Обява

Свий
Няма добавени обяви.

"Разград 4х4 Екстрийм" на 26 и 27 Октомври 2013

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• От: "Разград 4х4 Екстрийм" на 26 и 27 Октомври 2013

Първоначално публикуван от SEA_WOLF Преглед на мнение
    Я пуснете сега един актуален списък на записалите се участници?
    Няма ме по- актуален списък от този в първия пост на темата . С червено са платилите ! => http://www.offroad-bulgaria.com/showthread.php?t=160096&p=2087512#post2087512

Последно редактирано от ico_net; 23-10-13, 08:16.
    Не ми казвай какво да правя... За да не ти кажа къде да идеш...!
    Suzuki Grand Vitara 2.5 V6
    Mercedes Benz ML55 AMG
    Ицо - 0888Ч6Ч6Ч6

Коментар

Бай Матьо няма да може да участва по тех.причини.....но ще съм там.

Коментар

Я пуснете сега един актуален списък на записалите се участници?
        За какво ти е този списък ?Твари оная трабарка и идвай да покараме

Коментар

И на мене ми се иска, ама пусто като не могат да стартират двигателя... Всичко друго е готово, остава това и тестовете. Ако някои има схема на комп на Jeep Grand Cherokee да помага, двигател 5.0 бензин!
          Сузуки Джимни 1.3 2001 г 82 hp

0888 20 93 63

Коментар

Ако на някой се намира излишна предна пластмасова решетка за Витара-1996г.,нека я донесе на Разград.
            Нека силата да бъде с нас!
            Suzuki Grand Vitara
            +34 642 91 4154

Коментар

И на мене ми се иска, ама пусто като не могат да стартират двигателя... Всичко друго е готово, остава това и тестовете. Ако някои има схема на комп на Jeep Grand Cherokee да помага, двигател 5.0 бензин!
              Поговори с Наско Арабаджиев от Русе,той е наясно с американските машини

Коментар

Нещо позаглъхва темата,я да надъхам нови кандидати.Приятели не му мислете много,100-тина лева не може да не изкарате и да не дойдете в Разград.Все пак шампионат се закрива,ще има много емоции,награди и шампанско.Който иска да кара,ще кара,та дори и така,само за кеф.И за зяпане ще има много.Организаторите май нищо не споменават за кетъринг,демек софра,ама сигурно няма да се изложат.Аз така или иначе ще разпъвам тентата и ще паля скарата,та който му се замезва да не е капо да ми идва на гости.Навигатора ми да не се ослушва ами и той да се подготвя.Да не ми дреме с празни ръце.Ракийка и салатка ще има.Няма повече да ви агитирам,идвайте няма да съжалявате.До скоро!
                п.п. Организаторите може да помислят и за отборно класиране.Като гледам нашият клуб ще има поне три екипажа.Сузуки.
                Последно редактирано от Радо 57; 23-10-13, 17:29.
                Нека силата да бъде с нас!
                Suzuki Grand Vitara
                +34 642 91 4154

Коментар

Потвърждавам нашето участие;
                  Данаил Йорданов-Тихомир Асенов-Сузуки -Прото-Чипровци.
                  Таксата на място.
                  няма начин да няма начин
                  http://album.bg/offroad_
                  0878 613 163

Коментар

Първоначално публикуван от dany.1 Преглед на мнение
                    Потвърждавам нашето участие;
                    Данаил Йорданов-Тихомир Асенов-Сузуки -Прото-Чипровци.
                    Таксата на място.
                    А така, това ще си е сериозен финал. Всички първенци в класиранията ще дойдат

Коментар

Какво направихте ? Самолет да бе досега сам ще ше да литне.

Коментар

Като гледам ваучерите в клас Експерт ще пропаднат.
                        Ще ги нося пък дано Красьо се възползва.

Коментар

Първоначално публикуван от Радо Метала Преглед на мнение
                          Ако на някой се намира излишна предна пластмасова решетка за Витара-1996г.,нека я донесе на Разград.
                          Пукната става ли?
                          Неможе да вземаш трезво решение ако мозъкът ти е изгорял от наркотици и алкохол .
                          Дий Снайдер

Коментар

Първоначално публикуван от banjo Преглед на мнение
                            Пукната става ли?
                            А вие няма ли да ни удостоите с участие на вашият отбор в нашето състезание ?
                            Мисля,че имате добри възможности за класация.
                            Има два класа в които можете да си премерите силите ???

Коментар

Голям интерес към нашия отбор, надявам се заради пилота. През последната седмица 4-5 запитвания по този повод. Ще ни видите да се състезаваме през Ноември в Русе, Долни Чифлик и Шумен. Днес монтирахме тавана на Сузукито и остават довършителните неща а те са доста. Като се има предвид новите неща в автомобила и променената трансмисия ще трябва да потренираме преди състезанията за да разучим новото поведение на "скритата лимонка".
                              Последно редактирано от banjo; 24-10-13, 01:26.
                              Неможе да вземаш трезво решение ако мозъкът ти е изгорял от наркотици и алкохол .
                              Дий Снайдер

Коментар

Първоначално публикуван от banjo Преглед на мнение
                                Голям интерес към нашия отбор, надявам се заради пилота. През последната седмица 4-5 запитвания по този повод. Ще ни видите да се състезаваме през Ноември в Русе, Долни Чифлик и Шумен. Днес монтирахме тавана на Сузукито и остават довършителните неща а те са доста. Като се има предвид новите неща в автомобила и променената трансмисия ще трябва да потренираме преди състезанията за да разучим новото поведение на "скритата лимонка".
                                Не знаех че има такъв интерес към вашия отбор явно е атрактивен Успех с подготовката на машината за предстоящите състезания

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X