Обява

Свий
Няма добавени обяви.

"Разград 4х4 Екстрийм" на 26 и 27 Октомври 2013

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• От: "Разград 4х4 Екстрийм" на 26 и 27 Октомври 2013

Първоначално публикуван от Николай Колев-64 Преглед на мнение
    Започва да става интересно,може да пробваме 2-3 зони от експерта.
    Ще имате спретнати зони за хоби на експертите зоните ще са тежички за вас Ники

Коментар

Първоначално публикуван от бай Матьо Преглед на мнение
      За ентусиастите може навигатора само да се вози,няма да го караш да слиза и проблеми няма да има.
      Матьоуууу , проблема не е че трябва да слизам а да се кача . Обичам уВАСКАТА
      ЕМО КОМАРОВСКИ 353 YAMAHA RAPTOR 700 SE
      [SIGPIC][/SIGPIC]

Коментар

Записвам и голямата уста Витан Витанов в клас Ентусиаст, търси се навигатор "засукана мадама", а автомобилът е винена Тойота Ланд Крузер 80. Ако пак не се появи вече ще знаем какви са му наклонностите
        Последно редактирано от Стоян Францов; 16-10-13, 22:58.

Коментар

Пьрви Навигатор съм аз ОГИ.Ще спечелим

Коментар

Първоначално публикуван от Стоян Францов Преглед на мнение
            Абе вие не бяхте ли от съдийския състав бе.
            Стояне, този чичо Митко който се е записал се води 76 и няма нищо общо с оригинала. Как можа да си помислиш, че ще изневеря на каузата.
            Ще бъдеш глобен.
            ДИМИТЪР ВЪЛЕВ- ЧИЧО МИТКО /ОРИГИНАЛЪТ/
            ЛАНДРОВЪР ДИСКАВЪРИ-1
            0896 846 246

Коментар

Първоначално публикуван от ДСВ Преглед на мнение
              Стояне, този чичо Митко който се е записал се води 76 и няма нищо общо с оригинала. Как можа да си помислиш, че ще изневеря на каузата.
              Ще бъдеш глобен.
              Така по може, глоба давам.

Коментар

Първоначално публикуван от samokovgeo Преглед на мнение
                Здравей Илиянка.От това което виждам от клиповете трасетата изглеждат обещаващо добри.Но липсва водичка братле.За да стане добре ще трябва много вода.Дано завали сериозно иначе няма да се получи.Направи го тъка ,че да не изглежда като на селска кошия.Дано коефициента е поне 2.Стига с компромисите .Машините са добри и в двата класа.Нека стане едно истинско и зрелищно закриване на шампионата.Поздрави ОГИ. П.П.Не искам да пътувам 1000км.за да се повозя малко.
                Оги да ти кажа честно бях много доволен ,че на Зверино нямахме никаква вода.Иначе не мога да смогна да сменям маслата на мостове и т.н.т

Коментар

Първоначално публикуван от бай Матьо Преглед на мнение
                  Бай Матьо-чичо Митко хоби Патрол 4.2д Русе
                  Ааааа, сбърка не в хоби, сложете го в ентусиаст
                  0897/833 689 - Николай Божков

Коментар

Записвам и голямата уста Витан Витанов в клас Ентусиаст, търси се навигатор "засукана мадама", а автомобилът е винена Тойота Ланд Крузер 80. Ако пак не се появи вече ще знаем какви са му наклонностите

Чичо Оги не ми се връзва нещо със "засукана мадама". Естествено няма как да отговоря на естетическите изисквания на Витан, но понеже поне съм "мадама" бих се кандидатирала

Коментар

Първоначално публикуван от Даниела Борисова Преглед на мнение
                      Чичо Оги не ми се връзва нещо със "засукана мадама". Естествено няма как да отговоря на естетическите изисквания на Витан, но понеже поне съм "мадама" бих се кандидатирала
                      Много хубаво! На мен ми отказа около 370 пъти да ми навигираш, а сега Витан...
                      Аз съм разтревожен, обиден , засегнат и какво ли не още
                      На сърбела майката му е чесането.
                      Борислав Борисов Русе О885 О37815

Коментар

Айде стана семеен скандал
                        Техниката на безопасност е като религия - може и да не вярваш, но по-добре да спазваш ритуалите...
                        Калоян Кирилов
                        LZ2ZGT

Коментар

Виличко и Ваката Роки Русе - хоби

Коментар

.... търси се навигатор "засукана мадама",
                            Плахо предлагам моята баба.....
                            Натиснете снимката за да я уголемите

Име:1392465_478312165616034_185624548_n.jpg
Прегледи:1
Размер:61.4 КБ
ID:5527582
                            Присъствала е на доста състезания,гледала е внимателно, водила си е записки....Жилава бабичка ,и лебедка може да опъне ,и колан да държи,а ако се наложи и пилота да вразуми с някой шамар!Мисля, че ще бъде навигатор на висотата на пилота!
                            Последно редактирано от Пламен Златарев; 17-10-13, 12:21. Причина: допълнение
                            Ако се използват пълните възможности на едно нещо, то се счупва!!!
                            Пламен Златарев 0888 66 03 18

Коментар

Първоначално публикуван от deko les 1 Преглед на мнение
                              Към Организаторите:Да наблегнат от към гумите за клас Ентосиаст.Правилата да са като на Зверино за този клас
                              Аз съм със заводските гуми,кво от това.
                              Иначе размърда се темата.Очаквам на състезанието да се получи едно подобаващо участие.Приканвам всички съселяни от с.Радово да дойдат на купона.Ще има от мен изненади.За сега толкова.Поздрави!
                              п.п.Не съм решил кога ще пристигна,но ако времето позволи много ми се ще да направим един бивак в района на военния лагер или където мястото позволи.
                              Последно редактирано от Радо 57; 17-10-13, 14:27.
                              Нека силата да бъде с нас!
                              Suzuki Grand Vitara
                              +34 642 91 4154

Коментар

Първоначално публикуван от borko_ruse Преглед на мнение
                                Много хубаво! На мен ми отказа около 370 пъти да ми навигираш, а сега Витан...
                                Аз съм разтревожен, обиден , засегнат и какво ли не още
                                Отказват ти защото не знаеш как да си поискаш,на мен що не отказват.Като се видим ще ти издам тайната.Ако за Витан не стане работата,ще взема колежката при мен.
                                Нека силата да бъде с нас!
                                Suzuki Grand Vitara
                                +34 642 91 4154

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X