Обява

Свий
Няма добавени обяви.

СЛИВЕН 4х4 ЕКСТРИЙМ 2013 /13-14 април/

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• От: СЛИВЕН 4х4 ЕКСТРИЙМ 2013 /13-14 април/

Първоначално публикуван от Стоян Францов (g_gosho) Преглед на мнение
    Ами плаче си за цял преден мост - от УАЗ ще и прилегне.
    Плаче, знам, че плаче, ама това и е работата - да плаче Тя хубаво няма да види.. Да не е ставала витара и да се сърди на Кольо..
    Тези мостове, двигатели, кутии и раздатки ги мисля, ама някъде за следващата година вероятно..

Коментар

Десо тези реглажи на предници ги остави за след състезанието,и без това пак ще трябва да ги правиш

Трасето за хоби ще бъде по-трудно от миналата година и почти два пъти по-дълго.Ще може да си покарате на воля.Същото важи и за ескперта.Например имаше едни тръби ,които много ви харесваха...
      Последно редактирано от antiroad; 25-03-13, 21:29.
      0887/400121 Антон Донев

Коментар

Първоначално публикуван от antiroad Преглед на мнение
        Десо тези реглажи на предници ги остави за след състезанието,и без това пак ще трябва да ги правиш
        Знам, ама днес едва вдигнах 80км/h.. Всичко е раздробено..Пък и тя горката амен амен наборка..Чаркалъка е евтин.. Ба* тея големи тампони - 17 лева..
        П.С. Вие с Радо внимавайте кво пиете там на Рамануша, че към редовното оборудване за състезание да не прибавите и памперси..

Коментар

Първоначално публикуван от antiroad Преглед на мнение

Трасето за хоби ще бъде по-трудно от миналата година и почти два пъти по-дълго.Ще може да си покарате на воля.Същото важи и за ескперта.Например имаше едни тръби ,които много ви харесваха...
          Пусни тръбите и за хобито Тонка, да ги прелетим със скок.Моля те.

Коментар

Първоначално публикуван от gemax Преглед на мнение
            И аз вече започнах да стягам Вранглера за хобито
            Не мога да повярвам
            Бъди по сериозен моля те, и казвай ако имаш нужда от помощ.
            Очаквам да се подготвиш, и да си на старта в Сливен

Коментар

Видеоклипа нарочно съм го орязал,за да остане изненадата за участниците.Ако видите всичко,после няма да ви е интересно.
              Нека силата да бъде с нас!
              Suzuki Grand Vitara
              +34 642 91 4154

Коментар

Първоначално публикуван от rock crawler Преглед на мнение
                Не мога да повярвам
                Аидее, останах без навигатор - Гошо , що пък ще се менкаме - той на мене, аз на него , голям дефицит навигаторите....
                0897/833 689 - Николай Божков

Коментар

Първоначално публикуван от nikiib Преглед на мнение
                  Аидее, останах без навигатор - Гошо , що пък ще се менкаме - той на мене, аз на него , голям дефицит навигаторите....
                  Тебе навигатор не ти требва !
                  Не ми казвай какво да правя... За да не ти кажа къде да идеш...!
                  Suzuki Grand Vitara 2.5 V6
                  Mercedes Benz ML55 AMG
                  Ицо - 0888Ч6Ч6Ч6

Коментар

Първоначално публикуван от nikiib Преглед на мнение
                    По регламент може

Единия екипаж ще е в Хоби, а другия в Експерт, само трябва да си правите сметка как ще влизате в зоните за да не си изпуснете реда на Хоби.

Коментар

Стефан Арзатов.....Десислав Ибришимов - сузуки витара клас ХОБИ
                      Когато помагаш на другите, помагаш на себе си.
                      Стефан Арзатов

Коментар

клас Експерт

1. Борислав Борисов / неизвестен - Васко-Румънеца, Русе
                        2. Асен Иванов / Видин Христов - First Dead Heavy bone racing team София, Сузуки Картинг
                        3. Илиян Илиев / Мирослав Иванов - Team Green Mаgic, Разград
                        4. Светлин Димитров / неизвестен - OFFROAD TALASYM TEAM, Видин
                        5. Здравко Дамянов / Цоньо Христов, Сузуки Витара, Плевен
                        6. Иван Калпачки/Светослав Ушагелов, Сузуки Витара, Говедарци
                        7. Пламен Исаев / неизвестен , Сузуки Самурай, Горна Оряховица
                        8. Валентин Димитров / Йордан Йорданов, Прототип, Велико Търново
                        9. Николай Колев / неизвестен, Сузуки Витара, Шумен
                        10. Чавдар Владимиров / Мехмед Мехмедов, Дайхатцу Роки Прототип, Нова Черна
                        11. Николай Божков / неизвестен, Рейнж Класик - Тръбчо, Разград
                        12. Иван Калпачки / Васил Калпачки, Сузуки Джимни, Говедарци

клас Хоби

1. Огнян Георгиев / Ангел Попов - ГАЗ 69, Самоков
                        2. Десислав Добрев / Динко Николаев - Сузуки Витара, Стралджа
                        3. Красимир Митрушев / неизвестен - Сузуки Витара, Казанлък
                        4. Николай Узунов / Илия Колев - Сузуки Джимни, Силистра
                        5. Стефан Арзатов / Десислав Ибришимов - Сузуки Витара, Варна

Коментар

Първоначално публикуван от rock crawler Преглед на мнение
                          Не мога да повярвам
                          Според мен само им нанася психо атаки (иначе досега да сее записал).А ако е истина.

Коментар

Това е мястото на бивака от миналата година.
                            Прикачени файлове
                            Последно редактирано от batboiko; 26-03-13, 17:19.
                            Бончо Бонев
                            0887530661
                            0878184630

Коментар

Първоначално публикуван от VULKAN Преглед на мнение
                              Стефан Арзатов.....Десислав Ибришимов - сузуки витара клас ХОБИ
                              За тези ,които не знаят ,това са победителите на траяла в Стара Загора.
                              Май ви подценихме малко там ...
                              0887/400121 Антон Донев

Коментар

Първоначално публикуван от batboiko Преглед на мнение
                                Това е мястото на бивака от миналата година.
                                Ако не отводните ще трябва да си търсим ново място,че аз мисля да спя на поляната.

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X