги има впредвид да махнем възможността за заобикаляне на екстремните зони.
                        Газ69- създаден във времена, в които мъжете не са си бръснели краката.

Коментар

Малко се забавихме с хотелите,но имаше неясноти ,които накрая изчистихме !
                          Цените са за стая .За жалост не успяхме да ги изпилим ,като миналата година

х-л Панорама N 42* 41.692 E 026*21.026

двойна стая- 50 лв
                          апартамент -80 лв

цените са с включена закуска,има и опция без закуска и намаление на цената !

телефони 044/66 79 35
                          044/67 77 74
                          0885 565 043

х-л Мечта N 42* 41.409 E 026*20.350

двойна стая -40 лв
                          апартамент -50 лв

телефони 044 68 08 50
                          0899 140 385

Веселата част ще е отново в бистро Сити ,като миналата година.
                          Ако имате въпроси ,по отношение на хотелите и бистрото ,обръщайте се към Емо /Емил Георгиев /
                          тел 0888 710 280
                          0887/400121 Антон Донев

Коментар

Първоначално публикуван от Георги Василев Преглед на мнение
                            Оги има впредвид да махнем възможността за заобикаляне на екстремните зони.
                            Абе Оги си е за Оги....! Аз лично ще се запиша и ще си платя таксата ! Може и да не карам заради ...! И като пълноправен участник ще изискквам да имам пълен достъп до ВСИЧКИ класирания с точки , ЗОНИ , екстреми , спонсори и т.н. и то в деня на Награждаването , а не да ми се овъртате като до ден днешен !!! П.С. За да не съм голословен за КОЕ състезание на зони видяхме ЦЯЛОТО класиране ???
                            0886/706147 Тунинг на Vitara & Grand Vitara

Коментар

Първоначално публикуван от ivan popov Преглед на мнение
                              Абе Оги си е за Оги....! Аз лично ще се запиша и ще си платя таксата ! Може и да не карам заради ...! И като пълноправен участник ще изискквам да имам пълен достъп до ВСИЧКИ класирания с точки , ЗОНИ , екстреми , спонсори и т.н. и то в деня на Награждаването , а не да ми се овъртате като до ден днешен !!! П.С. За да не съм голословен за КОЕ състезание на зони видяхме ЦЯЛОТО класиране ???
                              Технологията за правене на класирането е следната: съдийските листа се въвеждат в софтуер за управление на състезанията и всичко става автоматично. Тази технология е максимално обективна. Класирането, с всички наказания за съответния ден се обявява на предварително избрано място и всеки състезател има възможност да се запознае с точките и наказанията си и в рамките на 30 мин след обявяването му, ако има нужда да подаде възражение. След изтичане на това време се приема, че класирането вече е окончателно за конкретния ден. Крайното класиране от двата дни, отново се взима от софтуера и на база на него се прави "Награждаването", като се обявяват спечелените точки от двата състезателни дни.

Тази технология вече е добре отработена на 5 състезания и много опростява и съкращава правенето на класирането. Крайното класиране се публикува тук във форума както и на сайта на шампионата: http://4x4extreme.bg

Даже има и снимки на победителите, например:

http://4x4extreme.bg/zverinorate/

http://4x4extreme.bg/razgradrate/

Коментар

Първоначално публикуван от antiroad Преглед на мнение
                                Малко се забавихме с хотелите,но имаше неясноти ,които накрая изчистихме !
                                Цените са за стая .За жалост не успяхме да ги изпилим ,като миналата година

х-л Панорама N 42* 41.692 E 026*21.026

двойна стая- 50 лв
                                апартамент -80 лв

цените са с включена закуска,има и опция без закуска и намаление на цената !

телефони 044/66 79 35
                                044/67 77 74
                                0885 565 043

х-л Мечта N 42* 41.409 E 026*20.350

двойна стая -40 лв
                                апартамент -50 лв

телефони 044 68 08 50
                                0899 140 385

Веселата част ще е отново в бистро Сити ,като миналата година.
                                Ако имате въпроси ,по отношение на хотелите и бистрото ,обръщайте се към Емо /Емил Георгиев /
                                тел 0888 710 280
                                Тони кой от двата хотела е по близо до бистрото?

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X