Обява

Свий
Няма добавени обяви.

СЛИВЕН 4Х4 ЕКСТРИЙМ 2014 /12-13 април/

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

От: СЛИВЕН 4Х4 ЕКСТРИЙМ 2014 /12-13 април/

Едно клипче за загрявка то е само за любители на мъжките трасета. Траял в Чехия, при нас няма да е толкова брутално

Коментар

Направете го бре.Ама както се вижда няма копано безмислесно.Аз лично бих си се потъркалял.
      А в прочем нека Антон да каже каде ще се правят резерваций.Отново ли предишния или ще има друг.
      https://www.youtube.com/watch?v=xvZ7xkufXn4 HEAVY BONE RACING TEAM

Коментар

Калоян Тотев /......... УАЗ Стара Загора . Клас модифициран .
        ВНЕДОРОЖНИК УАЗ - БОГ РАЗБИТЫХ ДОРОГ

Коментар

Първоначално публикуван от Стоян Францов Преглед на мнение
          клас Стандартен ... ще трябва да имат минимум стандартен 3-точков колан....
          клас Модифициран - ....Въвежда се задължително наличие на адекватна предпазна клетка, като седалките и коланите могат да бъдат стандартните за модела
          Нещо не ми се връзват нещата.. Стандартен клас с триточкови, модифициран клас със стандартните си колани.. Но както и да е, така сте преценили така сте направили..
          Друго обаче ме вълнува лично.. Аз клетка нямам на витарата и така не влизам в модифициран клас.. За стандартен мога да си осигуря триточкови колани обаче..

Коментар

Първоначално публикуван от Десислав Добрев Преглед на мнение
            Нещо не ми се връзват нещата.. Стандартен клас с триточкови, модифициран клас със стандартните си колани.. Но както и да е, така сте преценили така сте направили..
            Друго обаче ме вълнува лично.. Аз клетка нямам на витарата и така не влизам в модифициран клас.. За стандартен мога да си осигуря триточкови колани обаче..
            Стандартният автомобилен колан е 3-точков, и за двата класа се изисква като минимум точно такъв.

Тунинговите 3-точкови са Y-тип и са през двете рамена, но те са пожелателни. Такива колани без предпазна клетка не е добър вариант.
            Последно редактирано от Стоян Францов; 05-02-14, 09:42.

Коментар

Ами те стандартните са триточкови .
              0887/400121 Антон Донев

Коментар

Стандартният автомобилен колан е 3-точков, и за двата колана се изисква като минимум точно такъв.
                Добре, в такъв случай би трябвало да ме преместите в стандартен клас поради липсата на клетка или има нещо друго, което не съм разбрал?..

Коментар

Добре, в такъв случай би трябвало да ме преместите в стандартен клас поради липсата на клетка или има нещо друго, което не съм разбрал?..
                  Няма , ще те преместя

В първия пост от темата ще обновявам списъка с участниците.

Коментар

Чухме се с Антон по телефона и изникнаха някой недоразумения, и се уговорихме да пусна снимки, че да решите какво да ме правите понеже и с калниците, и с гумите съм малко извън Стандартен..
                    Вие сте на ход!

Натиснете снимката за да я уголемите

Име:IMG_0376.jpg
Прегледи:1
Размер:92.8 КБ
ID:5560982Натиснете снимката за да я уголемите

Име:IMG_0377.jpg
Размер:201.2 КБ
ID:5560983Натиснете снимката за да я уголемите

Име:IMG_0378.jpg
Размер:132.8 КБ
ID:5560984Натиснете снимката за да я уголемите

Име:IMG_0379.jpg
Размер:127.0 КБ
ID:5560985Натиснете снимката за да я уголемите

Име:IMG_0380.jpg
Размер:142.3 КБ
ID:5560986Натиснете снимката за да я уголемите

Име:IMG_0381.jpg
Размер:158.3 КБ
ID:5560987

Коментар

Чухме се с Антон по телефона и изникнаха някой недоразумения, и се уговорихме да пусна снимки, че да решите какво да ме правите понеже и с калниците, и с гумите съм малко извън Стандартен..
                      Вие сте на ход!

[ATTACH=CONFIG]679472[/ATTACH][ATTACH=CONFIG]679473[/ATTACH][ATTACH=CONFIG]679474[/ATTACH][ATTACH=CONFIG]679475[/ATTACH][ATTACH=CONFIG]679476[/ATTACH][ATTACH=CONFIG]679477[/ATTACH]
                      Аз не виждам проблем с гумите, доста по-малки от 85 см., шарката не е от забранените (кайман, кугър, тракторка или бутонка). Калници от Витара си има, може да са малко изрязани, но това не е проблем. Окачването е стандартното за Витара, купето не е скъсявано, твърдият таван си е на мястото.

Коментар

Обаче има интервенция по рамата отпред и отзад,също така има боди лифт, няма стандартни брони и т.н.!!!!!Аз си мисля,че е спорен момент,и по ще е лесно и првилно ако помисли за предпазна клетка и е готов да участва в мдифицирания клас,така и така е започнал с заигравките по витарката.Мисля,че ще правилника описва добре изискванията за класовете.Поздрави
                        Последно редактирано от rock crawler; 05-02-14, 12:40. Причина: допълнение

Коментар

Първоначално публикуван от rock crawler Преглед на мнение
                          Обаче има интервенция по рамата отпред и отзад,също така има боди лифт, няма стандартни брони и т.н.!!!!!Аз си мисля,че е спорен момент,и по ще е лесно и првилно ако помисли за предпазна клетка и е готов да участва в мдифицирания клас,така и така е започнал с заигравките по витарката.
                          Така е, в Модифициран е къде, къде по-интересно, но в Стандартен - брони и лифт, както и леко изрязване на калниците са позволени. Ние нямаме клас Оригинален, в който да се изискват оригиналните брони

Коментар

Първоначално публикуван от rock crawler Преглед на мнение
                            ...помисли за предпазна клетка..
                            Първо трябва да помисля за друг двигател, че с този ми е трудно да развъртя 31" макар че има тунинг по раздатката с по-бавни колела и чак тогава евентуално за клетка..
                            Ако по някакъв начин участието ми в състезанието е в ущърб за останалите участници съм съгласен да се пусна в трасето, но без класиране.. Просто да си покарам..
                            Началниците да мислят какво да ме правят.. Съгласен съм на всичко!

Коментар

Първо трябва да помисля за друг двигател, че с този ми е трудно да развъртя 31" макар че има тунинг по раздатката с по-бавни колела и чак тогава евентуално за клетка..
                              Ако по някакъв начин участието ми в състезанието е в ущърб за останалите участници съм съгласен да се пусна в трасето, но без класиране.. Просто да си покарам..
                              Началниците да мислят какво да ме правят.. Съгласен съм на всичко!
                              Колата ти в това състояние отговаря на клас Стандартен, стандартен не означава в заводски вид !!!

Коментар

Наистина съм виждал неведнъж Витарата ,но така със снимките нещата се изясниха.
                                Интервенции по рамата няма/смея да твърдя ,че познавам витаровата рама / ,калниците малко изрязани,стандартен лифт и бодилифт,гумите не са толкова агресивни ,колкото си мислех,тръбни или ламаринени брони не са проблем .
                                Като цяло отговаря за Стандарт,но това мисля ,че е максимумът.
                                0887/400121 Антон Донев

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X