Обява

Свий
Няма добавени обяви.

СЛИВЕН 4Х4 ЕКСТРИЙМ 2014 /12-13 април/

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• От: СЛИВЕН 4Х4 ЕКСТРИЙМ 2014 /12-13 април/

Не съм казал да няма бонуси, а да има.
    ТЛК-120 Николай Колев
    0898521295

Коментар

Първоначално публикуван от ДиДжейДавел Преглед на мнение
      Тони имам впредвид.Дадена зона е отворена за клас Прото и Модифициран.
      Застава примерно Светльо след него ники от Ямбол като вратите са различни.Чакам всички като на евротраял или зоните ще бъдат в определени часове за едните а в други за другите?
      Всички карат едновременно ,обаче цял ден .Иначе ще трябват още съдии и помощници .

Първоначално публикуван от Николай Колев-64 Преглед на мнение
      Не съм казал да няма бонуси, а да има.
      Разбрах ,просто съм разсъждавал на глас
      0887/400121 Антон Донев

Коментар

Сливен 4х4 Екстрийм 2024

ROCKFALL 2013 ADVENTURE OFFROAD PARK
        0887/400121 Антон Донев

Коментар

Първоначално публикуван от antiroad Преглед на мнение
          Сливен 4х4 Екстрийм 2024

Представих си старта на сливен 2016 по този начин ДАНО
          Браво за видеото ТОНИ.Мотивиращо
          https://www.youtube.com/watch?v=xvZ7xkufXn4 HEAVY BONE RACING TEAM

Коментар

Първоначално публикуван от antiroad Преглед на мнение
            Сливен 4х4 Екстрийм 2024

А трасето ще е посока Карандила

Коментар

Ами защо не?Аз вече почнах такава машина.Имам волан и седалка.Остана още малко............да намеря рама,двигател и окачване.
              Нека силата да бъде с нас!
              Suzuki Grand Vitara
              +34 642 91 4154

Коментар

Ех мечти....кога ще ги стигнем американците.

Коментар

Голямо захласване по тези американци. Офроуда не е само рокраулери- доста има да се учим и от румънци, и от чехи, и от поляци...
                  На сърбела майката му е чесането.
                  Борислав Борисов Русе О885 О37815

Коментар

Първоначално публикуван от бай Матьо Преглед на мнение
                    Ех мечти....кога ще ги стигнем американците.
                    специално ти още на пролет ще стигнеш американците....,дано!
                    А който иска да знае,че с пари става това...а не с приказки и обяснения.
                    Нали бай Матьо ? Обясни поговорката за това срещу което не се рита....

Коментар

Първоначално публикуван от rock crawler Преглед на мнение
                      Е точно с ТОЗИ пост убиваш всичкото желание в другите екипажи за каране в клас "големи гуми" "много паре" "големи ходове или кардани" и тн. И КОГА ЩЕ ВИДИМ АМЕРИКАНЦИТЕ НА с-е от тази верига ????????
                      0886/706147 Тунинг на Vitara & Grand Vitara

Коментар

Първоначално публикуван от borko_ruse Преглед на мнение
                        Голямо захласване по тези американци. Офроуда не е само рокраулери- доста има да се учим и от румънци, и от чехи, и от поляци...
                        Подкрепям борко.Голям захлас по тези конструкций брее.То небеше ЕВРОТРАЯЛ,Рокраулери и прочие.
                        Накрая 6,7 големи и около тях 1,2 самоделки и кво се получава.Пффф пак ще се отвори една говорилня че ревльо.Еми ревльо съм си.Какво да се прави нямам финансите за супер коли конкуренти на призиорите.А и лично аз осъзнавам че нямам шанс но ще каран в клас Прото с една малка надежда за парички от някаде нали знаете надеждата умира последна.Искате истински траял.Еми направете го.Но мислете от каде взимате пример и от кого.ЗА кого го правите.Друго няма да пиша защото пак ще ме упреква близнака ти еди кво си еди защо си.Това мога това искам.

Коментар

Първоначално публикуван от ДиДжейДавел Преглед на мнение
                          Подкрепям борко.Голям захлас по тези конструкций брее.То небеше ЕВРОТРАЯЛ,Рокраулери и прочие.
                          Накрая 6,7 големи и около тях 1,2 самоделки и кво се получава.Пффф пак ще се отвори една говорилня че ревльо.Еми ревльо съм си.Какво да се прави нямам финансите за супер коли конкуренти на призиорите.А и лично аз осъзнавам че нямам шанс но ще каран в клас Прото с една малка надежда за парички от някаде нали знаете надеждата умира последна.Искате истински траял.Еми направете го.Но мислете от каде взимате пример и от кого.ЗА кого го правите.Друго няма да пиша защото пак ще ме упреква близнака ти еди кво си еди защо си.Това мога това искам.
                          Хахахаха Асенчо аз се отказах да пиша ,тук станаха много спецове по "треил"-само не знам къде отде Витан хахахахаха!!!!!!
                          ОТИВАМ ДА СЛАГАМ КАЛНИЦИ НА ТРЪБАРКАТА !!!!!!!

Коментар

Първоначално публикуван от кайо Преглед на мнение
                            Хахахаха Асенчо аз се отказах да пиша ,тук станаха много спецове по "треил"-само не знам къде отде Витан хахахахаха!!!!!!
                            Кайо пиша защото явно не си ме разбрал.Не говоря за спецове и това кой какво знае и разбира.Имам в предвид че трябва да си гледаме нашето канче.
                            Никаде не нападам който и да е и правилници.Даже честно казано за тази година съм приел всичко и ще бъда на 100% точен по изисквания.
                            Това че някой не иска да проумее че изискванията се дават от организаторите това е друг въпрос.Близнака ми пише еди кадеси не се чува думата на участниците.
                            Да ама участниците там в джоба имат 10234204991049 и някакви подобни цифри в чужда валута.И изобщо не искам да чувам аз лично такива примери.НЕ ИСКАМ И НЯМА ДА ИСКАМ да се меря засега с тях.
                            Искате истински машини еми направете бре.Аз с моята която не струва и 2000лева ще участвам.Независимо какви се появяват.И ще ми е интересно не пак а отново какво се случва.Пак сигорно ще има фрази "тоя пък каде е тръгнал".
                            Затова казвам пак правя евалата на всеки който участва.Всичко друго е ПЪЛНЕЖ както казват много хора.

Коментар

Eee ся,аз само за надъхване съм го пуснал +това 2024 г.
                              Ако стане по-рано,ще бъда най-щастливия ,пък ,ако имам една от тези машини...
                              Честно казано и аз не знаех ,че се събират по толкова краулери на едно място...
                              0887/400121 Антон Донев

Коментар

Първоначално публикуван от rock crawler Преглед на мнение
                                Не само с пари,трябва и акъл ...и малко пари +някои други качества...
                                0887/400121 Антон Донев

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X