Обява
Свий
Няма добавени обяви.
СЛИВЕН 4Х4 ЕКСТРИЙМ 2014 /12-13 април/
Свий
X
-
От: СЛИВЕН 4Х4 ЕКСТРИЙМ 2014 /12-13 април/
Направете го бре.Ама както се вижда няма копано безмислесно.Аз лично бих си се потъркалял.
А в прочем нека Антон да каже каде ще се правят резерваций.Отново ли предишния или ще има друг.https://www.youtube.com/watch?v=xvZ7xkufXn4 HEAVY BONE RACING TEAM
Коментар
-
Първоначално публикуван от Стоян Францов Преглед на мнениеклас Стандартен ... ще трябва да имат минимум стандартен 3-точков колан....Първоначално публикуван от Стоян Францов Преглед на мнениеклас Модифициран - ....Въвежда се задължително наличие на адекватна предпазна клетка, като седалките и коланите могат да бъдат стандартните за модела
Друго обаче ме вълнува лично.. Аз клетка нямам на витарата и така не влизам в модифициран клас.. За стандартен мога да си осигуря триточкови колани обаче..
Коментар
-
Първоначално публикуван от Десислав Добрев Преглед на мнениеНещо не ми се връзват нещата.. Стандартен клас с триточкови, модифициран клас със стандартните си колани.. Но както и да е, така сте преценили така сте направили..
Друго обаче ме вълнува лично.. Аз клетка нямам на витарата и така не влизам в модифициран клас.. За стандартен мога да си осигуря триточкови колани обаче..
Тунинговите 3-точкови са Y-тип и са през двете рамена, но те са пожелателни. Такива колани без предпазна клетка не е добър вариант.Последно редактирано от Стоян Францов; 05-02-14, 09:42.
Коментар
-
Първоначално публикуван от Стоян Францов Преглед на мнениеСтандартният автомобилен колан е 3-точков, и за двата колана се изисква като минимум точно такъв.
Коментар
-
Първоначално публикуван от Десислав Добрев Преглед на мнениеДобре, в такъв случай би трябвало да ме преместите в стандартен клас поради липсата на клетка или има нещо друго, което не съм разбрал?..
В първия пост от темата ще обновявам списъка с участниците.
Коментар
-
Първоначално публикуван от Десислав Добрев Преглед на мнениеЧухме се с Антон по телефона и изникнаха някой недоразумения, и се уговорихме да пусна снимки, че да решите какво да ме правите понеже и с калниците, и с гумите съм малко извън Стандартен..
Вие сте на ход!
[ATTACH=CONFIG]679472[/ATTACH][ATTACH=CONFIG]679473[/ATTACH][ATTACH=CONFIG]679474[/ATTACH][ATTACH=CONFIG]679475[/ATTACH][ATTACH=CONFIG]679476[/ATTACH][ATTACH=CONFIG]679477[/ATTACH]
Коментар
-
Обаче има интервенция по рамата отпред и отзад,също така има боди лифт, няма стандартни брони и т.н.!!!!!Аз си мисля,че е спорен момент,и по ще е лесно и првилно ако помисли за предпазна клетка и е готов да участва в мдифицирания клас,така и така е започнал с заигравкитепо витарката.Мисля,че ще правилника описва добре изискванията за класовете.Поздрави
Коментар
-
Първоначално публикуван от rock crawler Преглед на мнениеОбаче има интервенция по рамата отпред и отзад,също така има боди лифт, няма стандартни брони и т.н.!!!!!Аз си мисля,че е спорен момент,и по ще е лесно и првилно ако помисли за предпазна клетка и е готов да участва в мдифицирания клас,така и така е започнал с заигравкитепо витарката.
Коментар
-
Първоначално публикуван от rock crawler Преглед на мнение...помисли за предпазна клетка..
Ако по някакъв начин участието ми в състезанието е в ущърб за останалите участници съм съгласен да се пусна в трасето, но без класиране.. Просто да си покарам..
Началниците да мислят какво да ме правят.. Съгласен съм на всичко!
Коментар
-
Първоначално публикуван от Десислав Добрев Преглед на мнениеПърво трябва да помисля за друг двигател, че с този ми е трудно да развъртя 31" макар че има тунинг по раздатката с по-бавни колела и чак тогава евентуално за клетка..
Ако по някакъв начин участието ми в състезанието е в ущърб за останалите участници съм съгласен да се пусна в трасето, но без класиране.. Просто да си покарам..
Началниците да мислят какво да ме правят.. Съгласен съм на всичко!
Коментар
-
Наистина съм виждал неведнъж Витарата ,но така със снимките нещата се изясниха.
Интервенции по рамата няма/смея да твърдя ,че познавам витаровата рама/ ,калниците малко изрязани,стандартен лифт и бодилифт,гумите не са толкова агресивни ,колкото си мислех,тръбни или ламаринени брони не са проблем .
Като цяло отговаря за Стандарт,но това мисля ,че е максимумът.0887/400121 Антон Донев
Коментар
Активност за темата
Свий
В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.
Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.
Коментар