Обява

Свий
Няма добавени обяви.

СЛИВЕН 4Х4 ЕКСТРИЙМ 2014 /12-13 април/

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

От: СЛИВЕН 4Х4 ЕКСТРИЙМ 2014 /12-13 април/

Първоначално публикуван от Стоян Францов Преглед на мнение
    Трябва да се въвежда без интервалите: BG12FINV91502016107662.
    Титуляр: Митко Станев

Миналата година когато превеждах за Разград в банката ми искаха трите имена на Титуляра

Коментар

Първоначално публикуван от ДСВ Преглед на мнение
      Последните 662 защо не си ги записал?
      Първоначално публикуван от Стоян Францов Преглед на мнение
      Трябва да се въвежда без интервалите: BG12FINV91502016107662.
      Титуляр: Митко Станев

Вчера ги нямаше! Или аз съм се побъркал..
      Нищо..
      Наредих превода днес..

Коментар

Да продължа с въпросите си за клас "стандарт". В другата тема ги пишете заедно с другия "модифициран" , което за мен е малко притеснително. Забранените по шарка гуми и модели ги разбрах , благодарение и на снимковият материал. Размера им също! Питанката ми за гумите е: 1. Ако на незабранена по Вашия регламент гума и изрежа и премахна част от грайфера какво следва ? 2. Ако на обикновена гума и навия няколко болта и съм в разрешения размер заедно с тях ще може ли ? Ако съм с четири различни гуми в разрешения р-р може ли ? Другата питанка ми е за боята за куките за теглене и теглича , ако може точен номер на боята или разцветка! Имам един спрей в гаража , но клони към цикламено . С него дали може ? И на последно място за днес ме интересува ограничението от 3 тона включвали цялото оборудване на автомобила с течностите и екипажа ??? Предварително благодаря.
        0886/706147 Тунинг на Vitara & Grand Vitara

Коментар

1.Стига да не си докарал шарката като на забранените
          2.Болтове не може
          3.С четири различни гуми може
          4.Боядисвай смело
          5. 3 тона тотал без екипажа
          0887/400121 Антон Донев

Коментар

Тони, дай линк към хотела за да запазим стаи.
            Когато помагаш на другите, помагаш на себе си.
            Стефан Арзатов

Коментар

Първоначално публикуван от antiroad Преглед на мнение
              1.Стига да не си докарал шарката като на забранените
              2.Болтове не може
              3.С четири различни гуми може
              4.Боядисвай смело
              5. 3 тона тотал без екипажа
              а вериги на гумите за прото може ли ?
              Samurai Gemax

Коментар

Първоначално публикуван от gemax Преглед на мнение
                а вериги на гумите за прото може ли ?
                Гоше и ти ли се правиш като някой хора на шут?

Коментар

Първоначално публикуван от vatbali Преглед на мнение
                  Гоше и ти ли се правиш като някой хора на шут?
                  Вальо какво значи шут.Показаха какви са забранените гуми.Защо да не може с един изтъркани гуми и вериги?
                  Защо от изброените примерно БЕЗ ДА МИ СЕ СЪРДИ КОЛЕГАТА в клас стандартен може да участва Силвърстон MT-117 sport е гума която е не по-малко агресивна от кайман и други модели.Не говоря относно колегата.Да не го приема лично към него.Но ако вкарвате правила нека бъдат 100% приети.
                  Ако този вид гума е приета значи мога да кажа че разполагам с бутонки различни от снимката която Стоян е качил и те сигорно ще са позволени.
                  Принципно аз съм ЗА да се позволи на колите в клас Стандартен да са позволени всички шарки.Ограниченията да са само в конструкцията на джиповете.
                  https://www.youtube.com/watch?v=xvZ7xkufXn4 HEAVY BONE RACING TEAM

Коментар

Хайде и аз Петко с мьжете Недялко Неделчев УАЗ469 Разград клас Стандарт

Коментар

Първоначално публикуван от ДиДжейДавел Преглед на мнение
                      Вальо какво значи шут.Показаха какви са забранените гуми.Защо да не може с един изтъркани гуми и вериги?
                      Защо от изброените примерно БЕЗ ДА МИ СЕ СЪРДИ КОЛЕГАТА в клас стандартен може да участва Силвърстон MT-117 sport е гума която е не по-малко агресивна от кайман и други модели.Не говоря относно колегата.Да не го приема лично към него.Но ако вкарвате правила нека бъдат 100% приети.
                      Ако този вид гума е приета значи мога да кажа че разполагам с бутонки различни от снимката която Стоян е качил и те сигорно ще са позволени.
                      Принципно аз съм ЗА да се позволи на колите в клас Стандартен да са позволени всички шарки.Ограниченията да са само в конструкцията на джиповете.
                      Асенчо, не мога да разбера ебавате ли се с нас или не можете да четете?!? От 2009г. в правилниците на челно място съществува този текст: "Състезателите нямат право да ползват вериги или автомобилите да са оборудвани с тракове". И бутонката си е бутонка независимо дали е, като на снимката или не!
                      Газ69- създаден във времена, в които мъжете не са си бръснели краката.

Коментар

Силвърстон MT-117 sport е гума която е не по-малко агресивна от кайман и други модели.
                        Асене, виж какво писах днес в отговор на едно питане относно модела гуми..
                        при първи тестове ще дам впечатления от гумите
                        Здравей, колега!
                        Успя ли да покараш и тестваш гумите? Как се държат на различните терени? Шумни ли са на асфалт?
                        Поздрави!

Здравей!
                        Гумите ги тествам вече доста време.. На асфалт са шумни повече от гудиър вранглер, казвам това защото само с тях мога да дам мнение, понеже други не съм имал..
                        На кал се справят сравнително добре, почистват се добре..На кални и хлъзгави изкачвания обаче се предават..
                        Ако сега бях пред дилемата Silverstone sport или extreme, бих взел extreme..Таргата има лоши впечатления от тези гуми, някъде беше пуснал тема във форума.
                        Дано съм ти бил от полза с мнението си..
                        От тук.
                        А ето в тази тема има споделен опит от преди години, от състезание, от Таргата..

Така, че не си мисли, че са някакви адските гуми..

Коментар

Ами те вариантите са два,неведнъж съм го казал !
                          Първи вариант -сравнително опростен правилник,както е сега ,без тарикатлъци на дребно

Втори вариант -правилник от 50-60 страници ,за да може всичко да се опише точно и подробно,да се изключат всички вратички и т.н.
                          И пак няма гаранция ,че няма да пропуснем нещо ,защото не сме професионалисти ,както и вие !
                          0887/400121 Антон Донев

Коментар

Всичко ще си дойде на мястото,само да има желаещи и по-вече състезатели.
                            Колеги, стягайте машините и тренирайте сезонът скоро започва

Коментар

Първоначално публикуван от VULKAN Преглед на мнение
                              Тони, дай линк към хотела за да запазим стаи.
                              Все още преговаряме !
                              0887/400121 Антон Донев

Коментар

Асенчо каквото трябва е написано(това може -това неможе) искахте правила имате ги . Остава да ги спазвате .Стягаите се Сливен наближава.

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X