Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Зверино 4х4 Екстрийм -2013 /5-6 октомври/

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

От: Зверино 4х4 Екстрийм -2013 /5-6 октомври/

Първоначално публикуван от Стоян Францов Преглед на мнение
    Разбрах, че имаме нов участник с тоя джип:

https://www.facebook.com/photo.php?v=2484603211016

Няма ли да се похвали
    Подочух,че ще смени ето това:
    Прикачени файлове

Коментар

Първоначално публикуван от Пламен Исаев Преглед на мнение
      Подочух,че ще смени ето това:
      Ами сега.Още нови победители.
      https://www.youtube.com/watch?v=xvZ7xkufXn4 HEAVY BONE RACING TEAM

Коментар

Намерихме финансиране и на Зверино, както и на другите състезания ще имаме тениски.

Натиснете снимката за да я уголемите

Име:t-shirt-preview3.jpg
Прегледи:1
Размер:66.9 КБ
ID:5502350

Още едно важно въведение. Както повечето знаят в таксата за участие има и включена застраховка злополука с покритие 1500 лв. Това ще се запази, но отделно от това говорим на състезанието да има агент, който да прави застраховки с по-голямо покритие при желание на участниците. За около 20 лв. на ден може да се направи застраховка с покритие до 30 000 лв.

Това ми е от горчив личен опит, след тъпата ми злополука - нямах застраховка и сега покривам разходите сам, а можеше и да не е така.

Коментар

[QUOTE Както повечето знаят в таксата за участие има и включена застраховка злополука с покритие 1500 лв. [/QUOTE]

А защо я има тази застраховка, след като не покрива нищо? С теб какво става - оправяш ли се?
          Последно редактирано от Стоян Францов; 17-07-13, 11:49.
          Когато помагаш на другите, помагаш на себе си.
          Стефан Арзатов

Коментар

Първоначално публикуван от VULKAN Преглед на мнение
            А защо я има тази застраховка, след като не покрива нищо? С теб какво става - оправяш ли се?
            Тя покрива, ако е направена! На Пловдив имаше направени застраховки само на чужденците, та затова....
            Последно редактирано от Стоян Францов; 17-07-13, 11:49.
            Газ69- създаден във времена, в които мъжете не са си бръснели краката.

Коментар

Застраховката с покритие до 1500 лв. е за участниците в състезанията от траялната верига и я има на всяко от състезанията, като тя е включена в таксата за участие.

При мен проблемът се случи на друго място и там нямах направена застраховка, от там ми хрумна идеята за индивидуалните застраховки - всеки може да си направи за сума каквато прецени, като информацията ми е че за около 20 лв. на ден покритието е до 30 000 лв. и искам това да се предлага на състезателите и на място, като тези застраховки не са задължителни и са по преценка на участниците. В момента водим разговори по тази тема с няколко компании и скоро ще имам и конкретни предложения.

Иначе аз се оправям, но тепърва ще си правя операция на коляното, засега изчаквам хем да мине повече време, хем и да ида да гледам Евротраяла

Коментар

Първоначално публикуван от Георги Василев Преглед на мнение
                Тя покрива, ако е направена! На Пловдив имаше направени застраховки само на чужденците, та затова....
                А защо само на чужденците?
                Когато помагаш на другите, помагаш на себе си.
                Стефан Арзатов

Коментар

Така е било предвидено. Минало е, няма какво да го коментираме. Но от тук ми хрумна това решение, което ако се утвърди като практика ще е супер.

Коментар

Въпросът не е правилно адресиран, но за мен отговорът е, че за някои организатори, ние българите сме хора- втора ръка.
                    Газ69- създаден във времена, в които мъжете не са си бръснели краката.

Коментар

Застраховката с покритие до 1500 лв. е за участниците в състезанията от траялната верига и я има на всяко от състезанията, като тя е включена в таксата за участие.

При мен проблемът се случи на друго място и там нямах направена застраховка, от там ми хрумна идеята за индивидуалните застраховки - всеки може да си направи за сума каквато прецени, като информацията ми е че за около 20 лв. на ден покритието е до 30 000 лв. и искам това да се предлага на състезателите и на място, като тези застраховки не са задължителни и са по преценка на участниците. В момента водим разговори по тази тема с няколко компании и скоро ще имам и конкретни предложения.
                      Отново и отново се мъчите да откривате топлата вода и бойлера!!!
                      С риск да стана банален(или да си докарам БАН)-погледнете малко и извън вашия под форум,почетете и тогава пишете.Застраховки се правят,правили са се и ще се правят-какви преговори,не сте първите спортисти които ще си правят Застраховка "Злополука".По принцип застрахователите най се дърпаха от застраховки на мотоциклетни състезатели (писта и крос),като една от най рисковите групи при моторните спортове.Не е минало традиционно състезание по мотокрос без задължителна застраховка злополука,докато при традиционните 4Х4 се минава с ДЕКЛАРАЦИЯ ЗА НЕ ПОЕМАНЕ НА ОТГОВОРНОСТ ОТ ОРГАНИЗАТОРА.Ще спра,че понякога ме избива на многословие...щото мълча,чета,мълча,чета,ама понякога......
                      Замислите се какво пишете,защото много добре знаете,че това е обществен и открит форум и в него четат доста голям кръг хора-дори без регистрация!!!
                      Последно редактирано от Валентин Исаев; 17-07-13, 15:15. Причина: -
                      Чувствам се силен-защото съм БЪЛГАРИН... Дан Колов
                      Ноевия ковчег е направен от любители.Професионалистите,са построили "Титаник".
                      0885 660 613

Коментар

Разбира се, че са се правили, но не всички компании правят застраховки само за 2 дни, а и досега освен на Фестивала, никъде другаде на любителски състезания - трофи или траял на които аз съм бил, не са предлагали на състезателите да си направят доброволна застраховка за по-голяма сума, дори там тя си беше задължителна. И разбира се, че ще искам оферти от повече компании и ще ги питам за отстъпки.

При такса от 35 лв. за какво по-сериозно покритие може да става дума при задължителната застраховка, която правим? Много хора подценяват това, включително и аз.

Коментар

Ами вземете пример от другите състезания-
                          искаш да караш-добре,идваш с застраховка и караш или си правиш на място(редовно на всяко състезание имаше поне по един застрахователен агент да прави застраховки-никой не отказва процент в свободния ден),нямаш застраховка-не караш,Пачо Цонков ще потвърди всяка моя дума от личен опит(дават ти го за пример,защото знам,че се познавате).Вие сте Организаторите Вие определяте правилата,а не да се хващате за тавана,пода,заварките,болтовете и т.н.
                          И макар това да е за друга тема,а не тук-защо вземате такса,а не давате "стартови"-дори да са тия 35 лева,а ако не им ги дадете-направете им застраховка с тях-и Вие добре и те добре.Ама не-тениските идват по важни.
                          Последно редактирано от Валентин Исаев; 17-07-13, 15:32.
                          0885 660 613

Коментар

Първоначално публикуван от Валентин Исаев Преглед на мнение
                            Ами вземете пример от другите състезания-
                            искаш да караш-добре,идваш с застраховка и караш или си правиш на място(редовно на всяко състезание имаше поне по един застрахователен агент да прави застраховки-никой не отказва процент в свободния ден),нямаш застраховка-не караш,Пачо Цонков ще потвърди всяка моя дума от личен опит(дават ти го за пример,защото знам,че се познавате).Вие сте Организаторите Вие определяте правилата,а не да се хващате за тавана,пода,заварките,болтовете и т.н.
                            Говорим за едно и също нещо, имаме си декларации и застраховка за малка сума. Така всеки може да кара и не е нужно да си носи, но понеже повечето не се интересуват от това докато не стане вече късно искам и на място да има агент, аз лично вече ще си правя застраховка Злополука за по голяма сума и няма да махам с ръка.

Първоначално публикуван от Валентин Исаев Преглед на мнение
                            И макар това да е за друга тема,а не тук-защо вземате такса,а не давате "стартови"-дори да са тия 35 лева,а ако не им ги дадете-направете им застраховка с тях-и Вие добре и те добре.Ама не-тениските идват по важни.
                            Нали точно това казах и аз - имаме си застраховка, която ние винаги правим - тя е един вид задължителна и влиза в таксата, има и тениска щот засега се намират добри хора да ни помагат с тениските.
                            Последно редактирано от Стоян Францов; 17-07-13, 15:41.

Коментар

Говорим за едно и също нещо, имаме си декларации и застраховка за малка сума. Така всеки може да кара и не е нужно да си носи, но понеже повечето не се интересуват от това докато не стане вече късно искам и на място да има агент, аз лично вече ще си правя застраховка Злополука и няма да махам с ръка.
                              Това е друга песен вече-Браво!!!
                              Но,проучи за застраховките много добре,да покриват всичко,пак ще ти дам за пример мотокроса (за кой ли път),застраховките ни покриваха дори тренировките и бяха за 190лв-годишни.Повечето състезатели ще предпочетат да си направят именно годишни,като тя е за една календарна година от дата до дата като ГО.Това май направо е за нова тема-Застраховки,че Ви оцапах темата.
                              Последно редактирано от Валентин Исаев; 17-07-13, 15:43. Причина: годишни.
                              0885 660 613

Коментар

Не съм съгласен ,няма да си направят !На нашето състезание някои ги домързя да си дадат данните да им направим безплатно застраховките !
                                0887/400121 Антон Донев

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X